Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Somorete

Miesiąc temu zaginął mój ukochany kot. Czy jest sens nadal go szukać?

Polecane posty

tygrysica13 jakie karmy? i mleko? mój kotek je mięsko najlepszej jakości...wątróbka i pierś ale suche jej daje! to tak jak by Tobie nie kupic hot doga z McDonalda. Mądra Kobieta ale takich jest nie wiele zwykle psom i kota ludzie daja karmy zabijając je!!!!!!!!!!

Somorete A dajemy? Ja kotom w życiu mleka nie dałam, bo koty mleka pić nie mogą. zgadzam się mleko to trucizna

Gość mamałyga12
Gdy kot już raz zasmakuje wychodzenia z domu, to będzie za tym bardzo tęsknił! Lepiej w ogóle go nie wypuszczac (od początku) niz potem drastycznie odcinac mu drogę do kociej wolności.

Gość bxjkasgd
pewnie sie znajdzie.. z obcietymi wąsami tak jak moja Pusia ;/

Gość asiasiasia
moze dorwała go ta puma co jej szuka cała polska. i zjadla Rysia ;>

Gość tygrysica13
zadne karmy...to ja wiem ze to nie zdrowe jest. Somorete kotek sie znajdzie - zobaczysz!!! szukaj go! trzymam kciuki papapa:) napisz czy sie znalazl

Gość tygrysica13
Złot_y co to jest cos strasznego bo jak tak to nie patrze?

Gość hhfhffh
Samorete. Wejdz sobie na forum miau.pl albo na dogomania.pl w dział koty, może jakieś osoby Ci pomogą w odnalezieniu kota, albo nawet na tych forach ktoś znalazł twojego kota i szuka mu teraz domu. Mojej koleżance uciekł kot i znalazła go na forum miau.pl, okazało sie, że jakaś dziewczyna miesiąc po zaginieciu kota znalazła go i szukała mu domu -dzięki tym forum i na całe szczęscie moja kumpelka właśnie tam szukała i go znalazła;)

Na dogomanii patrzyłam, na miau sprawdze, choć z mojej mieściny to ludzi na tym forum pewnie ni ma:O Pozatym wpiszcie sobie w google "zaginął kot mielec" to pierwszy link do mojego ogłoszenia jest właśnie"

Gość tygrysica13
jaki słodki:) :(

najdłużej nie było mojego kotka w domu chyba ponad 2tyg, po czym wrocił brudny, chudy ale cały. zorientowalam sie tez kiedys ze moj kot chodzi gdzies po sasiadach a oni daja mu jesc czy mleczka i on tam czesciej zaglada i tak dalej..coraz mniej sie boi. moze Twoj kotek też jest gdzies niedaleko u kogos i wroci za jakis czas. miejmy taka nadzieje. choc troszke dlugo juz go nie ma w domu.

ulala_oO - mój kot też się stołował dwa domy dalej, ale nie pojawił się tam od czasu zaginięcia:( Beznadziejna sprawa:O

Gość aneta166
Uwaga! - zaginął kotek - Duża nagroda! Znikną 18.07 (sobota) w Osrodku Wypoczynkowym RAJSKIE Nafta - Gaz w Bieszczadach. Wabi się Klakier, jest burym, 1,5 rocznym kotkiem. Powinien mieć na sobie bordową obróżkę a adresownikiem (w krztałcie głowy kota) i dzwoneczkiem. Jest bardzo kochany i każdy dzień bez niego to męka! Jesli go widziałe - prosze zadzwoń! CZEKA NAGRODA! 500 zl nr. tel: 790811000 lub 604550641 link do wydarzenia na Facebooku: https://www.facebook.com/events/463008700535311/463033490532832/ Prosze - udostępniajcie plakat na swoich stronach - jeśli ktoś go wywiózł (a jest to mozliwe) - to mogą być ludzie z całej Polski!... a zwłaszcza okolice Rzeszowa, Bytomia, Radomia, Kielc, Dębna, Piotr. Tryb., Mielec, Wroclawia, Zręcina, Dukli, Sczecina, Łańcuta... Im większy zakres waszej pomocy - tym większa szansa że ZŁODZIEJ mojego kota się odonajdzie.. Jeśli nie TY to może ktoś z Twoich znajomych napotka Klakiera na swojej drodze i skojarzy z plakatem... PROSZE POMÓŻ NAM GO ODNALEŻĆ!