Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracownikjk

bezrobotni cas za robote - koniec kuroniowek

Polecane posty

Gość pracownikjk

przed chwila slyszalem w radiu ze konczy sie kasa na zasilki - no nareszcie niech sie juz skonczy to sie za robote niroby wezma, a nie na Państwo całe życie będą liczyć

Gość bvvc
czlowieku zasiłek i tak trwa tylko 6 miesiecy albo krocej . Wiec jak ktos nie podejmie pracy w tym czasie to mu przestana wyplacać

Gość bezrobotna kryśka
ja nie mam zasilku, a na bezrobociu jestem od ponad pół roku urząd pracy mi nie pomaga,ja szukam.. caly czas mam depresje , wiec jełopie przestań tak pisac i mowic ze jestesmy nierobami bo dostaniesz w czambo

Gość bezrobotna Baśka
Przepracowałam uczciwie w tym kraju 30 lat i z powodu redukcji etatów zwolniono mnie :( Za stara do nowej roboty (której i tak nie ma) za młoda na emeryturę i co głąbie ?

Gość ajt
ja bezrobotna na wlasne zyczenie, zasilku nie pobieram wiec bujaj sie 🖐️

Gość pracownikjk
wy bezrobotne lenie do roboty sie weżta. Jak żeśta kurde pokonczyli jakieś stódia czy inne szkołki to myślita ze tylko w biuże bedzieta siedziec i kawkie popijać ? a zakasac renkawy, łopate to łapy i do roboty! Rzadna praca nie chańbi!!!

Gość pracownikjk
to co tu robicie zamiast szukac pracy, pewnie lepiej posiedziec na kopie moze panstwo jakiegos ochłapa da , ja pierdole co za kraj co za ludzie, za robote sie wziasc, jest jej od cholery tylko trzeba poszukac i nie liczyc na panstwo

Gość Anq25
Ja nie pracuje i nawet na bezrobociu nie jestem zapisanaa wiec spierdalaj....Nie oplaca mi sie isc do pracy bo jak bylam na etacie to wyzyskiwali mnie gnoje masakrycznie. Emerytury i tak nie bedzie wiecej jak jakies marne grosze wiec pieprzenie ze dla emerytury trzeba pracowac jest debilne...proste kalkulacje pokazuja ze dla wyzu demografocznego z lat 70-80 nie bedzie normalnych emerytur bo jak nie zmieni sie wiele do tego czasu to panstwa na to nie bedzie stac...Teraz pracuje na swoim, i mam czysty pieniadz. Z niczego od Panstwa nie korzystam poza marna ochrona policji...lecze sie prywatnie, szkoly juz pokonczylam to co mi jeszcze panstwo daje? Firmy mi sie tez nie oplaca otwierac bo zedra ze mnie tyle ze nawet najnizszej krajowej nie uzbieram...A tak mam 100 dniowki za 4-5 godzin i jest ok.

Gość urzedniksk
Anq25 _> to Ty łamiez prawo, pracujesz na swoim a nie masz dzialalnosci, a gdzie podatki, no wiesz z tego co czytam toś taka moralna i porządna a oszukujesz nu nu nu

Gość Anq25
Do 2000zł utargu nie trzeba na allegro placic podatku ani miec firmy, a ze sama robie przedmioty, ktore sprzedaje i mam znikome koszty to wychodzi mi ze mam na czysto 80%...fakt jedziemy na dwa konta z moim narzeczonym choc on pracuje osobno jeszcze i to ja obsluguje konta ale nie stac mnie na to zeby oddac 1/3 moich zarobkow....

Gość Anq25
Moje naciaganie prawa to jest pikus przy tych walkach co 90% ludzi odwala...Poza tym czasami dorabiam na zlecenie ale tylko do takiej kwoty zeby byla zwolniona od podatku. Z jakiej racji Panstwo ktore nic mi nie daje, ani bezpieczenstwa, ani gwarancji godnego starzenia sie, ani porzadnej opieki zdrowotnej, w szkolach zacofanie...ma zdzierac z moich ciazko zaropbionych pieniedzy takie sumy? Na co? Place podatki kupujac cokolwiek w sklepie, placac za gaz, mieszkanie, ubrania...okazuje sie ze tak naprawde panswto sciaga 50% tego co wypracuje...a gdzie efekty?

Gość bezrobotna kryśka
ty pacański zlaozycielu topicu czy nie wiesz ze nasze państwo jest chore, korupcja i chamstwo jest na porządku dziennym ludzie ktorzy uczciwie zapierdzielają nic w zyciu nie osiągną, nawet po 30 latach cięzkiej charowy nie mają emerytur, nie stać ich na chleb a ci co są chytrzy i przebiegli woża sie limuzynami , mają piekne domy uczciwy czlowiek w zyciu nie dorobi sie bogactwa, jednynie garba :( dobrą prace mozna dostac tylko po znajomosciach i taka jest smutna prawda ośle wiec nie chrzać zebysmy sie brali do roboty !! jak nie wiesz jak to jest szukac pracy