Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anaszpra

w nocy podczas burzy, grzmotów i błysków pod moim ogrodzeniem konał pies

Polecane posty

Gość anaszpra

nad ranem zanalazłam zwłoki psa wilczura który miał łańcuch na szyi i dł łańcucha z 1,5 metra.Widocznie zerwał się komuś podczas burzy , był uduszony tym łańcuchem, może wyrywając się albo przeskakując ogrodzenie zawiesił się , nie wiem. Niedaleko mieszkają tacy ludzie raczej niekontaktowi, nie mający szacunku do zwierząt, wiele psów im padło więc poszłam do nich z pytaniem czy to nie ich pies zdechnięty pod moim ogrodzeniem.A oni wyjechali na mnie z mordą że ich psy żyją i jak to by był ich to by go sprzątneli ale to nie jest ich. i się śmiali jeszcze :-O więc mój facet wziął psa do worka i poszedł z łopatą do lasu go zakopać. jacy to ludzie żyją w tym kraju , nie mieści się w głowie, pewnie pies się burzy przestraszył i komuś uciekł i nie trzyma sie psa na łańcuchu !!!! bosz ,nienormalni psychole :-O

Gość Antywszystkim
Jest gorąco więc pytanko: czy padlina jest już wzdęta??? A muchy- dużo ich nad pieskiem lata?? włażą mu w oczodoły czy nie??/ Odpisz, please!!

Gość sasasads
hahahaha xD

Gość a u mni epod oknem
w nocy jakaś idiotka biegała w te i z powrotem wołając jakiegoś psa, który jej chyba uciekł. Za chwilę przyszedł jej chłopak - nachlany dresiarz - i prawie zaczął ją lać, bo nie chciała iść do domu, tylko za tym psem latała. Byla 1 w nocy...

Gość anaszpra
słyszałam jak spałam jakiś łańcuch ale myślałam że ktoś rowerem jedzie spaliśmy, to było ok 2 w nocy rozmawiałam z tamtymi ludźmi, oni są dziwni, mówili że nie ich a ja wiem że oni trzymają w nocy psy na łańcuchach.I powiedziałam do niego tak -- --może pan zamęczył kolejnego psa ale sie wkurwili, zaczęli sie drzeć a później śmiać nie miałam wyjścia , musieliśmy go zakopać bo by zaczął sie rozkładać, może to pies kogoś innego ale wątpię czy właściciel go kochał jak trzymał go na takim łańcuchu

i nie trzyma sie psa na łańcuchu !!!! Niestety kretyni, którzy trzymają psa na łańcuchu na argument, że pies powinien mieć jakiś luz, mówią \"eee tam\". Idiotom nie wytłumaczysz, oni nie widzą w tym niczego złego.

Gość Antywszystkim
Pewnie już mu włażą insekty przez naturalne otwory ciała. W takiej temperaturze treści żołądkowe pewnie mu się już rozkładają

Gość wezetol123
nie trzyma się psa na łańcuchu powiadacie? nie wiem czy mam się z tym zgodzić. ludzie na wsi trzymają psy na łańcuchu i zwierzakom nic się nie dzieje. nawet nie chce sobie wyobrażać, jak te wszystkie psy biegają sobie wolno w nocy. mam sąsiada, który nie wiąże swoich ,,psiaków"(latają sobie wolno w dzień i w nocy) i zawsze jak przechodzę to muszę się bać, czy przypadkiem któremuś szajba nie odbije i mnie nie pogryzie. tyle się teraz o tym słyszy.mój pies jest zagrodzony ale też zdaża mu się uciec, więc nie wiem czy nie lepiej byłoby go trzymać na łańcuchu. bezpieczeństwo ludzi przede wszystkim!

Gość anaszpra
widać że pies się czołgał konając , nawet gdybym go widziała o 2.00 w nocy, to co mogłabym zrobić ? przecież mógłby mnie ugryźć, a ci ludzi nie szczepią zwierząt, miałabym wołać weterynarza o 2 w nocy ? nic nie można było zrobić

Gość kasia ****
widać że Jan Paweł II się czołgał konając , nawet gdybym go widziała o 2.00 w nocy, to co mogłabym zrobić ? przecież mógłby mnie ugryźć, a ci z Watykanu nie szczepią papieży, miałabym wołać weterynarza o 2 w nocy ? nic nie można było zrobić!! Wybełkotał parę słówek przez rurkę do tracheotomii i zszedł!

Gość Pati****21
To takie przykre, chce mi sie płakać, nie lubię czytać o takich rzeczach ;( Dlaczego ludzie tacy są... Biedny pies, co za żywot miał... Przecież to też istota, ma uczucia, czuje ból, strach, cierpi... Bardzo smutne to :(

Gość Pati****21 do kasia****
Jeśli nie szanujesz tego człowieka to chociaż uszanuj uczucia innych. Ja nie chcę czytać o nim takich rzeczy! Poza tym ''nie kopie sie leżącego'', do zmarłych trzeba mieć szacunek. Nie szanujesz Go- zachowaj swe odbiegające od tematu komentarze dla siebie.

Gość kasia ****
To takie przykre, chce mi sie płakać, nie lubię czytać o takich rzeczach ;( Dlaczego ludzie tacy są... BiednyWojtyła, co za żywot miał... Przecież to też istota, ma uczucia, czuje ból, strach, cierpi... Prawie, jak człowiek

Gość tygrysica13
trfzeba bylo pomoc!!

Gość anaszpra
ty idiotko kasia co piszesz te historie - szkoda mi ciebie, idź sie lecz :-O

Gość tygrysica13
tez to chcialam napisac ale...brak słow z ta kasią

a ty się kasia lecz :o pisz tak o swoim ojcu albo dziadku a nie o papieżu satanistko ateistyczna jedno

Gość Irminka23
Ale trzeba być zwariowanym, by w ten sposob pisać o papieżu...

Gość józio
wobec narastajacego kryzysu finansowego to nie jest jakaś tragedia

Gość Irminka23
Ale co- papież czy pies?

Gość anaszpra
na policje zadzwoniła o 2 w nocy bo pies pod ogrodzeniem harczy ?