Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hetuhjj

może polecicie jakąś dobrą książke na te letnie wieczory?

Polecane posty

Gość hetuhjj

Gość hetuhjj
ja lubie ksiązki coś ala romanse pouczające o prostytutkach .. takie z morałem cos do myslenia

Gość moze wiec
moze wiec geisha?

A, to Czerwony Smok odpada - jest o seryjnym mordercy i próbie schwytania go przez agenta FBI. Ale mimo wszystko polecam, niesamowicie wciąga.

Gość hetuhjj
nie tylko nie kryminały;) chciałabym przeczytać książkę którą bym umiała czytać z 10 razy. Taką ksiązką np była dla mnie My dzie i z dworca zoo . Którą przeżywałabym przez tydzien, która naprawdę wciąga . jestem amatorem jeśli chodzi o ksiązki wiec proszę o rady;)

"Listy miłości" Nurowskiej- o prostytutce żydowskiej, która chce ułozyć sobie życie na nowo, ukrywając swoją tożsamość i przeszłość. Dobra książka psychologiczna, polecam

Gość wredna jestem
zależy co lubisz czytać, bo nie sprecyzowałaś gatunku do końca ja czytam teraz "Stulecie chirurgów", książka fabularna, ale oparta o autentyczne zapiski z przełomu XIX i XX wieku, dokumentuje czasy przed- i po odkryciu narkozy, wciągająca i przerażająca zarazem, bo są dokładne opisy tego, jak kiedyś wykonywane były różne zabiegi...i rzeczywiście stosowane metody współczesnego człowieka moga przyprawić o dreszcze

a ile masz lat? A raczej jak z twoją dojrzałością emocjonalną? Książki Nurowskiej mnie zafascynowały. Je, mogę czytać po 10 razy, świetnie ich autorka piszę. Jak będziesz chciała mogę Ci polecić więcej tytułów

Ja sobie zakupiłam kilka dni temu \'Vaterland\'. Jeszcze nie czytałam, ale już nie mogę się doczekac!

Gość wredna jestem
jeżeli psychologiczna to może "Traktat o łuskaniu fasoli" Myśliwskiego? Mnie książka się dosyć podobała, pisałaś też, że lubisz książki o ludziach z marginesu np. o prostytutkach, możesz więc przeczytać "Lubiewo"