Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koniec konca

DZIEWCZYNY STRASZNIE SIE BOJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość koniec konca

Miesiaczka spoznia mi sie 5 dzien jestem zalamana, nawet nic nie zapowiada sie ze dostane. NIE CHCE MIEC WIECEJ DZIECI!!!! zabezpieczalam sie globulka i prezerwatywa, ale byla maly wypadek gdzie prezerwatywa sie zsunela i zostala w pochwie, mialam globulke. Mialam juz nieregularne miesiaczki ale ostatnie 2 miesiace byly ok spoznila sie gora 1-2 dni. Mam juz dziecko 14-mc. Boje sie zrobic test i zobaczyc tego czego nie chce, chyba bym sie zabila, nie stac mnie na drugie dziecko a nawet nie chce. :( Pocieszcie mnie jakos błagam...........

Gość kryyu
no tak żyjemy w afryce i nie wiemy że istnieje tabletka "po",...

Gość koniec konca
tabletka PO nigdy jej nie zazywalam bo nie mialam takiej potrzeby, a pozatym nie raz byly grozne sytuacje ktore na szczescie konczyly sie happy endem wiec to zadne pocieszenie.

Gość skoro nie chcesz więcej
dzieci to czemu się nie zabezpieczasz porządnie? a skoro zabezpieczenie według ciebie zawiodło to dlaczego nie poszłas po tabletkę po? lepiej lamentować niż działać?

Gość małe_cycki_
to po cholere pytasz się ludzi skoro sama sobie odpowiedziałaś?

heh czego ty dziewczyno chcesz? jak wiedzialas ze masz taka sytuacje a nie inna to trzebabylo leciec do lekarza po tabletke "po", co ma do tego ze nigdy takiej nie brala? mialas kilka takich powaznych sytuacji i to cie rozumu nie nauczyło? no to rob tak dalej a bedziesz miec małe przedszkole w domu

Gość skoro nie chcesz więcej
"tabletka PO nigdy jej nie zazywalam bo nie mialam takiej potrzeby, a pozatym nie raz byly grozne sytuacje ktore na szczescie konczyly sie happy endem wiec to zadne pocieszenie." to w czym masz problem? skoro nie pierwszy raz byłas taka nieodpowiedzialna więc chyba powinnaś się już przyzwyczaić prawda? gdybyś naprawdę nie chciała ciąży to byś działała.

Gość kryyu
marne pocieszenie? sorry to ile ty masz lat? dzieckiem jesteś że ciebie trzeba pocieszać? pocieszac trzeba twoje dziecko że ma taką głupią i nieodpowiedzialną matkę która kolejny raz z rzędu ma kryzysową sytuację i gówno z tych sytuacji wyciagneła. Pewnie i te dziecko to taka sytuacja kryzysowa.

Gość koniec konca
latwo jest wam pisac prawda, nie mam UBEZPIECZENIA wystarczy. wiec jak mam isc do lekarza... wizyta kosztuje. potraficie tylko krytykowac. Nikt nie napisal ze miesiaczka moze sie spoznic przez stres, upaly itp. sorry za brak znakow itp, klawiatura sie zawiesia.

Gość koniec konca
moje dziecko jest calkowicie planowane, wiec pomysl zanim cokolwiek napiszesz.

Gość qqqqqqqqqqqo
jedyne pocieszenie jakie mi przychodzi do głowy to takie ze być może do własnej drużyny brakuję ci już 10 dzieci ale z takim małym rozumkiem szybko ją sobie zrobisz

Gość kryyu
kiepskie wytłumaczenie, do lekarza mozesz iść i bez ubezpieczenia. co jeszcze wymyslisz? złe warunki atmosferyczne?

Gość koniec konca
tylko oczerniac potrafia co niektore osoby, przyzwzczailam sie do tego ze takie madrale sa tylko w necie a w realu uuuuuu... to juz inna sprawa. Nie siedze na tzm forum od dzisiaj, i wiem ze jest tu kilka osob ktore zachowuja sie z kultura.

Gość a co mamy chwalić
takie idiotki jak ty co masowo sobie bachory robią?

