Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

princessaa

gdzie buty we Wrocławiu???????????????///pomozcie

Polecane posty

blagam pomozcie. kupilam buty na sokolniczej. sliczne delikatne w kkolorze ivory z odlonietymi lekko palcami. ale okazaly sie tak ciasne na brzegach ze nie ma szans na rozchodzenie. bo juz nie moglam stopy postawic. jutro je ide zwrocic jesli sie uda. czy ktos wie gdzie mozna kupic bbuty slubne we wroclawiu???????????? bo niewiem juz gdzie isc w sobote aby na 3 sierpnia butki juz miec.:-(

Ja kupilam buty w Olawie, podjedz tam. A propos jak masz sukienke ecru, to patrz we wszystkich sklepach, nie tylko tych z moda slubna. Jak wogole kupilas buty na Sokolniczej, mnie sie tam nic nie podobalo...A niektore to tak zakurzone ze az glowa bolala...Sprobuj Brzeg, Olawe - moze cos Ci sie spodoba.

ja kupilam w bacie bardzo wygodne , co prawda nie we wroclawiu ale tam pewnie tez sa te sklepy:) z odkrytym palcem na zgrabnym obcasiku bardzo wygodne ze skory przecenione z 230 na 169

Tak jak tos już napisał - idź też do sklepów niekoniecznie śłubnych. Widziałam całą półkę różnych śłubnych butów w Galerii Diminikańskiej (ale nie oglądałam i nie wiem czy łądne). Sklep jest na poziomie -1 po prawej stronie od głównego wejścia (nie pamiętam nazwy).

Gość pies dlapani
princesssa masz moze chlopaka?? bo jak nie to ja nim chce byc:)

na sokolniczej tylko jedna ladna para byla. wlasnie ta ktora kupilam. delikatna sliczny kroj nie zadne czuby , i nie zadne wzory z przed 20 lat. sliczy zgrabny waski obcas. zamienilam te buty na identyczne tyle ze bez paska.wygladaja jeszcze ladniej ale czy beda sie na nodze w tancu trzymac. zwrotu kasy nie chcialy zrobic. tak wiec butow juz nie szukam. ale buty kolor ivory nie ecru wie w normalnych sklepach takich nie widzialam:-)