Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edziorek1111

moj eks i jego ...... nowa dziewczyna /

Polecane posty

Gość ja tez Ciebie pamietam
nie zgadzaj sie na pieniadze bez Sadu, bo raz Tobie da 50 zl, raz 100 zl a moze Ci potem wcale nie dac I racja, ze nie jest to rozmowa na gg, powiadom jego rodzicow, a najlepiej bedzie jesli mu powiesz, zeby sam powiadomil bo w przeciwnym razie Ty to zrobisz. Nie daj sie.

Gość o witaj Lidzia
Jak tam czerwone stringi w aucie męża? A jak wycieczka chłopaka z kochanką do Egiptu? :P :D Znowu sypiesz sie na szczególach, Lidzia. Jak zwykle. Niczego się nie uczysz, a już pare prowokacji miałaś niezłych. Ta marna 0?10.

Gość kaffeina
ja uważam, że żadnej dyskusji być tu nie powinno. PRzedstawiasz swoje zdanie i finał. Alimenty mają być zasądzone, a nie "umówione". Jego rodzinie też powinnaś o tym powiedzieć. Niby dlaczego mają nie wiedzieć, że będa mieli wnuka. Piszesz, że on chciał, żeby się nie wydało...no cóż...domyślam się, że Ty też nie chciałaś zajść w ciąże i co więcej zostać samotną matką! Daj sobie spokój z "caritasem" i pociągnij go do odpowiedzialności (skoro sam nie potrafi)! Z frajerami trzeba krótko!!!!

Gość pasjonująca historia

Gość ja to się poważnie wkręciłam

Gość hej mam do was pytanko

w tym roku idę do 1 klasy LO, mój chłopak zaczyna 3 rok studiów, czy uważacie to za pedofilie ? :(

Gość to nie Lidzia
przeczytajcie początki "jak sobie radzicie po rozstaniu", tam opisywała swoją historie, gdy się rozstawali ( i nie była autorką topiku)

Martwi mnie to :(

jakie stringi i egipt ... ja czytalam tez te tematy i te prowokacje. a tu to jest tylko moje zycie. nie mam zamiaru nikogo oszukiwac. zreszta jesli bym wpadla kiedys na taki pomysl to byl wybrala ciekawszy temat. jeszcze z nim nie rozmawialam na szczescie. nie ma go . zazadam spotkania od niego

proszę odpowiedzcie :(

Gość o witaj Lidzia
Oczywiście,że jestes Lidzią, nie pal głupa. :P A jak ktoś sie wkręca, to jego broszka. :D

to nie podofilia,tylko twoj facet ma co z głową, że się z gówniarą zadaje...

on mi bardzo pomaga po śmierci moich rodziców, nie uprawiamy seksu ani nic...

aha, no dzięki za odpowiedz

Lidzia to Ty jestes chyba. jak sie da sprawdzic to prosze moderatorki o zweryfikowanie tego. prosze sprawdzic moje IP i autorek tematow uznanych za prowokacje

eh więc jak widzisz, on ma z głowa zadając się z tak młodą dziewczyną.

hej mam do was pytanko nie wiem . pedofilem napewno nie jest aczkolwiek moze chciec Cie tylko wykorzystac

teraz ile masz lat? 16? wedlug prawa mozesz juz robic takie rzeczy. fizycznie tez juz jestes kobieta wiec to nie pedofil

wykorzystać... :( nie jest przystojny, ale z charakteru cudowny, dba o mnie, dużo rozmawiamy... jestem jego pierwsza dziewczyna ... jesteśmy takiej wiary, że seks przed ślubem odpada.

16, 5

a i przepraszam ze wbiłam się tak na topik...

