Gość bolące ucho Napisano Lipiec 16, 2009 Przepraszam, że pisze o uszach, bo wiem ze takie tematy juz sa, ale stare i nikt wlaściwie do nich nie zaglada. Jam mam taki problem boli mnie ucho (lewe), za uchem i lewa część żuchw. Brałam te wszystkie olejki kamforowe i krople przez kilka dni. Dokładnei przez 3 dni oleje i wate, a potem przez 2 dni krople. Ucho z dnia na dzień bolało mnie coraz bardziej, a dzisiaj bez przeciwbólowych nie zasne. a jakjuż mi sie uda to budze się ok 5 nad ranem bo straasznie boli mnie ucho. generalnie ból pogarsza sie na wieczór i na noc, jak biore ibuprom to za jakas niecałą godzine ból przemija (dopiero). Nigdy właściwie nie stosuję leków przeciwbólowych, ale teraz nie dałabym rady! Byłam u lekarza jakos po 5 dniach bolacego ucha i powiedział mi, że to zapalenie ucha zewnętrznego. Przepisał mi antybiotyk i dzisiaj pierwszy raz go wziełam, na razie nie pomaga. ostanowiłam poczytac trochę o tych uszach i dolegliwości typu szumienie ucha, pulsowanie(ból) pasują do zapalenie środkowego, tego wewnatrz i pogarsza sie na noc, a ból jest taki, ze nie mogę normalnie funkcojowac ! prosze ma ktoś jakies rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach