Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienieneienei

PROSZE WY SIE NA TYM ZNACIE, OCENCIE NA ILE MOGLAM ZAJSC W CIAZE, PROSZE

Polecane posty

Gość nienieneienei

oto cala sytuacja. Biorę tabletki Yasminelle, w poprzednim opakowaniu nie brałam ich zbyt dokładnie, dwa razy przekroczylam 12 godzin itd, ale przyszedł okres, trwał 6 dni i był dosc obfity. Gdy sie skonczył momentalnie zaczeły mnie kluc jajniki a nastepnie doszło klucie takie lekkie w dole brzucha, i tak jest do teraz, a wlasnie wzielam ostatnią tabletke i czekam na okres. Dodam , że współżyłam tylko w ostatni dzien okresu i max 7 dni po. co o tym sądzicie?:( w dodatku dzis mnie zemdliło, ale to po papierosie, spalilam dwa raz po raz a nie pale, i do teraz zle sie czuje.

Gość Annnnnnnkkkkaaaaa
Zajście w ciążę po tabletkach anty jest możliwe - mam w najbliższym otoczeniu aż 3 takie przypadki. Objawy jednak nie są ewidentne. Sugeruję wykonanie testy ciążowego i wizytę u ginekologa.

Gość nienieneienei
; ((((

Gość nienieneienei
dodam ze mimo tych tabletek zawsze byl stosunek przerywany, raz on nie zdarzyl wyciagnac, ale tylko troche zostalo we mnie i to bylo 2 dni po okresie

Gość lepiej na tym wszystkim
niż my zna się ginekolog, on powie Ci dokładnie co i jak... my możemy gdybac

Gość nienieneienei
wiem, ale jak sadzicie ?

Gość ej powiem szczerze
wkurwiaja mnie takie topiki jest ich milion na kafe, wiem, wiem, kazda sytuacja jest inna mememe... Albo gin albo test co wielce debatować i sie zastanawiać. Ja np. nie chciałabym o niechcianej ciazy dowiedzieć od gina wolałabym już wcześniej zrobić test i wiedzieć o fasolce :)

Gość ej powiem szczerze
PS. wziełaś ostatnia tabletke i latasz ?! Za tydzień to możesz sie bać ale nie teraz.

Gość lepiej na tym wszystkim
sądzimy, ze odpowie Ci na to pytanie lekarz... możesz byc w ciązy ale też możesz nie byc... :O

Gość nienieneienei
ale przeciez taka opcja ze tableteki + przerywany + w dni teoretycznie nieplodne gdyby tabletki nawet nei dzialaly = 0% na moje, wiec dlaczego mnie boli brzuch , pewnie niepotrzebnie panikuje., nawet wzielam 20 tabletek zamiast 21 zeby juz sie dowiedziec czy orkes dostane

Gość nienieneienei
dlaczego za tydzien ? nie rozumiem

Gość ile ty masz dziecko lat
???

Gość nienieneienei
18.

Gość ej powiem szczerze
masz opakowanko po tabletkach jeszcze? Jesli tak to weź ulotke i ja przeczytaj, znajdziesz tam zapewne informacje ze okres ma wystapić wczasie 7 dni przerwy które własnie zaczynasz

Gość nienieneienei
ale ja wiem o tym.! napisałam przeciez, że boje się dlatego, że od miesiąca bolą mnie jajniki i kluje brzuch

Gość ej powiem szczerze
To wiesz co ja myśle że tak czy siak ja idz do lekarza, moze szkodzą Ci tabletki albo masz jakas chorobe.

Gość nienieneienei
chciałabym żeby to było to. Myslicie ze mogly mi nagle zaczac szkodzi, skoro biore je od około roku ? migdy nie mialam zadnych skutkow ubocznych

Gość nienieneienei
pierdol sie z tymi linkami

Gość ej powiem szczerze
nie wiem, nie bede wymyslać, wiem natomiast że jak zaraz sie nie połoze to zaryje nosem w klawiature. Dobranoc, niestresuj się narazie

Gość kochamCie.
dobranoc :(