Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelciabuziaczek

ciąza????

Polecane posty

Hej mam pytanie do Was pomóżcie mi. Brałam przez jakieś 3-4 mies. tabletki później je odstawiłam i teraz podejrzewam ciąże?? Dostałam okres jezeli to można nim nazwać raczej uważam to za krwawienie zawsze 1dnia miałam obfity a teraz jakbym w ogóle go nie miała bardzo słabe krwawienie do tego dziwne nastroje .... humorki... robiłam test w czasie tego krwawienia-negatywny ale mogłam z nim poczekać...co mam zrobić?? mozliwe że jestem w ciązy?? Mam dziwne wrażenie że tak;-(

eh no ale co mamy ci zrobic wirtualny test ciazowy :| jestes albo nie jestes, zrob test z krwi to sie dowiesz

nie, wystrczy ze pojdziesz do laboratorium i poprosisz o wykonanie takiego testu, koszt okolo 30 zl

no przeciez napisałam ci ze nie NIE POTRZEBA SKIEROWANIA

słowa : "nie, wystrczy ze pojdziesz do laboratorium..." można dwuznacznie zinterpretować!! np Nie! wystrczy ze pojdziesz do laboratorium... albo nie wystrczy ze pojdziesz do laboratorium...

"hmm ale żeby zrobić test krwi trzeba mieć skierowanie?" "nie, wystrczy ze pojdziesz do laboratorium i poprosisz o wykonanie takiego testu, koszt okolo 30 zl" czy ty dziewczyno na polskim nie uwazałas czy co?? nie widzisz tam przecinka?? zadałas pytanie to ci na nie odpowiedialam a sie dalej czepiasz ciekawe czy ktos jeszcze to tak zinterpretował jak ty

Gość miki niebieskooka
tak jak Ci radzą-zrób sobie test Bhcg,ja zrobiłam dzisiaj rano i jestem spokojna,bo dwa testy ktore robilam wczesniej nie byly zbyt czytelne,zaplacilam tylko 20 zl a teraz przynajmniej wiem na czym stoje:)