Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna w nastroju depresyjnym

Jak samotni spędzają wakacje?

Polecane posty

Siedzę i myślę o jakimś wyjeździe wakacyjnym. Ale nie wyobrażam sobie wyjazdu w pojedynkę, wszędzie ludzie jeżdż grupami, parami. Czuję się fatalnie. Mam juz dość siedzenia w wakacje w domu.

Gość
ja też :O

Też mam beznadziejnie:O 1/4 wakacji a ja tylko telewizor, łóżko, gazeta, komputer..Żal.pl:O

Gość
a odpowiedz na pytanie brzmi: samotnie :O:(

Po prostu wpadłam dzisiaj w depresje chyba. Czemu ja mam tak mało znajomych? to znaczy wiem ze liczy sie jakosc a nie ilosc. Ale problem moj jest taki ze wszyscy sa zajeci. Jutro moja kolezanka jedzie z chlopakiem i cala masa znajomych od siebie na kilka dni na wakacje. Tyle ze ja do takich wyjazdow nie pasuje,jestem sama. Wszyscy kogos maja i jest to krepujace zarowno dla mnie jak i dla nich. Dlatego nie jade:(

Gość jestem przykra
ja mam tylko jedną przyjaciółkę, której się dupy nie chce ruszyć sprzed komputera. więc ja robię to samo, siedzę na kafe cały dzień, wieczorem czytam książkę, idę spać, a jak wstanę to znowu to samo. jakie to żałosne. już sierpień powoli, a ja ze świeżym powietrzem mam styczność jedynie przez otwarte okno 😭

Gość
mi tez jedyne zostaly jedynie dwie wolne koelzanki którym też sie tyłka nigdzie nie chce ruszac :O reszta zaparzona :O :( i rzadko kiedy maja czas wola sie spotkac z połówkami i lub innymi parami

przeglądam teraz jakies oferty dla singli i czuje sie jeszcze bardziej zalosnie

Gość małe_cycki_
ejjjj...a co widzisz złego w wyjeździe z zakochanymi parkami? Nie pasujesz do nich? Przecież to Twoi znajomi? Pakuj się i wio za nimi :)

caly dzien przed komputerem, wieczorem angielski chociaz mam wiec dupe gdzies ruszam a potem to samo. Popadlam w jakis marazm i czekam z utesknieniem kiedy wakacje sie skoncza.

male_cycki- raz bylam na takim wyjezdzie i powiedzialam ze nigdy wiecej. Sytuacja krepujaca dla wszystkich a ja czulam sie zalosnie i tragicznie

Gość maria13
..a ja byłam już 2 x za granicą sama i ....sporo singli, super zabawa... wejdż na strony> szukam towarzystwa np. na gazecie pl> dużo singli tam buszuje a co Wy nic nie robicie w domu? bo ja to mam jeszcze sprzątanie i ....przemeblowania...

Gość Przygody szalonego obstruktora
Samotna daj foto, to może pod koniec sierpnia zabiorę Cię do Hiszpanii, albo Chorwacji.

Gość małe_cycki_
samotna w nastroju depresyjnym male_cycki- raz bylam na takim wyjezdzie i powiedzialam ze nigdy wiecej. Sytuacja krepujaca dla wszystkich a ja czulam sie zalosnie i tragicznie To masz jakiś lipnych znajomych. Ja jeździłam ze swoimi poparowanymi i było GIT :)