Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jinjang

jak zrobic z faceta ciapę

Polecane posty

Gość jinjang

jeli twoj facet byl kiedys super a teraz po slubie staje sie zwykla ciapa to nie jest prawda, ze przed slubem sie dobrze maskowal a teraz nic mu sie nie chce. wina jest niestety po stronie kobiet. od waszych ciaglych narzekan juz mu sie po prostu nic nie chce. ma dosc. nie bierze sie za nic - bo i tak dostanie opierdziel, ze zle zrobil przed malzenstwem robil super wymyslne obiadki a teraz niech sie nie zbliza do rosolu bo jak kazdy facet nie umie gotowac. i napewno wszystko zle zalatwia. bo jak cos zalatwi to sie okazuje, ze faceci kolezanek zalatwili to lepiej-szybciej-taniej i nie wazne, ze to byla tak naprawde kompletnie inna rzecz. a pozatym sa nudni. bo kobiety sie nudza i facet nie potrafi ja zabawiac caly dzien. a jesli juz cos wymysli to akurat gdy nie masz na to ochoty. a wogole faceci kolezanek sa lepsi. i tyle wynurzania swoich zali. kiedys sie z tego smialem. dziwilem sie, ze faceci tak sie daja przerobic. teraz sam mam taka sytuacje w domu. i jak to teraz zmienic, odwrocic?

Gość joozio
kobiety juz tak maja. to co podoba sie im w facecie z daleka przeszkadza u swojego meza. dlatego prubuja go na sile zmienic. w miedzy czasie dalej patrza na innych niezmienionych facetow i sie nimi zachwycaja

Gość rreerreekumkum
jestem kobieta i wiem ,że tak własnie sie dzieje,z tym ,że ja dostrzegłam swoja winę w tym tez i z mężem zaczęliśmy zmieniać pewne rzeczy- schematy tzw. i...... :) powiem ,że przynosi to efekty,ale do tego jak w wiekszości życiowych sytucjach potrzeba dwojga... bo sam niczego nie zmienisz a tym bardziej na siłę.... kobieta to bardzo przekorne stworzenie i jak powiesz ,że sie nie da to ona to zrobi za ciebie,żeby ci udowodnić ,że sie da... ale mozna sie dogadać i pójść na ustępstwa ...... ;) wiem to juz z doświadczenia :) :) :) :) :) :) życzę powodzenia :) :) :) :)

Gość jinjang
tyle, ze ja twierdze, ze zrobie to i jak juz sie wykluce to wiem, ze jak zrobie to i tak znajdzie cos i wypomni. a pozniej przez miesiac slucham, ze nie potrafie bo i tak spieprze. dlatego wole juz nic nie robic i sluchac, ze jestem leniwy. kurcze, jak sie nie ma podpory w domu, w postaci zony ktora podtrzymuje na duchu, to sie odechciewa wszystkiego. i nawet juz sie ani pracowac, ani zarabiac nie chce, ani nic dla niej organizowac.

Gość joozio
ja sie tam nie znam ale wydaje mi sie, ze musisz zaczac zyc po swojemu tak jak dawniej. na poczatek bedzie narzekala ale sie nie przejmuj. sie to zmieni jak zobaczy ze nie moze toba pomiatac w ta i z powrotem. chyba, ze to doprowadzi do konca zwiazku. ale ja sie na umyslach kobiet nie znam. musi sie kobieta wypowiedziec

Gość jinjang
w takim razie poprosze jakas kobiete o wpowiedz. co zrobic? wrocic do starych przyzwyczajen nie zwarzajac na narzekania?

Gość oliwius
musisz z tym zyc...zapal swiece , zrob kolacje nic trudnego a bedzie miło i napewno sie zdziwi jakis dobry...a wiem po sobie ze jak mam nerwy to mi takie cos sprawia przyjemnosc i zamykam niewyparzoną gębusie heheheh powodzenia...

Gość jinjang
tyle, ze taka kolacyjka pomaga na max 3 dni. a pozniej wraca do normy. szczegolnie to zle wyglada bo mam porownanie u znajomych. gdzie zona wspiera faceta nawet jak podejmuje nie trafne decyzje.a to sie im czesto zdaza. i dzieki temu zyja lepiej i mniej nudno niz my. mimo, ze maja mniej pieniedzy, niby wiecej problemow na glowie.

