Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna pomarancza

MOJ FACET CZYTA KAFE

Polecane posty

Gość smutna pomarancza

jestem tym załamana. co prawda nie udziela się na forum i nie przesiaduje całymi dniami, ale tak 2-3 razy w tygodniu zajrzy i się ponabija z głupot które tu ludzie wypisują. Często chciałabym się wyżalić na kafe na niego albo na coś innego, czy zapytać o opinię, ale nie mogę, bo on to wszystko przeczyta :O Raz założyłam taki wątek, który dotyczył pewnej sytuacji u nas (nieważne jakiej, bo się znów zdemaskuje :O) i on potem to zobaczył i się śmiał, że widać jakaś laska ma równie zryte problemy (fakt, to była trochę duperela). No ale tak patrzył na mnie wtedy, ze chyba wiedział, ze to ja pisałam :O Chciałam się pod ziemię zapaść :O Znacie jeszcze jakieś takie duże forum z życiem uczuciowym, gdzie ludzie często piszą i mozna na kazdy temat pogadac? :(

Gość twój facet
widzę :D

Gość smutna pomarancza
a f23 nie jest wymarłe już? i tam nie bluzgają tylko i jedzą kupy i piszą podszywy?

Gość smutna pomarancza
ej ale zajrzałam na to f23 (juz kiedys sprawdzalam) i tam same bluzgi i pierdoły, tematy z 20 odpowiedziami max i juz znikaja, chyba sie nikt nie wczuwa i nie przeżywa tak jak na kafe :P

Gość smutna pomarancza
ale tu nie chodzi o historię czy że się dowie po tym, on mi nie grzebie w kompie czy nic takiego, raczej o to, że on też czyta te wypowiedzi i jak będzie o nim to się skapnie raczej :P Teraz wykorzystuję to, że do rodziny pojechał i mam nadzieje ze jak wróci, to ten temat już zdechnie i będzie daaaaleko na liście :D

Gość smutna pomarancza
a to f23 beznadziejne jakieś, wszyscy się lansują na takich wyluzowanych i nikt normalnie nie pogada

Gość twój facet
znowu masz głupi problem mój lachonku :D

Gość smutna pomarancza
to nie ty mój facecie, bo siedzisz teraz w Wypiździewie Dolnym i nie masz internetu :P

Gość smutna pomarancza
halllo? a nikt z was nie miał takiego problemu, że ktoś ze znajomych, jakaś koleżanka czy cos, rozpoznała was na kafeterii?

Gość nitk
;)

Gość smutna pomarancza
wszyscy ze mnie brechtają... idę skoczyć :(

moi znajomi wiedzą, że tu siedzę :o ale nic takiego nie piszę, żebym się wstydzić miała :P

Gość taka jedna wredna
no to HOP! :D

to pisz zmyslone imiona albo zmyl go ze to nie Ty piszac takimi slowami jakich nie uzywasz raczej

Gość Sinanju
moj maz tez wie ze tu siedze sam moze przeczyta jeden - dwa tematy na rok ale nawet gdyby mial siedziec codziennie ja na kafeterii nie opisuje moich problemow :P

Gość dzisiaj duszno było
nie kumam do końca,jesteś załamana faktem,że chciałabyś swojego faceta obgadać na kafe i boisz się ,że on to przeczyta?

Dobrze, że mój nie czyta :D :D Chyba bym juz nie potrafiła tu nie pisać : P : P hehe było by strasznieeee ciezko... :o Hm... wpisz sobie w google.. forum kobiece i tam duzo Ci sie pojawi na liscie :D