Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zd

Zrobiliście to w deszczu ?

Polecane posty

Gość pod pokładem poduszkowca
znaczy siusiu?

Gość zd
chodzi o to czy staliście z ukochaną osobą na deszczu?

ooo pewnie stałam z obcymi też stałam i z dziećmi stałam taka jestem debeściara:P

Gość różowy polo koszulek
ja stałem...około 3-4 tygodni temu z moim ukochanym, nawet biegliśmy, strasznie lało...jak dziś o tym myślę...ciągle łezka w oku się kręci...cudnie było! :(:(:(:(:(:(

chodzi o to czy staliście z ukochaną osobą na deszczu?" ale że o co chodzi ? czy stalismy na deszczu ? i czy moknelismy ? czy że stalismy na deszczu schowani pod parasolami ? a to jakaś ankieta producenta peleryn przeciwdeszczowych ? :D ?

Gość zd
No chodzi o to, czy na Was też tak to działa...przebywanie z najbliższą osobą w deszczu? Czy czujecie wówczas silną więź ... A potem tęsknicie do tego deszczu? Tak tylko pytam, bo nie wiem czy inni też tak mają czy to nie jakiś fetysz...

Regres chodzi o to czy staliście z ukochaną osobą na deszczu?\" ale że o co chodzi ? czy stalismy na deszczu ? i czy moknelismy ? czy że stalismy na deszczu schowani pod parasolami ? a to jakaś ankieta producenta peleryn przeciwdeszczowych ? :D:D:D:D::::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :D:D:D:D::::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zd
oj jaja sobie robicie , a ja tego nie umieściłem na ogólnej tylko na uczuciowym, bo to dla mnie ważne ...

Gość zd
ale czy dla Was jest to coś zwykłego, normalnego czy coś niesamowitego, takie niemal metafizyczne doznanie?

No chodzi o to, czy na Was też tak to działa...przebywanie z najbliższą osobą w deszczu? Czy czujecie wówczas silną więź ... A potem tęsknicie do tego deszczu? " zd podeślij mi troche tego zioła co sobie z rana przypaliłas :) widze ze dobry stuff masz :D

Na początku związku moze to byc wspaniałe, ale po latach... to raczej " uciekajmy, bo deszcz pada" ;)

Gość zd
czyli po latach mija magia deszczu? :( ja byłem w takim tylko dwa razy, pierwszy nie pamiętam bo była burza i się bałam , a w drugim...nigdy tego nie zapomnę, wszystko płynęło cała ulica...zakochałem się po raz drugi ... hehe regres jaki dobry stuff ja jestem po prostu silnie odurzony miłością 😍

Gość zd
mężczyzna póki co ;]

Gość zd
bo mi ciężko się pozbierać ....mam już zaburzenia osobowości nie wiem czy jestem sobą czy tą drugą osobą...to przez ten deszcz...

Gość Nina Kaliente
Ty chyba naprawdę masz fetysz.

Gość zd
fantazjujecie o deszczu? tak mam fetysz...ubieram się w letni strój, wychodzę na słońce, mija kilka godzin, zbierają się chmury...nagle zaczyna grzmieć...chowam się do auta i jadę przed siebie w rzęsistych strugach...czuję się jak w amfibii...boję się że silnik się zaleje, ale mimo to podnieca mnie kropelka za kropelką jak uderza o blachę...i w końcu wysiadamy z auta...i idziemy a potem biegniemy w tym deszczu... ...

Gość + chipy
jakie masz auto?

moze dlatego ze w deszczu ubranie przemaka... i jesli nie masz nic pod spodem to pieknie to wyglada...

Gość Alles
Regres, :D :D:D:D:D proszę skomentuj! Też chcę tego zioła :)

Gość Świat widzialny
zd- rozumiem Cię. Doskonale. Nie rozmawiaj o miłości i przeżywaniu osobami, które nie potrafią tak czuć.

jesli nie masz nic pod spodem to pieknie to wyglada... " zwłaszcza u faceta co ? :P:P:P

Gość okiem faceta
stalem :D

Gość ja stalam kiedys
bylo cieplo i padal deszcz calowalismy sie wtedy pierwszy raz, to własnie ten deszcz sprawil ze to zrobilismy , bylo cudnie, przyjemnie i zawsze gdy pada deszcz i jest cieplo , mam przemiłe wspomnienia z tym zwiazane chcialam wtedy , aby ta chwilka trwala wiecznie, niestety nadeszla burza i musieliismy się schowac ;)

u obu plci przylegajace do nagiego ciala ubranie jest piekne, a nawet lekko erotyczne i rozumiem co autorka ma na mysli.

Gość zd
mam hondę . ale tu nie chodzi o ciało !! o czym wy myślicie?! to najczystsza eteryczna miłość...ja, deszcz , ukochana osoba...+ dynamika , przemieszczanie się , ucieczka, emocja , woda, żywioł...