Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyy no bo ja z takim pytaniem

Podpuszcza mnie ? gra na zazdrosci czy po prostu taka jest ?

Polecane posty

Rozmawialem przez telefon ze swoja dziewczyną. Ot taka rozmowa (bo ona jest na praktykach-ostatnie dni ale jeszcze jest)-no i nagle ona w trakcie rozmowy (juz jakas prawie 19 była) stwierdza ze sobie cycki opala. Jak spytałem jakto to powiedziała ze po prostu-białe są, tu gdzie stoi nikt nie widzi to opala. Bo tyłek juz dzisiaj opaliła. Pytam w takim razie jak opaliła. Ona na to ze w stringach sie opalała.(w ogóle rzadko w nich chodzi a tu nagle sie opala) I że koledzy grali w karty a ona sobie obok lezała i sie opalała. Ja na to czy mówi poważnie i czy to ma byc granie na mojej zazdrosci. Wtedy sie rozesmiała i powiedziała ze nic sie nie opaliła, że nie mówiła powaznie, a w stringach chodzi tylko przy mnie. Potem stwierdziła ze nawet nóg nie opaliła bo ciagle tam długie spodnie nawet nosi. Niby wszystko ok ale jak ja znam to mogła tak sie zachowac tzn opalac wystawiac biust na zewnatrz i w ogóle bo ona taka juz z leksza zwariowana jest i moze zapreczała gdy zauwazyła moja reakcje. Ale prawdopodobne jest tez ze zartowala. I ja sie zastanawiam czy ja o to zapytać wprost bo mi to spokoju nie daje. Jak sadzicie ?

Gość spi****dalaj

No dobra-wiem że chaotyczne napisałem. Przepraszam. Wiem tez ze problem głupi. Fakt. Ale to mi po prostu nie daje spokoju. Zastanawiam sie czy naprawde poszła sie opalac przy jakichs kolesiach w bieliźnie która zakłada rzadko i głównie na hmmm specjalne okazje. No niby wiem że wszystko ok bo potem mi tak powiedziała ale jakies pierniczone ziarno niepewnosci zostało i mnie meczy.

Gość masz dziecinna
dziewczyne :o. i gdzie ona ma praktyki, ze NAWET dlugie spodnie nosi a koeldzy graja w karty? :o

Gość małe_cycki
o boże przecież zonaczysz jak się spotkacie. Pokaże Ci cycki i bedziesz wiedzial. I gdzie jest wlasciwie problem?

Gość w saloonie

heh-zobaczyc nie zobacze za szybko bo nie bedzie jak przez dłuszy czas. Chciałbym z nia o tym pogadac ale nie wiem czy powinienem. Troche mnie po prostu meczy to ze nie wiem do konca czy to był zart czy prawda. Zastanawiam sie czy po prostu nie spytac jej o to. Tylko nie chce sie zbłaznic.

Gość rzuć ja a potem
strzel sobie w leb, początki jakiś schizow masz chyba

Gość kartofle
zjedz se cos przed strzeleniem w glowke

Dobra-człowiek po pijaku napisze coś mniej skladnie od razu spotyka sie z negatywna reakcja. Zawsze zazdrosny byłem. Za bardzo zazdrosny i zaborczy. Walcze z tym i staram sie z tego wyleczyc. Terea moze i jestem troche pijany. Ona ze swoja opowiescia trafiła w zły moment i niestety ale zazdrosc sie we mnie odezwała. Tyle. Sam nie wiem co mam ze sobą zrobić. Próbowalem zasnac ale nie da rady (efekt dopalaczy) ciagle o tym mysle. Nie potrafie sam okreslic na ile zartowała a na ile mówiła prawde. Jesli zartowała to spoko. Jesli mówiła prawde to wyglada na to ze na wiekszosc jej opowiesci z wyjazdu powinienem patrzec inaczej.

Gość brunetkaaaa888
Hey, nie sluchaj tych idiotow co wyzej pisza, sami maja kompleksy i na innych sie wyrzywaja Jesli chodzi o to co ci dziewczyna mowi, musisz sam ocenic czy to prawda czy tylko zartuje, ty ja znasz najlepiej, jaka jest osoba? Czy faktycznie chodzi w dlugich spodniach i raczej jest wstydliwa, czy osmielila by sie tak wystawic swoje atuty na slonce? Mysle ze moze jednak chciala bys byl troche zazdrosny, mysle ze jesli wystawiala by swoje piersi na slonce a obok koledzy grali w karty, nie chwalila by sie tym przed toba;) raczej by to ukrywala, takze wydaje mi sie ze to byla taka celowa zagrywka bys chodz troszke o niej myslal;) co jej sie udalo jak widac:)

Gość brunetkaaaa888
a tez prawdopodobne ze podkreslajac swoje atuty i przypominajac ci o nich chciala w tobie wzbudzic nitke pozadania i przypomniec o sobie, podgrzac troszke sytuacje, wiesz jednak odleglosc na dluzsza mete jest nie na reke, moze chciala sprawdzic czy tesknisz, trzeba bylo jej walnac jakis tez rozgrzewajacy tekscik typu, ah tesknie za tymi twoim oczkami;) nie wazne czy biale czy opalone;) Sprobuj tego od razu i tobie sie zrobi lepiej, a nie bedziesz ciepla klucha ktora siedzi i rozmysla

Gość brunetkaaaa888
a jak bedzie dalej tak zartowala ze ona sie w stringach opala a koledzy graja w karty, powiedz ze u ciebie tez mega upal i dzis robisz Hawajskie party na ktore zaprosiles sasiadki z okolicy i jej kolezanki;) efekt gwarantowany ze tez bedzie myslala;)