Gość oliwius
ojoj to nieciekawie ile ma lat ta Twoja kobitka?? moze przechodzi jakis dziwny okres i wtedy trzeba bedzie sie poddac terapii małzenskiej o ile Ci na tym zależy.kobieta czasem potrafi narobic ale skoro czesto odczuwasz ze jestes tym zmeczony porozmawiaj z nią.powiedz jej ze Cie to meczy ze nie chcesz w takim zwiazku trwac i jesli chce to bedzie musiala to zmienic ...wiecej zycia ...swiat jest piekny ...a zycie takie krotkie...

Gość jinjang
wiec pozostaje mi ostrzec wszystkich facetow: - nie zmieniajcie sie dla kobiety. ona tego nei doceni i jeszcze wypomni. - juz na poczatku mowcie co wam sie nie podoba i w ta, albo ta. zanim bedzie za pozno - jesli nie lubi waszych przyjaciol niech ich przynajmniej akceptuje w innym przypadku nie warto sie wiazac.

Gość oliwius
mój facet się zmienił dla mnie :) ale gdyby nie to to pewnie czekałoby go AA zatem nie zawsze to co napisałeś jest ostrzezeniem :) powodzenia Ci zycze...chciałam dodac ze nie tylko facet musi sie zmieniac dla kobiety...kobieta także.Twoja sytuacja jest tego potwierdzeniem bo nigdy się nie spotkałam z taką załamką u faceta ..ale cóż.dasz rade!!!

Gość aaaa taaaam
Ciapy z facetów robią matki,wiecznie gderają,ciagle krytykują,pozniej taki nie potrafi podjac zadnej decyzji i zrzuca sprawy na żone.Moja tesciowa tak robiła,zreszta jest taka do dzisiaj,teraz spadlo wszystko na mnie,ale mam innną metodę,jak nie złatwi,nie zrobi to nie ma;),zaczyna się uczyć,a ja z kolei uczę się cierpliwosci.

Gość jinjang
akorat ja przed zwiazkiem mieszkalem sam i wcale nie narzekalem na zycie. ze wszystkim sobie radzilem bez problemu. najlatwiej na tesciowa zwalic wszystko.

Gość aaaa taaaam
jinjang Nie należe do narzekajacych kobiet:),nie prownuję,bo uważam,ze moj facet jest swietny;). W domu matka wiecznie go krytykowala za wszystko,zresztą robi to do dzisiaj i to ona wiecznie porownuje go do dzieci kolezanek,krytykuje wszystko co zrobi,mnie ciagle ustawia,ze mam mu powiedziec to czy tamto,zeby nie robil tak tylko inaczej,bo ona wie lepiej,wiec nie mow,ze to wina żon.Matki facetow są specyficzne,nie wszystkie oczywiscie,ale większosc.

Gość oliwius
aaaa taaaam- moja przyszla tesciowa tez mi tak robi!!! moze i masz racje .wszystko jest na mojej głowie...ale tu jinjang pisze ze byl sam przed związkiem.

Gość jinjang
u mnie akorat jest tak z zona nie matka. tyle gdera, ze coraz mniej normalnych decyzji potrafie podjac. bo jak podejme a pozniej musze odwolywac cos, albo wybulilem juz troche kasy to nastepnym razem wole 10x sie upewnic

Gość aaaa taaaam
oliwus rób tak jak ja:),czekaj i juz.Sprawy ogolnie przyjęte za męskie załatwia on i koniec,jak pyta to mowie,ze niech sam decyduje,czasami dlugo sie zastanawia,myśle,ze troche obawia sie,ze moze byc skrytykowany,ale ogolnie jest coraz lepiej:),nawet jak cos jest inaczej niz myslałam,nie odzywam sie i chwalę:D.

Gość jinjang
i bardzo dobrze robisz. twoj facet ma szczescie.

Gość aaaa taaam
jinjang Tez mam szczęscie, to naprawdę fajny i odpowiedzialny facet:D,szkoda,ze jego matka tak nie uważa:(

Gość oliwius
tak tylko gdybym ja tak czekała ojojojj!! czasem nic tez nie mowie ale wiele musze mu przypominac:( ale i tak nie jest zle...jest dla mnie dobry to najwazniejsze:) a tesciową przyszła sie nie przejmuje bo moj chłopak twierdzi ze i tak ja mam zawsze racje :))