Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ząbbek

buduję dom...

Polecane posty

Gość ząbbek

Właśnie jesteśmy z żoną w trakcie budowania naszego domu. Właściwie to dopiero zaczynamy, ale mam nadzieję, że uda nam się szybko z tym uwinąć. Tak czy siak nie mam w ogóle pomysłu na ogrodzenie. Działka nie jest duża, ale jakaś porządna siatka by się przydała. Może ktoś zna jakieś dobre ogrodzenia i z własnego doświadczenia może coś polecić?

Gość ogrodzenie to nic
nadzwyczajnego jak chcesz zaszpanować zrób fose :D

Gość Mooooooooonika
my zaczynamy za rok, ale juz chcemy działeczke ogrodzic...jak dla mnie koszmar..za samą siatke 10000:(

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmms
a nie taniej postawić żywopłot?

Gość Frax
Ja co prawda mieszkam w bloku, ale mam małą działkę. Ogrodzona, cisza i spokój. Bardzo lubię tam jeździć. Jednak ogrodzenie (siatka) to nie to samo co żywopłot. Oczywiście roślinność też musi być, ale wiadomo, że za odpowiednim ogrodzeniem człowiek czuje się bezpieczniej. Ja mam z Betafence siatkę, mogę ją polecić, bo jest dobrze zamontowana, stabilna, no szczerze to póki co nie narzekam.

Gość aaa kotki dwaaa
my właśnie wczoraj ogrodziliśmy naszą działeczkę. Płot jest z siatki powlekanej , murki 20 cm wysokości. Przy bramie i furtce mamy 3 słupki murowane obłożone ozdobnym grafitowym kamieniem w kolorze dachu domu. Brama kuta z castoramy :D ładnie to wyglada.

Gość aaa kotki dwaaa
do budujących dom :) Nie polecam grodzić całej działki przed postawieniem domu bo potem żadne ciężkie autko tam nie wjedzie :) Mam na myśli dostawy cegieł cementu itp :)

Gość aaa kotki dwaaa
jakie duże macie działki i jakie duże domy stawiacie???

Siatką grodzić to jest chyba z lekka głupotą :o teraz ona tak ceni się , że jakby co to juz lepiej wyszłoby z kątownika :o a ładnie wykończony też wygląda niczego sobie :)

Gość ///bob budowniczy ///
Mam pytanie : Ile kosztuje kubik betonu z gruszki? Czy ktoś się orientuje??

Gość R.O.M.
a ja mam pytanie czy ten Betafence mają też np automatyczne bramy? Będę niedługo wymieniał ogrodzenie, przyda mi się kilka informacji

Gość Vander
Wydaje mi się, że bramy też mają ale to musisz iść i zapytać. U mnie w mieście niedawno był autobus z Betafensu, rzucił mi się w oczy bo taki obklejony był fajnie. Nawet niezłe te siatki mają.

Gość sim salabim
moj f budujac dom na szczescie mial ogrodzona dzialke, ale tylko z 3 stron.

Gość a może tu
www.zefpol.pl

nie ogradzajcie najpierw działki, bo potem żadna betoniarka czy koparka tam nie wjedzie!!!!

Gość megawat
czy ktoś się orientuje ile może kosztować brama stalowa przesuwana 4 metry szerokości? Tak mniej więcej :)

Gość haloo
duzo

Gość megawat
czyli ile 2000 2500 3000 3500 4000 ?

Gość Janek Pir
Kilka lat temu postawiłem dom, zgadzam się, że zanim nie zakończy się prac nie ma co stawiać ogrodzenia, bo później ciężko się betoniarkę wprowadza czy inne niezbędne "sprzęty". Siatkę mam z Betafensu, bardzo dobrze stoi, nie mam na co narzekać. Myślę, że ładnych kilkanaście lat mi posłuży.

Gość a moj dziadek sam zrobil

Gość a moj dziadek sam zrobil
wyslalo mi sie za szybko ;) Z desek i ksztaltownikow, brame tez, furtke. I slupki betonowe oblozone plytkami (tez wlasnej roboty). Juz ponad 30 lat sie trzyma i to calkiem niezle ;) Moze tez zrobcie sami? Napewno taniej wyjdzie ;)

Gość Erwin Pl
Mam siatkę i inne rzeczy z Betafensu, bardzo mogę polecić bo naprawdę dobry i stabilny towar.

Gość budujbuduj
Znajomy - montują wszystko na miejscu. Byliśmy sąsiadami przez ładnych parę lat: www.ogrodzeniabetonowe.eu :) Zawsze można przedzwonić i pogadać i pozdrowić od sąsiada ;)

Gość Vanida
Ja niestety domu nie mam, mieszkam w bloku, ale moi rodzice niedługo wyprowadzają się na wieś i pewnie przyda im się trochę informacji o solidnym ogrodzeniu...

Gość Erwin Pl
no to ja Betafence mogę polecić. Z czystym sumieniem, bardzo dobrze powleczona siatka wytrzyma naprawdę dużo i długo.

Gość Loluś81
Jeżeli chodzi o Betafence to wiem, że mają dobrą siatkę ocynkowaną. Bardzo trwała, zniesie każdą pogodę.

Gość ząbbek
A przepraszam bardzo czym się różni taka ocynkowana od takiej która ocynkowana nie jest? Nie bardzo się na tym znam. Jadę w weekend kupować i musze już być na coś zdecydowanym, a szczerze to sporo osób tego betafenca poleca!

Gość megawat
ocynkowana jest na lata a nieocynkowana zardzewieje po pierwszej zimie i deszczach :O

Gość freddka01
a te siatki z Betafencu można dostać w takich specjalistycznych sklepach czy można np zadzwonić i umówić się z jakimś przedstawicielem?