Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zd

Zrobiliście to w deszczu ?

Polecane posty

Gość zd
a wy tylko o jednym i o jednym. tylko ciało, seks, pocałunki... Świat widzialny - jakiej jesteś płci? cieszę się, że przynajmniej jedna osoba mnie rozumie ... wiem, że jest susza...ale ja i tak nie mogę zapomnieć tego naszego ostatniego deszczu razem :(

regres- dla twojej wiadomosci nie mam w dmou telewizji i tv nie ogladalam od 3 lat, poza sporadycznymi wyjatkami. wiem co mowie, po prostu mam taka artystyczna dusze i tyle... :P

Gość zd
regres już mi podpał w innym wątku a Ty alles - musisz wiedzieć, że istnieje miłość silniejsza niż zioło

Gość + chipy
ktory rocznik?

Gość eeennnooo
wyobrazam sobie jak wyglada ta "dynamika', gdy pada grad i do tego jest "oberwanie chmury" ;)

depeche15 a ja myslałem ze jestes fanka Aerosmith i piosenki "November Rain" :P "regres już mi podpał w innym wątku" moze chodzi o ten wątek co niezrównowazona emocjonalnie dziewczyna chciala za wszelka cene miec potomka :P ?

Gość zd
+chipy , sprawdzasz mnie ? ;> znasz kogoś takiego? bo zaczynam się niepokoić ...rocznik auta koło 90-92 ? regres - nie wątek o dziewczynie w deszczu ,ale też o dziewczynie :D zgaduj dalej jeśli chcesz:D tam najechałeś na mnie :(

regres- baaaaaaaaaaaaardzo mi teraz podpadles,wykazujac skrajna niewybaczalna ignorancje. novermber rain to GUNSNROSES a nie aerosmith. :P

Gość + chipy
nieeeee, spoko, znam jednego typa ktory tez lubi deszcz ale on nie ma hondy :-) (chyba)

Gość maskulinator
Chyba powinno być "na deszczu" Ja na deszczu jechałem z moja dziewczyną na rowerze...W sumie nic specjalnego, kiepsko się jechało

Gość zd
a co ma? ile ma lat? wolny? szuka może dziewczyny?

Gość + chipy
nie wiem co ma. Jest glupim czlowiekiem i tchorzem.

Gość zd
ale musi być fajny skoro lubi deszcz i umie jeździć samochodem

Gość + chipy
baaardzo fajny

regres- baaaaaaaaaaaaardzo mi teraz podpadles,wykazujac skrajna niewybaczalna ignorancje." no i widzisz depeche jak to jest jak sie jednoczesnie pisze na kafe a zarazem obsługuje w pracy kobiety podobne do Liv Tayler :P:P:P plus dla ciebie za spostrzegawczosc :D

Gość zd
wiecie, dziś też będzie padać, a przynajmniej w Warszawie, jeśli chcecie przeżyć coś niesamowitego, dreszczyk który pozostanie w Waszych sercach na zawsze to nie wahajcie się wyjść na deszcz z ukochaną osobą i trochę postać. ja niestety pewnie dzisiejszy spędzę w autobusie albo w galerii handlowej :( co za beznadzieja

zd jesli jestes kobieta :) to śmiało mozna mowic na ciebie "galerjanka " :P

Gość foliowy
Tak robiłem to w deszczu ubrany w foliową pelerynkę.

Gość O Wlasnie tak jest
E ja tak mialam pare dni temu.Poszlismy do restauracji cos zjesc,a gdy wyszlismy padalo,a parasola oczywiscie nie mielismy,a ze umowilismy sie ze znajomym to musielismy sc w umowione miejsce napieszo.Na poczatku szlismy podburzeni tym ze mokniemy,ale po chwili zero przejecia,usmiech,skakanie przez kaluze i pocalunek gdy twarze mokre,wszystko mokre,samochody jezdza a ty w tym momencie nawet sie nie zastanawiasz czy cie ochlapie czy nie.Poprostu swiat staje w miejscu..jestem tylko ja i on.bardzo fajne uczucie.

Gość Essence...
Właśnie sobie pomyślałam, że fajnie byłoby kochać się w czasie burzy... ale może pod lekkim zadaszeniem ... jednak ..