Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anq25

Dlaczego kafeterianie plują jadem?

Polecane posty

Gość Anq25

Zauważyłam, że jak ktoś cieszy się życiem i emanuje zbyt dużą radością to jest na tym forum zrównywany z ziemią...Ilekroć wspomnę, że ja jestem szczęśliwa i spełniam się w życiu sczytam, że: "to patologia i żenujące i nic nie wiesz o życiu"...bo mam jednego faceta od 10 lat jeszcze z LO "jesteś głupia i leniwa, weź się do roboty, a nie żyjesz na koszt innych"...bo miałam odwagę rzucić pracę i obrócić moje życie o 180 stopni, żyć pół roku z oszczędności...bo wolę nie pracować niż robić coś co by zabijało radość z życia i być wykorzystywaną... "jestem córeczką bogatych rodziców i miałam za dobrze widać"...bo napisałam, że nie widzę sensu wyprowadzać sie z domu po to żeby wydać na wynajem całą pensje i żyć od 1 do 1...kiedy moi rodzice maja dom 100m i wolne pokoje...i że wole to wydać na podróże i dokształcanie się... "jestem lumpiarą a mój facet to cham a ja jestem pewną siebie kretyną"...bo przyznałam, że nie zawsze mam nogi wygolone idealnie gładko i że zdaje sobie sprawę, że faceci ogladaja sie za kobietami i ze dopóki nie robi tego ciagle i nachalnie to przymykam na to oko i mnie to nie rusza bo znam swoja wartosc. "że jestem nienormalna i gowno ze mnie nie pedagog i że 15latek to gowniarz i nic nie ma swojego a matka ma prawo czytac jego zapiski" kiedy stanelam w obronie nastolatki, kotórej matka perfidnie czyta pamietnik... "że jestem głupia i wygodnicka paniusia"" jak napisalam chwilwo bezrobotnej dziewczynie zeby zlała faceta, ktory rzuca jej haslami "ja przynosze pieniadze to ty masz po mnie sprzatac"...bo to oznacza brak szacunku i ze on nie moze tego od niej wymagac... Czy jest ktoś n tym forum normalny, kto ma ludzkie i tolerancyjne podjescie do życia, umie sie przyznac do tego, że czasami chodzi po domu w dresie przed facetem, kto szanuje siebie i dba o swoje szczescie a nie kpi z cudzego i go o szpan oskarża....

Gość oh no
Bo to jest forum dla pijaków z depresją. Jedna taka Ci teraz odpisuje.

Gość Anq25
:) złałabym ale inne fora śpią nocą...a ja w nocy piszę i kafe jest odskocznią...przynajmniej rano wydaje mi się, że to praca nie była tylko plotki na forum:D I zauważyłam, że występuje tutaj kompletny brak wyłapywania ironii...wszystko na poważnie i potem atakują...

Gość a to dobre bylo
"to forum tu siedzą szczęsliwi inaczej" :D:D

Gość lili24
Ci co piszą wredne i obraźliwe posty to zakompleksieni, głupi i brzydcy ludzie, którzy w realu nie potrafią nikomu nic powiedzieć, bo są zbyt tchórzlili.Wolą wyładować swoją frustrację obrażając anonimowo. Krócej- zakomplaksieni palanci :)

Gość lili24
Czy jest ktoś n tym forum normalny, kto ma ludzkie i tolerancyjne podjescie do życia, umie sie przyznac do tego, że czasami chodzi po domu w dresie przed facetem, kto szanuje siebie i dba o swoje szczescie a nie kpi z cudzego i go o szpan oskarża... To raczej nie to forum. Może na innym nie ma tyle chamów. A ja biegam w dresie przy moim, to się śmieje, że łatwiej ściągnąć heheh

Gość lili24
Jestem zdzira, nadstawiam w parku.Jakoś trzeba żyć.

Gość oh no
To krzepiące, że podszywacze także nie mogą spać.

Gość bo te forum jest anonimowe
gdyby wprowadzili obowiazkowa rejestracje cale chamstwo by zniknelo :D

Gość oh no
nooo,nooo!!!!

