Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eszepesze

chyba nie dam rady

Polecane posty

Gość eszepesze

Dowiedziałam się wczoraj że mój przyjaciel jest z moją przyjaciółką. Może nic w tym dziwnego gdyby nie to że spędzał ze mną praktycznie każdy dzień a z nią widział się może ze dwa dni w tygodniu oczywiście w moim towarzystwie. i nic nie zapowiadało że między nimi coś zaiskrzy. To jak cios w serce bo dopiero teraz zrozumiałam że jednak coś do niego czułam i nie bedzie tak jak wcześniej, codzienne telefony spotykanie się śmiania wygłupów... Najlepsze w tym wszystkim jest to że moja przyjaciółka powiedziała mi że nic nie czuje i że raczej z tego nic nie bedzie ale spróbować można. A kiedys się zazekała że nigdy by go nie chciała jako faceta. Wygarneła mu że była zazdrosna o to że ciągle spędzał ze mną czas i że mamy taki dobry kontakt. Pewnie zrobiła to z zazdrości i teraz jest z nim ale chyba nie wyobraża sobie jak to bardzo boli. Jeszcze dzis chcą się we dwoje ze mną spotkać i powiedzieć oficjalnie że są parą. Nie wytrzymam tego psychicznie... jak zobaczę ich razem objętych i usmiechając się mowić że do siebie pasuja.

Gość Active Jet
e tam , zycz im szczescia z zajebistym usmiechem na twarzy i poszukaj nowej przyajciolki, bo ona nia nie jest . aha i poszukaj nowego obiektu westchnien.

Gość eszepesze
życzyć szczęścia nie będzie to łatwe. dwie najbliższe mi osoby z którymi zawsze sie dobrze czułam a teraz mam za przyzwoitke robic?

Gość drakonis
jeszcze cie dojade kurwo, zobaczysz

Gość Active Jet
a po co masz robic za przyzwoitke? niech sie bawia w swoim towarzystwie. ja bym ich sobie odpuscila

Gość eszepesze
tak tylko że to są jedyne dwie osoby z którymi tak blisko się trzymam.

Gość naładujcie mnie
To jaka to z Ciebie przyjaciólka skoro nie cieszy Cię szczeście przyjaciół?

Gość eszepesze
z jednej strony mnie to cieszy ale gdyby nie fakt że ona się zastrzegała że nie chiał by z nim być to bym się w to tak nie angażowała. Teraz cała atmosfera między nami się zmieni. już bym wolała zeby był z obcą dziewczyną. lub chociaz żeby to było widać że oni coś do siebie mają a nie tak z dnia na dzień.

Gość eszepesze
najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to że on też się boi tego spotkania w trójkę. Jeszcze nie wie że ja już wiem że są razem, dzwonił przed chwilą chciał bysmy sami się spotkali na piwo, ale powiedziałam że mieliśmywe trójkę i się wykręcał. Boi się mojej reakcji? przecież to na niej powinno mu zależec a nie na mnie

Gość eszepesze
zawsze twierdziłam że nie ale w tym przypadku chyba tak