Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mily facio

PROBLEM Z SIOSTRĄ

Polecane posty

Gość mily facio

Mam 21 lat moja siostra ma 18. Pomimo 3 lat miedzy nami nie klocimy sie... przeciwnie. jestesmy zgodnym rodzenstwem. nie mamy ojca i to w sumie ja opiekuje sie rodzina a szczegolnie siostra. raz widzialem jak moja siostra placze i niewiedzialem co jej jest. po dlugiej rozmowie powiedziala mi ze jest w ciazy ze swoim chlopakiem i ze niechce powiedziec o tym mamie i mi tez nie kazala mowic. co mam teraz zrobic? obiecalem jej ze nie powiem ale co ona zrobi bez niczyjej pomocy?

Gość mily facio
pomocy prosze. niewiem co mam zrobic serio. zawsze umialem jej pomoc ona tez pomagala mi w ciezkich sytuacjach np z dziewczynami. a ja co mam zrobic? powiedziec mamie czy co?

Gość małe_cycki
przetłumacz jej do rozumu że prędzej czy poźniej matka sie i tak dowie. Akurat ciąże cięzko ukryć nawet jeśli jest niewidoczna. Matka szybko się poczai bo w koncu jest kobietą.

Gość mily facio
mowilem tez jej to a ona nie chce nawet tego sluchac. mowila ze lepiej jak mama sie nie dowie. ja jej mowilem ze predzej czy pozniej tak sie stanie a ona na to ze jakos to bedzie... ale ze nie mam mowic. tylko debila ze mnie robi .

Gość małe_cycki
musisz ja nakłonić. Ja w sumie nie wiem czy bym powiedziala. Skoro o to Cię prosi to chyba nie. Przeczekaj troche, może się zdecyduje. Na bank nie wytrzyma

Gość mily facio
pewnie i masz racje. mama tak czy siak zobaczy. a wtedy dopiero bedzie awantura. raz to ze sie puscila bez zabezpieczenia dwa ze nie powiedziala.

Gość mily facio
bede staral sie jej pomagac. na szczescie jej facet jest porzadny pracuje i nie bedzie miala z nim zle. nie powiem sam matce ale mi sie tez ochrzan dostanie ze nie powiedzialem heh no ale trudno.

Gość mily facio
no poczuwa sie. nie zostawil jej i mysle ze bedzie dla niej dobry

zależy jaka jest wasza mama... bo jeśli taka bardziej normalna nie wybuchowa to jak siostry nie bedzie w domu to porozmawiaj o tym z mamą powiedz jej ale żeby nie pokazywałe tego ze wie tylko jak już by sie dowiedziała żeby delikatnie postępowała w stosunku do córki...

Gość mily facio
niewiadomo jak mama moze zareagowac. ona wiele juz wycierpiala w zyciu a juz w ogole z moim starym... na pewno ciezko to z niesie.

Gość mily facio
niewiem. no napoczatku byl troche przestraszony bylo widac. nie wiem jak tam miedzy nimi jest i o czym gadaja bo nie siedze z nimi calymi dniami tylko czasami razem gadamy. on mowil do mnie ze nie pozwoli zeby jej i dziecku cos sie stalo i ze jakby co to moze u niego zamieszkac. jego rodzice o tym wiedza juz.

Gość Nastassja LovEr
Dziwne, że w tych czasach można mieć brata - przyjaciela. Gratulacje! Myślę, że najlepiej będzie nakłonić siostrzyczkę, żeby powiedziała mamie. Uwierz. 3maj się!

Gość mily facio
heh no widzisz i tak bywa. mowilem jej juz to sto razy i nic.

wasza mam się dowie na pewno ale może jeśli jej chłopak z nią będzie jego rodzice będą pomakać ty też byś cie jakoś przyczynił i mama nie bedzie czuła ciężaru i nowych obowiązków związanych z dzieckie to bedzie ok... postaraj się żeby siostra się strasznie nie zamartwiała dbaj o nia.. dacie rade:)

Gość mily facio
nie uwierzycie! ona przed chwila to powiedziala mamie! szedlem do kuchni i one tam gadaly o tym. mama plakala ale chyba jest ok bo aga tzn moja siostra sie przytulila do mamy. czyli jednak mnie posluchala. albo jej chlopak namowil ja zeby powiedziec. jaka ulga dla mnie ze nie musze sie juz stresowac

to dobrze... zuch dziewczyna... wiesz co, nie sądziłam że istnieje na świecie taki brat jak ty... naprawdę jestes świetny..:)

Gość mily facio
dzieki. ale napewno jest wiecej

Gość mily facio
ale mi glupio bylo jak wszedlem do tej kuchni a one tam beczaly...

ale ja znam tylko ciebie:) z resztą jak masz na imie??

Gość mily facio
Mateusz :)

zobaczysz bezie wsztsko dobrze... jeszcze troche i będziesz wujkiem:):) a który tydzień, miesiąc ciąży?

Gość mily facio
pierwszy. tak mowila mi 2 tygodnie temu wiec moze juz drugi jest. a zreszta nie wiem nie znam sie na tym ja takich problemow nie mialem :)

Gość mily facio
o fajne imie . takie niespotykane.

Gość matka z córką
masz ładne imię i jesteś fany :-)