Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutny zawiedziony zraniony

Moja dziewczyna nie odebrała ode mnie telefonu! - co to ma znaczyć?!

Polecane posty

Dzwoniłem do niej tylko raz - myślę - nie będę się tak poniżać . a wcześniej napisała mi na gadu , że : - nie dzwoń, bede zajeta BYłem pewien że sobie jaja robi! A ona naprawdę nie odebrała. Co ja mam o tym myśleć? Olewa mnie? Zdradza? Jest zajeta? Ale czym ? Jestem załamany, proszę powiedzcie mi coś, może jestem przewrażliwiony? Czy ona powinna oddzwonić , mam czekać? Czy zadzwonic jeszcze raz? Albo napisać smsa?

Gość czy jest tu ktos
za.pl 1/10

Gość erre
uspokój się! ile ty masz lat 12 - 15? jesteś przewrażliwiony

przestańcie myśleć ze to porowokacja niemądre dzieci! ;/ mam dwa podjerzenia: a)już mnie nie kocha b) ....olewa mnie? ale tak celowo...może ta jej przyjaciółka tak doradziła? a ja się naprawdę cholernie martwię :(

mam 18 lat , to dla mnie ważna osoba:( myślałem że też jestem dla niej ważny:( a ona głupiego telefonu nie może odebrać

Gość eeennnooo
wybacz ale jestes po....y. lecz sie. nikt normalny nie chcialby takiego pojebusa przy sobie :D

Gość 75B__także
zdradza Cie, znaczy to że : olewa, nie kocha i nie zależy jej na Tobie :p Maaasakra, po prostu masakra.

Gość erre
widocznie nie może skoro nie odbiera, napisz jej smsa żeby się odezwała jak to odczyta i tyle

Gość dooobre
;) 🖐️

ja rozumiem , że dzwoniłbym co godzinę , ale raz dziennie?!?!?! ona miała ostatnio taki chłodny głos... trochę ją zaniedbałem, ale to powód żeby mnie rzucić? czy mam jeszcze szansę do niej zadzwonić? MOŻE powinienem jechać tam?

Gość 1234567....
skoro pisze że będzie zajęta to znaczy ze nie będzie mogła odebrać to logiczne prawda ? po cholerę dzwonisz ? miej honor i zaczekaj a przy okazji zapytaj co robiła wczoraj i tyle ...jak będziesz taki namolny to rzuci Cię prędzej jak myślisz ....nikt nie lubi być kontrolowany ja często jak jestem w pracy nie odbieram tel od męża ale on wie że skoro nie odebrałam to nie mogłam i jakoś z tego problemu nie robi dojrzej :)

Gość rajuskuuu
zdradziła cie....tak, to ewidentny sposób unikania mężczyzny ktorego sie zdradzilo... Jak mogła nie odebrać...miała byc zajęta ale to nieważne :classic_cool: Nie bądz alfa i omega i nie wymagaj od dziewczyny pelnego oddania i calodobowej obsługi!

Gość erre
:D o tak jedź do niej! ---> desperat

Gość hi h i hi h i h i
nie odebrała bo właśnie posuwa ją inny :p

moze ma rozwolnienie i siedzi na kiblu?? :D chłopie dorośnij!!!!! jak ja mowie ze jestem zajeta tzn ze nie mam czasu na rozmowe. Jak moj facet mowi, ze musi cos zrobic to nawet sie go nie pytam czy bedzie zajety czy nie, bo wiem ze jak cos robi to JEST ZAJETY!! a takim zachowaniem to szybko ja stracisz :)

1234567.... - problem w tym ,że ona nie jest w pracy. nie mam pojęcia co wyprawia i z kim. i wiem , że jej narzucanie się nie przeszkadza, bo potrafiliśmy kiedyś pisać po 100 smsów dziennie, a potem ja ją trochę olałem i obawiam się , że ona wzięła to serio i już mnie nie kocha jak wcześniej, że to kurna spieprzyłem wszystko :( :( :(

Gość 1234567....
to ze nie jest w pracy nie znaczy ze nie może być zajęta moja rada jest taka daj sobie dziś już spokój a jutro zadzwoń i zobaczysz czy odbierze ....no jeśli nie odbierze wtedy zaczniesz się martwić .....

