Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TA ZŁA

JESTEM gorsza niz myslalam..

Polecane posty

Gość TA ZŁA

nie sadzilam ze jestem tak mscia (zapomnialam na wstepie, jesli ktos ma mnie potepic wyzwac od k*** itd to przemilczcie moja pi** daje nie wasza:)) spoznial mi sie okres wlasciwie dalej go nie mam! to juz 10 dzien... ojcem bylby moj ex z ktorym laczy mnie tyljko i wylacznie sex... z jego strobny nie ma nic wiecej i z mojej tez chocaz mu sie marzyu zebym byla zakochana(meska ambicja:)) Wiec owemu mezczyznie raczylam oznajmic ze poprostu okresu brak i jest taka ewentualnosc. I wynikla awantura ze ja go wrabiam w dziecko. HE! jeszcze na glowe nie upadlam zeby tak zwalic sobie zycie. na poczatku mialam zakaczyc ta znajomosc, ale... siedze dzis na pks patrze on jedzie z jakas lafirynda tz teraz juz wem z kim z kolezanka gdzies tam gdzies tam. nie wazne ;) w kazdym badz razie bylam na tyle wredna ze... he! zrobilam z siebie idiotke przeprosilam za to ze napedzilam mu strachu priosilam zeby sie nie gniewal i jeszcze kilka bardzo milych slow ze tak szkoda tej znajomosci ze trzeba pogadac itd itd ;) a teraz pytanie... umowilam sie z nim... i co teraz?? byc mila slodka idiotka i udawac ze nic sie nie stao... w koncu w lozku jest niezly... czy zimna suka i powiedziec zeby gonil na szczaw... prosze o rady kobiet mojego pokroju

Gość twojego pokroju znaczy
głupie suki?

Gość TA ZŁA
Idę teraz zrobić kupę i ją zjeść. Udowodnię światu jaka jestem zła, amoralna i mroczna :classic_cool:

Gość TA ZŁA
sam/sama jestes glupia/glupi po pierwsze nie rozumiesz komunikatow ktore zostaly napisane... po drugie kiedys dojdziesz do punktu w ktorym ja jestem i mnie zrozumiesz a teraz jestes glupia/glupi;)

Gość TA ZŁA
heh niec nie rozumiecie;) nie jestem glupia suka ;) a nawet jesli uj ci do tego ;)

Gość oj jesteś
i mylisz się, raczej nie dojdę do etapu głupiej suki :D ekhm, jakoś nie współczuje ci wpadki z byłym. masz to co zgotowała ci głupota

Gość TA ZŁA
heh az trzeba wam przecinki i kropki heh;) heh ok przetłumacze dla tych którzy maja problem ze zrozumieniem tekstu pisanego ;) "sam jesteś głupi ewentualnie głupia, ewentualnie nielokwętna, ewentualnie w Szkole Podstawowej nie zaznajomili Twojej osoby ze znajomością czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia. Po pierwsze nie rozumiesz komunikatów, które zostały napisane: -"jesli ktos ma mnie potepic wyzwac od k*** itd to przemilczcie moja pi** daje nie wasza". Po drugie kiedyś dojdziesz do punktu, w którym ja jestem i mnie zrozumiesz a teraz jesteś głupia/głupi " A poza Tym do wszystkich wykształconych, elokwentnych i w ogóle jeśli chosddzi o błedy ortograficzne, są to najmniej szkodliwe z błedów, które popełniają ludzie. Szkoda że "WYSZSZA YNTELLYGENCJA" tego nie rozumiec;)

"TA ZŁA Idę teraz zrobić kupę i ją zjeść. Udowodnię światu jaka jestem zła, amoralna i mroczna " podszywie 🌼 a co do ciebie za duże masz o sobie mniemanie, jesteś zwykłą idiotką której niewiadomo o co chodzi do tego jakieś dziwne zagrywki stosujesz :o nie wiem nawet o czym piszesz