Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmhmhmmmmmm probvlem

Koty nie chca jeść..

Polecane posty

to dziwne bo zawsze uwielbiały serca drobiowe, zoladki itp a od wczoraj nie chca ich tknąć :o musialam im rano kupic whiskasa bo nic nie chciały i szok wmłucily whiskasa jak szalone :o a jak przeparzylam im serca drobiowe to sprobowały i jeden siadl obok talerza, drugi kot wyszedl z kuchni, co jest cholera ? zazwyczaj to sie zabijały i syczyały o serca :o kilka dni temu byla w moim miescie awaria i znaleziono w wodzie pałeczki Coli od ogloszenia komunikatu nie dawalam im wody z kranu tylko mineralke niegazowana, a jesli juz dawałam to wszystko było gotowane( gotowana wode mozna bylo spozywac), minelo kilka dni od kad Sanepid zezwolil na spozywanie wody z kranu a te nie chca jesc miesa.. pies normalnie to samo mięso je, a koty nie chca :o

Gość ciotka dobra radaaaa
wpychaj na siłę

spokojnie :) moja kocia też nie je od 2 dni te upały tak na futrzaki działają

Gość dooolkaa
kot jak nie je 4 dni to moze nawet umrzec:o

Gość ghfgh
daj im lepiej kite kata, to jest Purina i choc tez masowka podobna lepsza dla zwierzat niz whiskas.

Gość ghfgh
ja mojemu choc ma 2 lata daje po 2 saszetki kitekata, sa drobne i maja duzo sosu tym sie przynajmniej napije bo wody ani mleka tez nie tyka caly dzien

Gość dziwne ze nie chca jesc
:(

nie jedza ciagle serC:)

o jeeezus , a ja chcę źle przeczytałam tytuł topiku... i zrozumiałam, że "kota nie chcę jeść"... i wyglądało mi to na bunt jakiegoś satanisty... w style "nie, już nigdy więcej nie zjem kotaaa" :)

\"daj im lepiej kite kata, to jest Purina i choc tez masowka podobna lepsza dla zwierzat niz whiskas.\" Kitekat to porównywalne gówno do Whiskasa,acz niektórzy powiadają,że jeszcze gorsze.Tak czy siak-ani tego ani tego nie powinno się podawać. I czemu niby lepsze,bo Purina jest producentem?(Chociaż nie jest) Purina to nienajlepsza firma,mają caaałą game karm chujowych,marketowych, i jedną, którą ewentualnie moznaby dawać- Purina Pro Plan. Gorąco jest to nie jedzą.Jeśli nie ma innych odstepst od normy to nie masz się czym przejmować.