Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama dzieci

rok po roku

Polecane posty

Gość mama dzieci

czekam na wspisy mam które mają dzieci rok po roku czy jeżdza w jednym wozki? czy karmicie na dwie piersi? jak sobie radzicie? czy macie jeszcze inne dzieci?

Gość mama dzieci
moze jednak ktos sie wypowie?

Gość musisz to zniesc
podnoszę temat :) jestem w 36 tc a rok temu urodzilam synka :) czy sa jakies podwójne mamusie z małą różnicą wieku miedzy dziecmi?

no napewno ja mam jedno ( 2,5 roku ) i jeszce przez 3 lata na pewno się nie zdecyduje o ile się zdecyduje

potem bedziesz miala dzieci z duza roznica wiekowa i moga sie niedogadac :P co nie znaczy ze moje sie dogadaja ale narazie jest ok

Gość rok w rok
wydaje mi się że na takie ciąże mozna się zdecydować jak rodziło się SN bo po cesarce to 2 lata kadencji jak nic a co do dzieciaczków rok po roku to rzeczywiście trzeba mieć dobrą organizację a najgorzej to chyba na spacerach bo w głębokim wózku gdzie jest niemowlak np. 2 -miesięczny ciężko zmieścić dziecko 1,5 roczne a takie nie zawsze chce iść na nózkach cały czas (zakładam ze już dobrze chodzi) dalego to jest wyzwanie!!!

Gość nie ma glupichhh
trzeba być szaloną aby rodzić rok po roku, przecież to zapieprz jakich malo

wystarczy miec wozek rok po roku :P ja rodzilam obydwie sn wiec nie mialam obaw :) moze dla ciebie zapieprz ale ja bym nie wymienila dzieci na nic w swiecie

Gość rok w rok
jest na pewno jeden plus takiego rozwiązania- dzieci razem mozna "odhować" i będą się potem nawzajem bawiły moja dziecina (roczna) lgnie się do dzieci że aż miło ale ja z uwagi na cesarkę musze poczekać jakieś pół roku aż znowu zacznę staranka o dziecko ale wtedy to już będzie różnica dosc wygodna ale nie idealna bo z ok. 3 letnim dzieckim tez jest co robić i mieć na niego oko

ja mam dwóch synów. jest między nimi równo rok różnicy. na początku było ciężko ale teraz super się dogadują. a w maju będą mieli siostrzyczkę:)