Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama_nie_wiem

Dziwny układ... zna ktoś może sposób by zmienić pogląd drugiej osoby?

Polecane posty

Skarbie zalezy mu... jesli zaproponowal to jedz i nie zadawaj takich pytan...bo to tak jak bys wymuszala na nim cos...zdaj sie na mnie jestem starsza i wiem co doradzam :) a potem daj znac jak idzie :)

Gość sama_nie_wiem
Oki w takim razie w sierpniu wyruszam na Włochy:) Mam nadzieje, że nie pożałuje a przez 2 tyg będę miała okazję jeszcze lepiej go poznać i rozszyfrować. Dziękuję Ci ślicznie za rady i podtrzymanie na duchu. Na pewno pochwalę się jak było i jak się sprawy potoczyły. :)

Gość buba125
nic mu nie wyjasniaj.chce ukladu niech go ma, tylko że nie z tobą. powinnaś zrozumieć, że jak facet szaleje za kobietą to nawet i 20 lat mu nie przeszkodzi.

Gość trochę cwaniak a ...
a troche ostrożny. Widać poparzył sie w poprzednim związku. Boi sie i będzie się bał - to akurat jest, jak najbardziej naturalne. Wydaje mi się, że przedstawił ci opcje za i przeciw co do przyszłości waszego związku, byś była tego świadoma. Dla ciebie różnica wieku, nie jest przeszkoda, ale sądzę, że dla niego jest. I tego właśnie sie obawia. Jesteś młoda i tego niestety nikt nie wie, jak potoczą się koleje losu za parę lat. On po prostu obawia się powtórki z poprzedniego związku.

Gość sama_nie_wiem
No może i dla niego to przeszkoda. W drugą stronę mu jakoś różnicy nie robiło. :/