Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o ja pierdziele

ja p... maz mnie zabije!

Polecane posty

Gość o ja pierdziele

ten kompuetr to jego oczko w glowie, 8 dyskow, wielki jak centrum dowodzenia. chcialam otworzyc jedna plyte i poogladac zdjecia. wlozylam plyte, nie chcialo sie otworzyc, wyjelam i wlozylam znow. i uslyszlam huk. zaden dymek nie polecial ale teraz nie moge wyjac plyty. normalnie mnie zabije, przysiegam rana nie dozyje! co robic, help!

Gość klepsydry powypisuj

Gość J_Looooooooooooooooo
pewnie płyta pekła i dupa blada, nic nie zrobisz

Gość duzyWidzu
zmienic meza na normalnego.

Mozliwe, ze sie płyta rozsypała w napedzie:D Też tak miałam, trzeba oddac do serwisu na czyszczenie:)

Gość o ja pierdziele
no to pieknie, czyli czesc do wymiany? otworzyc sie nie da, musze czekac jak worci. rozpieprzylam cd roma czy jak to sie zwie, tak?

Gość onuca
wyłącz kompa na panelu od napędu dvd powinna być mała dziurka...taka średnicy ok 1mm weź spinacz papierowy...wrozegnij do prostego druta i wciśnicj w dziurkę tam gdzie dziurka tam bokada tej wysuwanej cześci napędu..powinna odskoczyć i lekko wysunąć się kieszonka z płytą....wysuń ręcznie i wyjmij płytę jak to nie podziała to cóż pozostaje wykręcenie i rozłożenie napędu

Gość o ja pierdziele
maz jest zupelnie normalny, to spoko gosc, ale komputer i samochody to jego pasja! moze sam naprawi, kurde, zawsze cos mi sie przytrafia!

Gość TEZMASZ
TO MAZ DAJE CI DOJSC DO SWOJEGO KOMPUTERA, TO DOBRY MAZ, MOJA ZONA BOI SIE NAWET PATRZYC NA MOJEGO KOMPA

Gość hahah moj maz ma dar psucia
komputerow i nawet nic nie musi robic. Posiedzi chwile i zaraz mamy jakies wirusy w kompie. Raz wlaczal komputer to obraz zrobil sie czarno bialy :D

Gość Wiśniowa
Może zadzwoń do niego i powiedz o tym zanim to zobaczy.Odda do serwisu i będzie ok;)Pewnie płyta sie rozciapała w środku.