Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec konca

DZIEWCZYNY STRASZNIE SIE BOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość janeckz12345
Ech... Tu się człowiek miesiącami stara się o dziecko a taka małolata z byle kim i byle gdzie zajdzie w ciążę :( I jeszcze takiego dzieciaczka zabiję :(

Gość koniec konca
Mam w dupie co piszecie, cwaniaki internetowe, chciałabym chociaz jedna osobe spotkac na zywo ciekawe czy odwazniary byscie poskakaly??? DARK_BALOON dzięki pisałam o takich osobach jak Ty, a nie dzieciach które piszą tu żeby wyżyc sie, bo realnie nie mogę. Nie dotyczy to wszystkich bo kilka osób napisało tu normalnie. ŻEGNAM!

i macie dziewczyny racje,staramy sie i nic z tego nie wychodzi...

Gość koniec konca
Bez małolata???? Z byle kim uwazaj na słówka, mam stałego partnera od 8 lat wiec hamuj się!!!! bo naprawde trace nerwy, nikt mi nie bęzie tu ubliżał bo sobie na to nie pozwole. Spytałam normalnie jak człowiek, a wy co???

Gość janeckz12345
ja*ona* dokładnie! serce mi się kraje jak czytam takie tematy nieodpowiedzialnych dziewczyn! Nie wiem o czym trzeba myśleć aby tak zaniedbywac sytuacje. Jesli tak bardzo dziecka nie chce to wystarczy dobrze się zabezpieczyć albo później zareagować ale nie, później biegają na skrobanki. A tu człowiek flaki sobie wypruwa aby mieć dziecko.

smieszne??trzeba sie bylo porzadnie zabezpieczyc a nie teraz plakac...i skoro miala kilka razy niebezpieczne sytuacje to powinna wyciagnac z nich jakas nauke...a nie teraz najezdzac na inne dziewczyny, ktore maja racje... zalosne:o

no ok ale powiedz dziewczyno czego ty oczekujesz od ludzi na forum?? sama sobie odpowiedzialas ze okres ci sie moze spozniac przez stres albo upały

Gość spytalas normalnie jakbys
byla rozgiezowana suczka ktora dala pierwszemu lepszemu psowi i nie wie co teraz zrobic. dorosla kobieta bierze odpowiedzialnosc za swoje czyny a nie wymaga pocieszania i biadolenia nad jej debilizmem

Mam w dupie co piszecie, cwaniaki internetowe, chciałabym chociaz jedna osobe spotkac na zywo ciekawe czy odwazniary byscie poskakaly??? zebys wiedziala ze powiedzialabym ci na zywo co mysle

Gość hjgffj
noż kurwa bardzo śmieszne! lachociąg widocznie takie sytuacje ma co miesiąc i żadnych normalnych wniosków z tego nie wyciagnęła więc i niech teraz spada robić kolejne dzieci i liczyć na kolejny szczęśliwy haapy end!

Gość zdfkboj
kobiety, które tu piszą i naskakują na biedną autorkę niech się 2 razy zastanowią to, że wy nie możecie mieć dzieci, nie oznacza, że możecie sączyć jadem na każdego jak was czytam to bardzo się cieszę, że jesteście bezpłodne - jednak nie każdy powinien się rozmnażać autorka i inne kobiety będą miały dzieci tyle ile chcą, wam zostaje jedynie oglądanie zdjęć i zatruwanie innym życia na forum :O

autorko, jeśli masz ochotę na gorzkie żale, to poczekaj na odpowiedni czas i marsz do kościoła. trzeba było myśleć głową a nie dupą. do nas pretensji nie miej, ale czego szukałaś na tym forum? że ktoś ci napisze \"kochana nie martw się, będzie dobrze\" ? skoro uważasz się za taką dorosłą to trzeba zabrać się za odpowiednią dla ciebie antykoncepcję! powinnaś już wiedzieć, ze prezerwatywy zawsze mogą pęknąć, zsunąć się.

zapomniałabym. twierdzisz, że jesteś taka dorosła, to jeszcze życi cię nie nauczyło, że miesiączka może się spóźniać z wielu przyczyn?? nie wiesz też co to test ciążowy/ wizyta u ginekologa???

masz racje,ale ja pragnę dziecka i staramy sie bardzo długo,smutno mi:(

Gość hjgffj
jak widać była taka dorosła by wskakiwać do łóżka ale już aby wziąć odpowiedzialność za swoją chcice to już nie. było trzeba wziąć tabletke po i ni użalać się. tu nie poradnia psychologiczna dla upośledzonych umysłowo