Gość bo te forum jest anonimowe
tak, tak......

Gość ostatni wielki siurek
"to patologia i żenujące i nic nie wiesz o życiu"...bo mam jednego faceta od 10 lat jeszcze z LO to napisałem ja :D dla zabawy ludziom gdy są anonimowi puszczają hamulce i wylewają brudy na nieznane im osoby, bo na te, które je w rzeczywistości denerwują, nie mogą albo nie mają odwagi czym innym jest swobodny podszyw, prowokacja i pseudokrytyka, która jest tak głupia, że aż w oczy bije, ale nie każdego :D

Gość ostatni wielki siurek
Jestem szalona.Nie wiem co piszę...

Gość do anq
Wypierdalaj głupia z.....o Gnoją cię bo jesteś tępa, już nie raz czytałam twoje żenujące posty i nie dziwie się że ludzie jadą po tobie. I nie dlatego ze jestes szczesliwa ale dlatego ze w irytujący sposób na każdym mozliwym topku piszesz o swoim zajebistym zyciu. Trchę skromności a otrzymasz w zamian szacunek. I przestan sobie wmawiać ze ktos jest zazdrosny. Ja szczerze bez uprzedzen stwierdzam ze jestes po prostu głupia jak but :) A to co napisałam wyzej...coz, wiele z poruszonych kwestii widziałam w oryginalnych topikach na których wystąpiły, i wcale nie wygląda to tak pieknie jak piszesz. Ty sie perfidnie chwalisz wszystkim co mozliwe. Ze jestes piekna, ze masz cudownego faceta ze to że tamto, i nie robisz tego zwyczajnie, twoje posty przypominają jebaną autobiografię na topikach gdzie nikt tego od ciebie nie chce.

Gość Anq25
a tutaj przyklad dotyczacy watku ze faceci sie ogladaja za babkami na ulicy...i moja wypowiedz i zwrotne komenty:) MOj facet oglada sie za laskami na ulicy i mnie to nie rusza, to normalne ze to co ladne przyciaga wzrok...jak dziewczyna jest ladna i ja te ztak uwazam to ok. ale jak to jest pasztet w mini to mysle sobie "ale glupek"...i kilka razy (jak mielismy po 15-16lat!)jak widzialam jak sie obejrzal za takimi to sie smialam z niego ironicznie ze ma "swietny gust i nie rozumiem dlaczego sie ze mna spotyka"...szybko sie wyleczyl z ogladania za takimi tandeciarami. Ja nie widze w tym nic złego, tym bardziej ze nie jest to nachalne wpatrywanie anie okrecanie łaba, po prpstu idziemy i mijamy jakas ladna kobiete to widze, ze zerknie i od razu na mnie i z blyskiem w oku i udawan skrucha mowi "wcale nie patrzylem"...nie ma natomaist opcji by cos obnizylo moja samoocene...jestem swiadoma swojej urody, osobowosci i tego co w zyciu osiagnelam... i zwrotki: Anq, nie wiem czemu, ale takie jak Ty to albo kojarzą mi się z próżną lalą, albo zakompleksionym pasztetem. Jedno z dwóch jest prawdą. Nie wiem i nie dowiem się które. banał goni banał, szczęście wyssane z licealnej naiwności może nie z wyższościa, ale ja bym sie popatrzyła na ciebie z litościa... ie próbuj nam tu udowodnić jaka jesteś tolerancyjna, bo kłopot tkwi w twoim facecie wieśniaku. (kiedyś swoją drogą popatrzył się na mnie jakiś burak, idący z laską i mrugnął do mnie, mój odzew? środkowy palec ;], twoj tez by sie ode mnie doczekał czegoś podobnego).

Gość Anq25
i powyzej przyklad ze ludzie nie rozumieja ironii...nie ma sensu przykaldów wklejac...ale czasami sie drocze z tymi nadpobudliwymi a one aż kipią...i nie rozumijeją, że znaczek ;P coś z przymrożeniem oka...

