Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość bolące ucho

lboli mnie lewe ucho

Polecane posty

Gość bolące ucho

Przepraszam, że pisze o uszach, bo wiem ze takie tematy juz sa, ale stare i nikt wlaściwie do nich nie zaglada. Jam mam taki problem boli mnie ucho (lewe), za uchem i lewa część żuchw. Brałam te wszystkie olejki kamforowe i krople przez kilka dni. Dokładnei przez 3 dni oleje i wate, a potem przez 2 dni krople. Ucho z dnia na dzień bolało mnie coraz bardziej, a dzisiaj bez przeciwbólowych nie zasne. a jakjuż mi sie uda to budze się ok 5 nad ranem bo straasznie boli mnie ucho. generalnie ból pogarsza sie na wieczór i na noc, jak biore ibuprom to za jakas niecałą godzine ból przemija (dopiero). Nigdy właściwie nie stosuję leków przeciwbólowych, ale teraz nie dałabym rady! Byłam u lekarza jakos po 5 dniach bolacego ucha i powiedział mi, że to zapalenie ucha zewnętrznego. Przepisał mi antybiotyk i dzisiaj pierwszy raz go wziełam, na razie nie pomaga. ostanowiłam poczytac trochę o tych uszach i dolegliwości typu szumienie ucha, pulsowanie(ból) pasują do zapalenie środkowego, tego wewnatrz i pogarsza sie na noc, a ból jest taki, ze nie mogę normalnie funkcojowac ! prosze ma ktoś jakies rady ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować