Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dtgdfgf

zachowanie kobiet

Polecane posty

Gość dtgdfgf

co sadzicie o tej sytuacji od 4 miesięcy jestem z dziewczyną od 2 lat znamy sie bardzo nie chciała ze mną być bo kiedys mniała bardzo dotkliwy problem natury sexualnej ale się przełamała i mówiła mi ze bardzo mnie kocha spędzamy ze sobą praktycznie 24h na dobę mówi ze mnie bardzo kocha zawsze przy niej byłem z kazdym jej problemem walczyłem wspólnie i dawałem jej do zrozumienia ze zawsze bede przy niej czuje ze tych problemów jest naprawde dużo ostatnio ja mniałem problem też natury sexualnej i liczyłem ze porozmawia ze mną bo to naprawde mnie bardzo boli nawet nie byłem w stanie jej tego przekazac i okłamałem ją bo czuje się z tym jak człowiek 2 kategori i poczułem ze ten mój problem nie jest dla niej problemem i zebym o tym nie mówił ale ja mam taką nature ze musze z kimś porozmawiać a jak zaczyna się trudny temat to ona odwraca się do mnie plecami mówi mi idz sobie, urzywa słów spadaj po prostu ucieka od tego bardzo mnie to frustruje nie wiem co mam zrobić bo bardzo się przez to psuje nasz związek co o tym myślicie ?

Gość vnkjehgk
ale jaki macie problem konkretnie, bo chyba czegoś nie zrozumiałam...:P

Gość dtgdfgf
powoli czuje ze ja moge jej dać wszystko a ona nie może nawet ze mną porozmawiać na trudne tematy i nie chce ich rozwiązywać ...a ja tego potrzebuje to nie potrafie się zamykać w sobie i udawać ze nie ma problemu

Gość 8435kjhsdf87544g
jak nie chce ciebie słuchać to napisz jej na kartce co czujesz, nawet to co tutaj napisałaeś, może lepiej będzie wam poźniej porozmawiać

Gość dtgdfgf
lepiej mi sie dogadywało z psem sąsiadki czesto oddawałem sie mu analnie a on robił mi loda

Gość dtgdfgf
po prostu boje się ją stracić ale tez wiem ze na dłuższą mete będzie się to pogłęciać ....