Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość braksensu

przesuszona broda

Polecane posty

Gość braksensu

Hey . Proszę pomóżcie mi bo sama już nie dają rady ;( Od paru dni mam strasznie przesuszoną brodę ,czerwone plamy ;((( Przestałam już myć twarz żelami przeciwtrądzikowymi aby bardziej nie wysuszyć. Poradźcie mi co mogę kupić DOBREGO,ale tak do 15 - 20 zł : ((( nie mogę patrzeć na siebie w lusterku , jestem po prostu załamana i jeszcze ślady po pryszczach i białe grudki podskórne,co to może być ? Chciałabym mieć twarz jak wcześniej,ale niestety nie wiem co przez parę dni się stało . Boję się,że będę do tego stopnia załamana,że skończe ze sobą,trądzik od zawsze był moją zmorą,ale było dobrze a teraz? :(((((((((((((((((((((((((

Nie używaj żeli przeciwtrądzikowych bo one bardzo wysuszają. Kup krem dermosan za 7zł w aptece i smaruj nim suche miejsca. Jest tłusty ale nie zapycha a dobrze nawilża.

Gość braksensu
hmmmmmmm a używany był przez Ciebie?

Tak i używam go od 2 lat. Co prawda nie mam tłustej cery ale często mnie cos zapycha a ten krem okazał się idealny. Spróbuj, może Tobie tez spasuje :)

a do mycia twarzy kup np. delikatną piankę a po umyciu stosuj tonik bez alkoholu. Fajna jest pianka z rossmana z Rival de loop, nie wysusza i dobrze oczyszcza w połączeniu z tonikiem.

Gość braksensu
kupiłam altane plus z witamina A , podobno dobra, reguluje gospodarke wodna skóry i jest hypoalergiczna,zobaczymy;] a co do toniku bezalkoholowego to muszę takowy kupic