Do zdfkboj nie pierdol głupot,bo może Ty źle skończysz i nie donosisz ciąży a wtedy będziesz żałować za te słowa co tu wypisujesz!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość venevika
Czytając ten temat, nick autorki przypomniał mi się kabaret, prowadzą oni audycję "zza buga" w radiu czy jakos tak, nie pamiętam nazwy tego kabaretu. I mają taki skecz "wymarzony koniec świata". I moim takim końcem bedą odpowiedzialne nastolatki które będą brału odpowiedzialność za swoje czyny bo w bajki o długim związku, dziecku, braku ubezpieczenia nie wierzę :) najprawdopodobniej to jakaś 15 letnia dziewczynka która dała swojemu chłopcowi dowód miłosci a że wstydzi się lekarza nie poszła do niego. A że sądziła że wymyslona historyjka o matce będzie "lżejszym" tematem to tak napisała ;)

Gość cisza bo poszła napisać
na forum bravo :D

Gość gtjw
janeckz12345 ja*ona* dokładnie! serce mi się kraje jak czytam takie tematy nieodpowiedzialnych dziewczyn! Nie wiem o czym trzeba myśleć aby tak zaniedbywac sytuacje. Jesli tak bardzo dziecka nie chce to wystarczy dobrze się zabezpieczyć albo później zareagować ale nie, później biegają na skrobanki. A tu człowiek flaki sobie wypruwa aby mieć dziecko. To Ty sobie nie rób dziecka we flaka, bo go nigdy nie będziesz miała. Do zrobienia dziecka jest ten drugi otworek. Ten, którym nie robisz kupy. :D

Gość koniec konca
Ludzie wy naprawde macie cos z głową... Oskarżając mnie, wyzywając od małolat itp. Jestem pełnoletnia. I napisze jeszcze raz ZABEZPIECZAŁAM SIĘ GLOBUŁKĄ I PREZERWATYWĄ CZYTACIE????? Robiła dzis test wyszedł negatywny, miesiączki nadal nie ma, więc czekam tydzień jeśli nie pojawi się, robie ponowny test i wybieram się do lekarza. Może autentucznie pogoda, rozlegulowała mi cykl. I bardzo proszę nie oceniac mnie nie znajac, chyba ze sami chcecie byc oceniani taką samą kategorią.

Gość jak nie chcesz miec wiecej dzi
eci to sie nie puszczaj zdziro! pochamuj swoja chuc i nie bedziesz miec problemu gowniaro!

Gość Ja co prawda
nie sypiam z nikim ale okres spóźnia mi się już 6 dni. A Rok temu miałam tak samo i myślę że to przez te upały. Też czekam:( a wbrew pozorom nie tak łatwo zajść w ciąże jak się może wydawać:) trzymam kciuki:)

Gość dsdsdsdss
Kurcze ile w Was wszystkich jest złości. Ale cóż zawsze znajdą się osoby fanatyczne i uważające, że należy postępować tak jak one. Do pań które nie mają dzieci a chcą je mieć: nie jest temu winna autorka więc nie wylewajcie na nią swoich flustracji i żalów. A do pani autorki: proszę nie słuchać wszelkich obelg. Ludzie już tacy są i ich mentalność się nie zmieni. Zawsze znajdzie się ktoś o skrajnych poglądach, kto będzie potępiał, a sam zapewne nie jest święty.

Gość fkuk
i zawsze znajdzie sie ktos kto bedzie myslal cipa jak autorka a potem wejdzie na forum i bedzie krzuczał POMOCY!!!!!!!!!!

Gość koniec konca
Dziękuję osobom za pozytywne komentarze. Widac macie mózgi a nie jak co nietórzy siano. Dziaciaczki bawcie się dalej ubliżajcie ile się da spływa po mnie to jak po kaczce. A zresztą obraza słowna jest również karalna :) Gratuluję mądrości, nie będę się zniżac do waszego niskiego poziomu, bo szkoda... A tak pozatym co do antykoncepcji, większośc osób używa tylko prezerwatywy to też są to zdziry itp??? A wy pewnie jeszcze w życiu nie współżyliście, i dlatego tak piszecie ehh.. szkoda słów na takie osoby jak wy. To tylko kwestia waszego braku wychowania.