Gość kryyu
to czego ty tu mądralo szukasz? idź do madrzejszych, np. prostytutek, one przynajmniej by cię nauczyło zasad antykoncepcji i szukania lepszych wymówek.

Głupich nie sieją, sami się rodzą :O Jestes matką, nie wstyd Ci tej głupoty? tego użalania się nad sobą? Jesteś W takiej sytuacji na którą sobie sama pozwoliłas i to chyba nie raz. I tak jak zostało powiedziane brak ubezpieczenia nie jest żadną wymówką bo lekarze przyjmuję bez.

A tu ustawa która o tym mówi: Art. 2. 1. Do korzystania ze świadczeń opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych na zasadach określonych w ustawie mają prawo: 2) inne, niż ubezpieczeni, osoby posiadające obywatelstwo polskie i posiadające miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, które spełniają kryterium dochodowe, o którym mowa w art. 8 ustawy z dnia 12 marca 2004 r. o pomocy społecznej (Dz. U. Nr 64, poz. 593 i Nr 99, poz. 1001), co do których nie stwierdzono okoliczności, o której mowa w art. 12 tej ustawy, na zasadach i w zakresie określonych dla ubezpieczonych - zwane dalej "świadczeniobiorcami". Wiec jak juz zmyślasz to przynajniej zmyślaj dokładnie :o Skoro ci się do lekarza nie chciało iść to twój problem, za twój brak rozumu nikt nie będzie odpowiadał

:) O widze pomarańczówki :/ Autorko nie czytaj ich wpisów, co najwyżej jednym okiem,. Tak jak napisałas może to byc stres, a zreszta co jakis czas u kobiet dochodzi do zaburzen. Stosujesz globułki oraz prezerwatywe z tego co napisałas, bardzo mądrze. Podwójne zabezpieczenie, więc małopradopodobna jest ciąża, ale nie można jej wykluczyc. Zrób dla pewnosci 2 testy, jesli wyjda negatywne, zaplac 50zł za wizyte i upewnij się. Brak miesiączki to nie tylko oznaka ciązy ale również poważnych chorób. Co do pomarańczówek wyzywających Ciebie, radzę dzieci idzcie do piaskownicy zamiast rzucac sie z zebami na osoby na forum. Dorosnijcie!!! :D

A ja bym chciała a nie spóżniła mi się:(:(zamieniłabym się..............

Gość czy...........
czy test zrobiony w 28dc /31 dniowe cykle jest wiarygodny poprosze o normalna odp dziekuje

Gość jak ci za drogo gowniaro
bylo miec ubezpieczenia albo isc do prywatnego lekarza to taniej cie wyniesie drugi dzieciak :D

Gość khgjk
oj pocieszamy cie, miesiaczka ci sie spoznia z powodu upałow albo stresu, pocieszamy, głaszczemy po głowce, tylko sie nie zabijaj jak juz zajedziesz w ta ciaze, w ktorej prawdopodobnie jestes i zmien moze forme zabezpieczenia na jakas skuteczniejsza bo tak to skompletujesz druzyne piłkarska bo nie masz za grosz odpowiedzialnosci

Jedyną tu żałosną osobą jest ten smark który nie dorósł do seksu i wpadł tu tylko aby ją poklepać po główce bo nie wiedziała że z seksu dziecko może być. A potem taki smark zakłada tu drugi temat \"jak dokonać aborcji bo mnie nie stać na dziecko\". Jak sie dupą myslało to takie efekty.

Gość czy...........
dziekuje .

Gość gugi gugi gugi
a moze dzidzia liziaczka chce? a gugi gugi gugi :D juz lepiej dzieciaczkowi (smyram po nosku)? no juz się nie mazaj, ciocia ci loda kupi i się nie smuć :D no skad mogłaś wiedzieć że dzieci bocian nie przynosi?????

Gość takie tam duperele
Ile bym dała aby być na Twoim miejscu....:( Koorewskie życie: jak czegoś chcesz to nie dostajesz; jak nie chcesz- masz w nadmiarze.

Gość gugi gugi gugi
to moze jeszcze dzidzi pampersa zmienic??? jak pocieszamy to na całego :D