Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajniebylo543

damski wytrysk

Polecane posty

Gość fajniebylo543

miałyście kiedyś? ja wczoraj mialam pierwszy raz myslalam ze to on sie spuscil a to ja wytrysnelam:D normalnie wielka plama na przescieradle...:d od czego to zalezy? swiadczy to o tym ze mialam duzy orgazm(wczesniej tez bywaly takie ale bez wytrysku) czy od czego?

Gość fioletowa bransoletka
ja miałam też :] ale sama ze sobą, z facetem mi sie nie zdarzyło ;];P

Gość fioletowa bransoletka
tu nie ma co umieć, to sie albo zdarza albo nie...wiesz co...poproś swojego faceta, albo spróbuj sama... włożyc palce do cipki i zagiąc je tak w góre...hmm ciezko wytłumaczyć po prostu jakbys chciała drażnic ten obszar od cipki w gore ale od srodka...:D:D;D;D;D

Gość gochaijuż
ja miałam cudowna rzecz

Gość killl your idol
ja też mam...ale nie uważam tego, za cos szczególnie fajnego...wolałabym bez szczerze mówiąc. :):):)

Gość adjsrtkjwstzkw
to jak to jest? czujecie, ze wam cos tryska? ja nawet nie czuje jak moj facet sie spuszcza, zawsze jestem taka wilgotna

Gość karmelciaaaaaa
czuć i to nieźle. tak jakby napierało, a później siuuu i leci i to nie byle jak, a pod ciśnieniem... mam to, ale się wstydzę i chciałabym się tego pozbyć... nie wiem jak by zareagował na to facet gdyby podczas stosunku zaczęło to ze mnie wylatywać. takie o, pachnie trochę cipką i bezbarwne...