Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znudzony praca facet

Ja tu siedze i pracuje a ona lezy sobie na plazy ze znajomymi.

Polecane posty

Ech praca, praca i ejszcze raz praca. Słoneczko przygrzewa, pieknie jest a ja siedzę. Moja dziewczyna teraz sie opala na plazy, wyskoczyła sobie z ekipą od siebie z roku-jakies kolezanki i koledzy. Ech a ja wciaz pracuje. Kurde jakoś mi sie smutno zrobiło. Telefonu na plaze nie wziea to nawet do niej nie napisze :(

Uropu wziąc teraz nie mogłem dlatego marudzę i jeszcze bardziej dość pracy mam. Odstresowac sie też nie mam jak bo od biurka nie wstane-przynajmniej musze udawac ze cos robie.

Gość A ja jedna taka...
na pocieszenie pomyśl sobie że ona w końcu dobrze się bawi ;)

Gość Skoro nudzisz sie to
moze pomyslisz nad jakas niespodzianka dla Twojej ukochanej:) Jakis romantyczny wieczor, mila niespodzianka, gest, jakis wiersz moze napisz jej, nie wiem... Wymysl cos, w koncu nudzi Ci sie:) Aha- gwarantuje- dziewczyna bedzie cala happy jak zrobisz jej taka niespodzianke;)

zmien przede wszystkim prace hehehhe;)

Nie mogę bo przysługujący mi wykorzystałem a wiecej mi dac nie chcą. Heh-co do wymyslenia czegos-wieczorem pewnie machne jakis szkic to sobie na scianie jako prezent odemnie powiesi. A co do romantycznej kolacji itd-juz zdazyłem zaplanować cały dzien gdy ona wróci.

Co do tych wierszy... Jest tu taki topic o pieknych milosnych wierszach... Mozesz cos wybrac dla siebie;) Tak jak zrobilam to ja:D

Pomysł z wierszem ciekawy. Ale mysle ze zorientowałaby sie że to nie mój-jestem wybitnie antyhumanistyczny ;)

Sluchaj- wybierz taki malo znany wiersz... chyba nie musze Ci doradzac;p Jest ich naprawde duzo, poczytaj sobie, wybierzesz napewno taki,ktory do Was, do waszego zwiazku pasuje... Cos o was, o niej o Tobie... Przeciez nie musisz jej mowic,ze napisales wiersz, tylko, ze masz dla niej wiersz. Jak zapyta sie o autorstwo to powiedz, ze nie znasz autora( ja tez nie znam autorow wierszy, ktore mam;) ) W koncu liczy sie GEST... :) Moze byc szkic + wiersz milosny + romantyczny wieczor we dwoje... Tak swoja droga, musisz byc fajnym facetem, skoro troszczysz sie o swoja kobiete i planujesz romantyczne wieczory... Ehh, gdzie takich mezczyzn szukac? ;( Pozdrawiam i zycze szczescia:) !

"Skoro nudzisz sie to moze pomyslisz nad jakas niespodzianka dla Twojej ukochanej Jakis romantyczny wieczor, mila niespodzianka, gest, jakis wiersz moze napisz jej, nie wiem..." jasne kurwa :D:D ona sie obija i jeszcze niespodzianki ma jej robić :D

heh-dopadło mnie zakochanie, czy też miłośc i trzyma 3 lata ani na chwile nie słabnąc. A co do planowania itd. Lubie po prostu zrobić cos co ją zaskoczy. Tak żeby sie nie nudziła ze mną :D

Swoja wypowiedzia dales mi wiare i nadzieje,ze jednak warto czekac na to prawdziwe uczucie... na tą osobę... Niech ta milosc trzyma sie Ciebie jak najdluzej:) Najlepiej do konca zycia... Alez z tej dziewczyny szczesciara, mam nadzieje,ze wie o tym:)