Gość lili24
''Jestem zdzira, nadstawiam w parku.Jakoś trzeba żyć" Oto przykład.Ktoś się puszcza i się wstydzi przyznać, dlatego podszył się pod mój nick :)

Gość Anq25
beberebe niech czytaja ale niech dobrze interpretuja to....zaczęlo sie od mojego pierwszego postu na żarty ze mam lustro i proporcje (hmmhmm że choc pieknoscia klasyczna nie jestem to sie na cycki po prstu patrzy jak glupi:D...a potem to juz droczenie sie z nimi bylo przyjemnoscia...mi nawet cisnienie nie podskoczylo...im chyba atak...

Gość Anq25
Lili po prostu jestes tak brzydka ze chcialabys sie puszczac ale nie dasz rady:D Ps. Teraz trzymam fason kafe?;P

Gość beberebe
Nie wyglądają na taki którym by podskoczyło ciśnienie... Za to z Twoich postów pełnych bluzgów co innego można wyczytać.

mnie irytują często pojawiające się opinie, że niewydepilowane ciało świadczy o braku higieny, bądż, np oświadczenia mężczyzn, którzy golą się dla zachowania higieny. Pozostawienie włosów może jedynie wskazywać ze komuś nieszczególnie zależy, by zawsze wyglądać atrakcyjnie, czy estetycznie. Współczuję kobietom, które muszą ukrywać się przed mężczyznami, póki nie doprowadzą swego wyglądu do perfekcji i nie mogą czuć się swobodnie nawet we własnym mieszkaniu i wyglądać byle jak. Przecież będąc zmęczoną czy chorą nie ma się ochoty poddawać meczącym, długo trwającym i jeszcze bolesnym zabiegom. Czy to taka sensacja, jeśli mężczyzna zauważy włosy na nogach kobiety, przecież wiadomo, że wszystkie je mają a żeby je usunąć trzeba też poczekać, by odrosły.

Gość lili24
Anq25 dlaczego akurat mnie obraziłaś.Zakładasz taki topik i mnie obrażasz?

Gość Anq25
Tak mnie bluzgano: " Idiotka totalna, k**wa, masz tak drażliwy i wk**wiający sposób pisania o sobie że nie dziwie się ogólnej irytacji" I nie wmawiaj sobie czyjejs zazdrości głupia pi**o, A teraz żegnam idiotko, jedna z wiekszych na tym forum A ja odpisalam : jej tylko.....Nie wiem skad ten jad w was...przeciez nie musicie tego czytac jak wam sie nie podoba...musicie byc niewyobrazalnie glupie skoro ciśnienie wam soe podnosi od glupiego forum...Dajcie sobie na wstrzymanie...Nie bój sie...jakbym z przypadku Cie znała to bys nawet nie usyszala ani jednego slowa z moich ust...nie gadam z kwokami... Wiec kto tu kogo obraza?

Gość Anq25
Lili widzisz ps pod tym co napisalam....to bylo ironiczne...czy teraz sie wpasowalam w to forum...

Gość do anq
nie bądź hipokrytką anq ;/ zanim ktoś ci odpisał prostacko, ty sama zaczęłas pisać w ten sposób np. idzcie wy spac zakompleksione i zaborcze w stosunku do waszych facetow baby...a pisze o jeziorze ironicznie kretynko...stad znaczek glupiemu trzeba zawsze tłumaczyc...kazdy facet by zjarzyl ale nie glupie baby...nie dziwie sie ze tyle facetow jest gejami jak takie kretynki jak wy łażą po tym swiecie...k**wa tlumacze ze nie oglada sie jak pies za sukami, tylko zwraca uwage na kobiete charakterystyczna i jestescie glupie jak wierzycie ze wasi sie nie patrza, albo wasi faceci sa na tyle prsoci ze musza patrzec przed siebie zeby drogi nie pomylic...nara oto twoj komenatrz, kazdy moze sprawdzic ze ty pierwsza zaczęłas bluzgac