Jak będziesz się tak mazał to na pewno Cię rzuci!daj spokój co sie takiego stało, że nie odebrała telefonu.Dziecinada!!!:(

ale ja się tak przy niej nie mażę. zachowuję sie normalnie, wręcz oschło ,jak facet powinien, skończyły się misiaczki itp. tak sobie uświadomiłem, że moja dziewczyna to taka kicia co potrzebuje 100% uwagi...a jak ją zaniedba się to znajdzie kogoś innego , lepszego...a to wszystko moja wina, musiałem ją olewać żebym właśnie nie wyszedł na desperata...i teraz już nie wiem co będzie :( :(

nie tu nie chodzi nawet o nią a o coś innego , zawsze mogę się dodzwonić - do kolegi dzwonię - on zawsze odbiera! a na nią po prostu nie mogę liczyć :( zawiodla mnie, będę jej potrzebował a ona nawet nie raczy odebrać ... wybaczcie że się użalam ale to naprawdę boli :( ufałem jej i kochałem a tu.... :(

nic mi nie powiecie? pewnie nie chcecie mnie dołować...a ja wiem że ona siedziała w domu i celowo nie odebrała...tylko nie wiem po co to robi? :(

Gość niiuuniiaa
to glupia suka ze tak zrobila. jak moj chlopak kiedys tak mi zrobil bo sie poklocilismy to tak sie na niego wkurwilam i taka awanture mu zrobilam ze juz nigdy wiecej tak nie zrobil. a tu suka bez powodu tak pisze i nie odbiera! kurwa idz do niej i pogadaj z nia!!

Gość buba125
moja rada jest taka: weź porządny rozbieg i (przepraszam za określenie, ale cytuje) rozjeb sie o ściane. bedzie jednego debila mniej:) biedna dziewczyna :( i to olewanie na pokaz, bosz:/

Gość bgegh5r3h6
żałosne

proszę nie mówić o niej s*ka. tak to możesz mówić o swojej mamusi niunia. to jest moja dziewczyna, moje kochanie, moje słonko i moje wszystko! już ukoiłem nerwy - zadzwoniłem pierw do jej babci - ona mi powiedziała , że moja ukochana siedziała cały dzień w domu , SAMA!! to mnie uspokoiło nieco, ale babcia słyszała telefon i pytała czemu nie odebrała ode mnie czy ją skrzywdziłem. No skrzywdziłem to fakt. Ale później zadzwoniłem do niej jeszcze raz i już pogadaliśmy...ale znowu nie mieliśmy tematu do rozmowy i szybko skończyliśmy...jestem beznadziejny

obiągała komus i siłą rzeczy nie mogła w trakcie romzwiać... potem też nie mogła, bo kapiąca ust sperma moze uszkodzic telefon...

Gość 1234567....
nie obraź się ale jesteś beznadziejny !!!! po co w takim razie chciałeś z nią rozmawiać jak sam nie wiedziałeś jak podtrzymać rozmowę matko jaka dziecinada widać chciałeś ją tylko skontrolować nic więcej

nie przejmuj sie autorze... widzialem niedawno Twoją dziewczyne... a konkretnie czubek jej głowy gdy patrzyłem w dół :P

komiczne jesteś zerem, ani śmieszny ani fajny . pewnie masz takiego małego że moja dziewczyna nie miałaby ci co obciągać nawet gdyby chciała:D ona jest taka porządna że możesz pomarzyć o takiej bo pewnie nigdy nie mialeś dziewczyny, albo miałeś do spóły z burdelem :) i nie jestem debilem tylko MARTWIŁEM SIĘ O NIĄ!! o was pewnie wasi faceci się nie martwią więc zazdrościcie i plujecie jadem naokoło :/ przykre:( 1234567.... - masz rację , chciałem ją skontrolować, ale też usłyszeć jej głos...już tyle dni jej nie widziałem:(