Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 16, 2009 W jakimś celu i wie jak wygląda właścicielka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grabarz z długoletnim stażem Napisano Lipiec 16, 2009 nosi czerwone podwiązki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 16, 2009 A co tam szukałeś:P?I nie pytam się o ubiór:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grabarz z długoletnim stażem Napisano Lipiec 16, 2009 zbierałem wymiary na trumnę ...akurat od dołu podgladałem...i te podwiązki mi utkwiły w pamięci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Lipiec 16, 2009 Ale tam tym się nie zajmują:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość grabarz z długoletnim stażem Napisano Lipiec 16, 2009 co masz na myśli? ja nie o tym.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nina Kaliente Napisano Lipiec 16, 2009 studio urody ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach