Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvvvv

Mam 25lat i nigdy nie miałem dziewczyny....

Polecane posty

Gość katarrrina
ej, mój chłopak też nie miał dziewczyny przede mną, a zaczęliśmy się spotykać, jak miał 26 lat.. i jesteśmy razem już 2 lata, jest fantastycznym człowiekiem, niczego mu nie brakuje. Nie widzę w tym nic złego, ani dziwnego, ze jestem jego pierwszą dziewczyną. Jak się w nikim wcześniej nie zakochał, to po co na siłę ?... a seksu bez uczuć nie chciał uprawiać. ja to rozumiem i jest ok.

Gość ffme
Wada jest taka, ze nie kazdy chce stracic dziewictwo z pierwszym lepszym (czyt. pasztetem) 🖐️ I niczego to wlasciwie nie rozwiazuje, bo to chodzi o regularne kontakty cielesne z plcia przeciwną :classic_cool:🖐️

Gość ffme
" Jak się w nikim wcześniej nie zakochał, to po co na siłę ?... a seksu bez uczuć nie chciał uprawiać. " my tez nie chcemy bez milosci :classic_cool:🖐️ tylko ze zadna nawet na nas nie spojrzy, nie mowiac o dotknieciu i zadna sie w nas nie zakocha, chyba, ze jakas totalna desperatka 🖐️

" Jak się w nikim wcześniej nie zakochał, to po co na siłę ?... a seksu bez uczuć nie chciał uprawiać. " okazji nie miał i tyle. A gada tak bo głupio brzmi "chciałem wcześniej ciupciać ale nie było chętnych".

\"podaj mi wady tego pomysłu...\" już widzę jak ludzie jadą żeby się spotykać i masowo uprawiać grupowo sex z obcymi kafetriowymi nickami. niezły perwers :O 🖐️ \"mój chłopak też nie miał dziewczyny przede mną\" a na ilu randkach był? \"est fantastycznym człowiekiem, niczego mu nie brakuje. \" to w przeciwieństwie do nas :O . Jak się w nikim wcześniej nie zakochał,\" a jak by był tak nieatrakcyjny że nikt by go wczesniej nei chciał? :classic_cool:

Gość ipipipipipip

Gość taaa jasne
a na kafe sa takie urodziwe dziewczyny. Ze kazdy prawiczek by chcial sobie pociupciac :D

nie grupowy perwersie:P poprostu byłoby niby że każdy jest dziewicą/prawiczkiem. nie odrazu seks tylko wspólne imprezy, alkohol itp..typowy zlot :D potworzyłoby się kilka par..byłoby fajnie :}

Gość
pomysł ze zlotem bardzo trafiony :D nie kwalifikuję się co prawda do udziału ale chętnie bym Was zobaczyła :classic_cool:

Gość niewatpie
ale nie ma co ogladac pewnie co drugi z grupa inwalidzka albo cos w tym stylu :P

Gość ja też się nie kwalifijuję
ale pojechałbym chętnie pooglądać te stwory :p

Gość
jak mówi mądrość ludowa - każda potwora znajdzie amatora :) zresztą prawiki nie są brzydkie - widziałam niektórych, wyglądają ok :classic_cool:

Gość grewfe
ja mam 15 lat i nigdy nie miałam chłopaka i myślę że to obciach

\"działu ale chętnie bym Was zobaczyła \" był taki temat gdzie ktoś powrzucał wszystkie nakolekcjonowane zdjecia z kafe z podpisami trzeba było pilnowac :P \"zresztą prawiki nie są brzydkie - widziałam niektórych, wyglądają ok \" prawiczka4life który był projektem prawiczka z wiara który jest prowokatorem i projektem i jeszcze jakieś projekty?

Gość
kto to jest prawiczek4life? tak, kogoś jeszcze ale nie chcę wymieniać nickami - stwierdzam ogólnie :D a kiedy był ten topik? mojej foty nie było, prawda???? :(

Gość
ufff :) wolałabym nie pokazywać swej facjatki publicznie :D

Gość OMG.
Czytam i padam Do dziś jestem ofermą, mam 20 lat. Jestem strasznie chudy, twarz jak nie wypał ale za to mam pewność siebie. Po 1. Nie użalam się nad sobą, bo to najgorsze co może być, odbiera pewność, twarz opada i w ogóle. Teraz nie narzekam na kobiety miałem ich z 5, choć jeszcze nie znalazłem tej jedynej ;] Nawet przez głupi internet poznałem jedną i przyjeżdżała do mnie :P Klucz do sukcesu to pewność siebie!! Nie bać się podejść do kobiety i zagadać. Nawet jak odrzuci to co?? To tylko odrzucenie, nie giniesz przez to albo nieweim co. Weźcie pomyślcie "prawiczki", zanim zrobicie coś w stylu emo-lol. Zapomniałem też wspomnieć, aby nie dać się pomiatać przez innych... Czasami lepiej dostać za pyskowanie niż dać się pomiatać, a kobiety to zauważą nawet jeśli ich nie ma w pobliżu, to ty skożystasz na tym po przez wzrostu pewności siebie. Nie róbcie z siebie ofiary!!!

\"e bać się podejść do kobiety i zagadać\" ale jak się jest nudnym, nieciekawym, nie rozrywkowym i brzydkim to nei ma po co podchodzić bo nawet jak by się dała zaprosić/dała numer/etc to i tak nie byś jej nie mógł zaproponowac więc jak jesteś ciekawy to sobie możesz takie bzdury pisać jakie to łatwe :O 🖐️ \"wolałabym nie pokazywać swej facjatki publicznie\" czemu? wstydzisz się?

Gość
BNB tak, wstydzę się :) nie jestem pięknością i liczę się z ostrą, niewybredną krytyką ;)

Gość co sie tyczy
tych pojektow to wieksza wiedze zaczerpniesz od niejakiej Sami ktora byla zainteresowana obydwoma :D

Gość
tyle to wiem bez kafe :classic_cool: słyszałam już tyle różnych o sobie opinii - od brutalnej krytyki po zachwyt - że sama już nie wiem jaka naprawdę jestem :)

Gość OMG.
Taaa myślisz że początki były takie łatwe?? Hop siup?? Podbijałem i wiedziałem już co mówić przez następne parę h?? Owszem, nie było to proste, a czy ja w ogóle mówiłem że to takie proste?? więc skąd takie wnioski z mojej poprzedniej wypowiedzi?! Można przecie śmiało wywnioskować że nie raz mi się oberwało, nie raz poczułem się odrzucony, ale ja się nie poddawałem jak wy!! Również cenna uwaga. Z czasem nabierzecie doświadczenia, złapiecie rytm, będziecie wiedzieć o czym gadać, ale musicie tylko jedno pojąć... To nie przyjdzie tak od razu... Aaa są też kobiety - sry, sporo kobiet! które uważają że nieśmiałość jest słodka ;] Nie mówię że to atut, ale dodatkowa możliwość ;] Taka była moja pierwsza kobieta i byłem z nią 1,5roku. Pozdrawiam.

Gość aha i mow to
do BNB ktory ma 26 lat nigdy nie mial dziewczyny , nie calowal sie , nie przytulal bo: - jest brzydki - bez zainteresowan - niski - nie zrob kariery - bez przyszlosci - beznadziejny - bez kolegow/kolezanek itp. itd. :classic_cool:🖐️

Gość odzdrawiam

"ątki były takie łatwe?? Hop siup?? Podbijałem i wiedziałem już co mówić przez następne parę h??" a czy ja do &(^&*^&*%* piszę o doświadczeniu z kobietami i randkami? piszę o ciekawej osobowości jak bys nie zauważył :O jak masz to którejś przypasuje jak nie masz do po cholere masz do kogoś gadać jak i tak wiadomo, ze nie ma szans 🖐️ "tóre uważają że nieśmiałość jest słodka ;] " pogięło? słodka to według niech będzie niesmiałośc "tylko do nich jako do ideału i to mała bo facet ma jąpoderwać albo dać się poderwać szybko" a nie nieśmiałość która powodouje że ktoś ma "nudne" ży cie

Gość moze wy wieceie
a gdzie jest prawiczek i kropka? tak sie ładnie z BNB komponował