Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczebujem gotufki

czy 19 latek dostanie kredyt?

Polecane posty

Gość poczebujem gotufki

czy mam szansę dostać kredyt gotówkowy w wyskości 6 tysięcy zł? 7 miesięcy temu brałem laptopa na raty.. spłacam regularnie. w jakim banku się starać? a moze ktos pracuje w banku? wtedy wyślę jeszce jedno ważne pytanie na priv. pozdrawiam

masz stałą pracę? i za ile? na jak długo masz umowę? czy rodzice mają stałą pracę? za ile? i czy zgodzą się w razie czego zabezpieczyć twoją wypłacalność? ostatecznie masz provident :P pożyczą każdemu :classic_cool:

Gość poczebujem gotufki
proszę o odpowiedź

Gość Bożesz chrystes
Ledwo co pełnoletność rozpoczął, a już się w kredyty wpierdala :-O

Gość poczebujem gotufki
brałem laptopa na raty więc zrodło dochodu i historie mam. sprawa w tej chwili wygląda tak ze jestem zatrudniony na czarno.... ale szef jest w stanie wystawic mi zawiadczenie. czy bank moze dowieśc tego ze w reczywistosci nie jestem zatrudniony? jesli nawet po zapytaniu telefonicznym pracodawcy on potwierdzi ze jestem zatrudniony?

Gość poczebujem gotufki
wiemy że to przestępstwo... ale jakie jest prawdobodobieństwo ze to się wyda? jak bank moze tego dowieść? dlatego potrzebuję rozmowy z kimś z banku.

Gość Jak ja kocham takie cioty
Kup sobie fałszywy dowód i się ucharakteryzuj. Pójdź do jednego z tych banków co oferuje "kredyt od ręki" i będziesz miał pieniążki bez potrzeby spłacania

bank moze i byłby ci dał ale zaświadczenie od szefa nie zda sie na wiee...bo bank zadzwoni do zusu i zapyta jaka jest odprowadzana składka i od jakej kwoty...jesli nawet szef ci napisze ze masz zarobku 10000 to i tak zus wysle pismo ze nie ma wpływu i z kredyta nici

Gość doradcaklenta
powiem Ci tak, nie sluchaj takich bzdur ze bank zadzwoni do zusu i zapyta o skladke, poniewaz zus nie ma prawa udzielic takich informacji, jednakze doradca w banku moze od Ciebie zarzadać np. rmua , taki dokument ktory wystawia pracodawca o odprowadzanych skladkach