Widze autorko ze masz większe problemy. Tutaj w stosunku do inych osob jestes wyszczekana itd. a z ojcem dziecka nie potrafiisz poważnie porozmawiac i postawic konkretnych warunków. Wykłócaj sie dalej z osobami które czekaja na tanią sensację a sprawy finansowe dla swojego dziecka załatw na gg. A tym czasem sajonara bo szkoda czasu na doradzanie Ci skoro Ty wolisz rozmowe na temat autentyczności tematu

nie uwazam zeby to bylo wyklocanie sie. a z nim bede potrafila szczerze porozmawiac i postawic warunki. to jest tylko internet , nie odzwierciedla calej rzeczywistosci

01.02.2009] 11:16 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 no moj tez niby sam. ale pewne zyczliwe osoby mowily jak sie sprawy maja. powinnam byla zakonczyc ta znajomosc od razu po rozstaniu a teraz jak sie okaze ze jestem z nim w ciazy to juz w ogole tragedia bedzie. a czesto sie z nim kontaktujesz? rozmawiacie na gg? 11:34 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 i teraz dziewczyny doradzcie mi co mam zrobic - on chce sie ze mna jutro zobaczyc.niby pod pretekstem zapoznania mnie z szymonem koleckim - tym olmpijczykiem. a ja sie boje ze on poprostu chce sie moim kosztem zabawic. pewnie mysli ze znow pojdziemy do lozka... - spotkac sie z nim?? 01.02.2009] 12:50 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 no ja juz w niepewnosci zyje pol roku. ciagle dawal mi nadzieje bo mowil do mnie "kotus" "kochanie" i teraz dostal co chcial. dla mnie to juz jest jasne 16:27 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ej dziewczyny - zapomnialyscie o mnie moj mnie przeprosil . dzis sie jednak nie spotkalam z nim - jutro to zrobie. bedzie niezapowiedziana wizyta

17:30 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ale z dnia na dzien jest coraz gorzej miedzy nami. on jeszcze w sylwestra mowil ze mnie kocha mimo iz nie bylismy razem. a teraz juz nie ma tego. nic nie ma. wczesniej pisalismy po 50 esek co najmniej nawet jak bylismy zli na siebie. teraz ani jednego .. 04.02.2009] 10:17 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 przyjechalam do niego bez zapowiedzi tak jak mowilam. zrobilam sie na bostwo.jak mnie zobaczyl to patrzyl z takim zachwytem ze az oczu nie mogl oderwac. zaczal mowic jaka jestem sliczna , co chwile sie przytulal. powiedzial ze jestem jego zona i kocha mnie . lezelismy na lozku , calowalismy sie , pozniej sie kochalismy. wszystko bylo takie cudowne. jesli wtedy wrocilabym do domu pisalabym na gg ze wszystko sie ulozylo i sie pogodzilismy .gdyby nie jeden fakt ..... 04.02.2009] 10:30 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ten duren nawet klamac nie umie. jak wstalismy z lozka i ubieralismy sie , powiedzial ze bylam jeszcze lepsza niz wczoraj ... a ja zrobilam zdziwiona mine bo przeciez nie bylam u niego w poniedzialek , nie bylam nawet w niedziele. on sie zmieszal, zrobilo mu sie glupio , zaczal sie tlumaczyc ze pomylily mu sie dni bo szczesliwi czasu nie licza.ale ja nie jestem juz naiwna glupia gaska. wczesniej bym mu uwierzyla i bym sie smiala z jego pomylki. teraz jednak tego nie zrobilam. zaczelam drazyc temat i co? przyznal sie , zdradzil mnie z jakas blondynka. wiem juz dlaczego przestal sie nagle do mnie odzywac. znudzilam mu sie i znalazl sobie inna babke wlasnie tak mi powiedzial.jestem calkiem zdolowana. przeciez jestem atrakcyjna zwariowana kobieta ktora niedawno w ciagu pol godziny byla w stanie zrezygnowac ze wszystkiego i nikomu nic nie mowiac pojechac na stopa na drugi koniec europy. nie rozumiem tego co sie stalo juz nawet nie mam sily plakac ... 10:44 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ja mu nie zaufam ponownie. to juz koniec jest 10:46 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ja sie zastanawialam czemu sie 2 dni nie odzywal. myslalam ze jest zapracowany albo go czyms urazilam a on mnie zdradzal z jakas gowniara ;( 04.02.2009] 13:36 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 a moze ten moj sobie tylko zartowal z tym ze mnie zdradzil zeby mnie wkurzyc za to ze nie chcialam mu uwierzyc. bo mowil to takim dziwnym tonem. naiwna jestem - wiem 04.02.2009] 13:49 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 hmm jak mnie zobaczyl ze przyjechalam to taki zmieszany byl bardzo. nie przywital mnie ani przytuleniem ani buziakiem. dopiero jak mnie wpuscil do srodka do pokoju i zdjelam kurtke to usmiech sie na jego twarzy pojawil ale to raczej ze wzgledu na to jak wygladalam a nie z radosci ze mnie zobaczyl... pozniej powiedzialam -" nie przywitasz mnie nawet" to wtedy owszem i i od tego momentu byl baaaardzo mily. a jak sie kochalismy no to wlasnie byl taki bardziej zimny niz w sobote. a po wszystkim powiedzial " bylas lepsza niz wczoraj " i to mi dalo do myslenia.. aaa i jeszcze wczesniej spytal sie dlaczego nie napisalam ze przyjade , jeszcze by szedl za reke z dziewczyna i co by bylo a ja na to ze wlasnie dlatego go nie poinformowalam i sie smialam , bo nie potraktowalam tego doslownie...

