Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

Mam 25lat i nigdy nie miałem dziewczyny....

Polecane posty

Gość vvvvv

kiedys było tu pełno takich tematów, co sie stało, że ich już nie ma?

Gość vvvvv
taa, jasne - prędzej Polska będzie mistrzem świata niż prawiczki z forum kogoś poznajdują

Gość bo prawiczki
maja swoje rączki za laski :classic_cool: wiecej im nie potrzeba

Gość to widze ze nie
tylko ja mam podobne problemy tyle ze mam lat 17 i nigdy nie mialam chlopaka i full kontaktu z zadnym , nawet sie nie calowalam.. chyba cos ze mna jest nie tak bo to dziwne, a Ty jestes jakims kujonem, taki brzydki czy co bo to dziwne troche ;p ? tzn nie dziwne ale mało chyba takich chłopaków zostało..chociaz w sumie ja jestem ladna i madra i nie mialam , tez takich dziewczyn nie ma ;p

Gość bo to sa antyki
nie uczylas sie w szkole o mamutach? :D zawsze kilka egzemplarzy musi zostac :D

Gość to widze ze nie
a co ja tez jestem antykiem mamutem bo wszystkie widze juz moje koleznaki maja chlopakow tylko nie ja? jeszcze chlopak jak chlopak ale to ze ja nawet sie nie calowalam to jest siara.. no ale coz jestem moze wyjatkowa :D

Gość a ty
korjonos jestes niezastapiony w kazdej sytuacji. Ale z tego co zauwazylam zostales sam na forum :O.

Tylko chwilowo, bo wątpie żeby takie osoby jak BNB, Oferma czy Cartoon nagle zniknęli z forum.

Gość stara i gópia
mam 30 lat. od 3 lat nic... zero seksu.... stara i gópia

Gość piggy pig
Mam tyle samo i nigdy nie miałam faceta. I co kurwa mam sie zabić??? :O

Gość moge to samo
napisac o sobie i co to da? Zycie taki zgotowalo mi los i trzeba sie z tym pogodzic :)

\". I co k**wa mam sie zabić???\" jeżeli we wszystkich dziedzinach życia masz identyczne osiągnięcia to tak :O 🖐️ ale przyznaj sięuczciwie co rozumiesz przez \"nie mienie faceta\"? bo może jakieś krótkie związki, czy 300 randek miałaś a to jużcoś:O

Gość guaranaaaaa
a ja mam 20 lat i nigdy nie miałam chłopaka a o całowaniu nie wspomne!!!

no to i ja sie przylacze i tez mam 25 i nigdy nie mialem morze mnie kojazycie ale prawdopodobnie nie nawet tu nikt mnie traktuje powaznie

Gość w górę
bo dawno nie było o prawiczkach

Gość bbbbr
Ludzie kupcie sobie zabawki, kamasutre do czytania na dobranoc, jak sie doczekac nie mozecie dajcie ogloszenie ,,chetny/a szuka szybkiego numerku" na stronie telegazety. Co takiego wstydliwego jest w byciu samemu i braku kontaktow sexualnych. Jesli nie spotkaliscie odpowiedniej osoby z ktora chcielibyscie to zrobic to nie robcie tego bo po cholere, zeby przyszpanowac kolegom/kolezankom ze juz ma sie to za soba>>>{żenuaaaada} Jak chca sie pieprzyć to niech robia to z kim i gdzie popadnie jak chomiki i inne zwierzatka. Ustalcie sobie system wartosci i jakies zasady co jest dla was wazne i najwazniejsze a potem zacznijcie to realizowac kiedy bedzie odpowiednia pora na to.

Gość a czy to wazne czy
sie ma chlopaka/dziewczyne? watpie jhesli komus jest dobrze z tym to niech tak zyje. Najwazniejsze w zyciu sa pieniadze bez nich nic sie nie ma!. A z nimi z pewnoscia mozna poznac swoja druga polowke (tylko prosze bez glupich postow , ze dziewczyny nie leca na kase tylko na charakter itp itd. Bo to jest bzdura sa MATERIALISTKAMI od zalania dziejow i nic tego nie zmieni).

żadna dziewczyna nigdy nie uzna mnie za tzw. \"odpowiednią osobę\", więc nawet jej spotkanie niewiele mi da :o

Gość wiesiek ze spychowa
U mnie to nawet nie zmieni jakby sama Megan Fox wyladowala w moim lozku :O🖐️

Gość I ja cos dopisze...
moze zastanow sie dlaczego tak jest? Brakuje ci pewnosci siebie, jestes niesmialy, moze czujesz sie gorszy, brzydszy itd. Dlaczego tak jest? Zastanow sie, moze sprobuj zmienic pewne rzeczy... Aha, i to NIC strasznego,ze nigdy nie miales dziewczyny i jestes prawiczkiem. Docen siebie i swoja wartosc:) Pozdrawiam

może dlatego że jest gorszy i brzydszy Ja jestem też biedny, nie zapominajmy o tej kwestii

Gość jak juz jestesmy przy
tematach o prawiczkach, gdzie sa takie osobistosci jak cartoon Network , Beryl , niewidoczny?

Beryl i niewidoczny podrywają dziewczyny przez gadu a cartoon przyjdzie jak data będzie odpowiednia i planety będą odpowiednio ustawione.

Gość Taki jeden małomówny
Mnie dziewczyny olewały od zawsze. Zawsze byłem nieśmiały i małomówny ale na uszy to mi makaron potrafiły nawijać: na pewno znajdziesz, jesteś taki inteligentny.W końcu się wkurwiłem, pozrywałem kontakty z tzw. "koleżankami" jednej powiedziałem w twarz co o niej sądzę. Pojechałem do Holandii i w ramach czasu wolnego; na Red Light District załatwiłem sprawę.

Gość lesiiaa
To idzcie dzis na miasto, napewno kogos znajdziecie :)