08.02.2009] 19:11 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 no ja wlasnie okresu poki co nie dostalam. a dzis sie zlapalam na tym ze co chwile mam mdlosci i slabo mi sie robi. a kochalam sie z draniem w moje plodne dni bez zabezpieczenia ... 18.02.2009] 19:57 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 hmm ciezko okreslic ile czasu.najpierw rozstalismy sie w sierpniu.klamal, pozniej nie chcial sie do tego przyznac. min. flirtowal z panienkami , chodzil sam do klubow po koncercie itp. ale po tym rozstaniu ciagle ze soba rozmawialismy , bylo tak jak wczesniej.on mi mowil ze mnie kocha, spedzalismy ze soba czas. wszyscy nadal mysleli ze jestesmy razem. zylismy jak normalna para. pozniej nawet zaczal mowic ze jestem jego cudowna kobieta, jego dziewczyna.az do ostatnich dni stycznia.wtedy z dnia na dzien sie jakby odkochal i to doslownie. jeszcze w lutym sie z nim zobaczylam , znalezlismy sie w lozku. i od tego momentu ciszaaa. on ma mnie w dupie ogolniej mowiac 20.02.2009] 16:10 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 jak ja nienawidze tego dupka !! i siebie tez za to ze ciagle patrze sie na jego profil na naszej klasie. tam od pol roku ma takie zdjecie ze swoja przyjaciolka na basenie jak sie przytulaja. i podpis - " z najfajniejsza Patrycja na swiecie " ze mna nigdy nie mial zadnego zdjecia tam wstawionego !! nienawidze go !!!!!!!!! 24.02.2009] 18:21 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ehhh zle mi !! dziewczyny nie wracajcie nigdy do facetow ktorzy prosto w oczy wam powiedzieli ze was nie kochaja. zaluje ze ja to zrobilam, a teraz znow cierpie. ale mam nauczke na przyszlosc. a poki co przenioslam sie do poznania. zostalam do tego zmuszona. niestety bo jestem bliziutko mojego eksa ktory w tym miescie wlasnie mieszka :/ jeszcze uzna ze specjalnie to zrobilam w akcie desperacji 28.02.2009] 23:02 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 no wlasnie ciezko sie powstrzymac. a ten zaraz po przywitaniu wyskoczyl z pytaniem czy jestem w ciazy.bo wczesniej opisywalam ze moge byc wlasnie w stanie blogoslawionym. i pozniej nie czekajac na moja odpowiedz powiedzial ze jesli tak to mam pozbyc sie klopotu :/ ... 05.03.2009] 22:17 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 chcialam sprawdzic czy on ma nadal te same haslo na pewnym portalu. wiem nie powinnam byla tego robic :/ ale stalo sie i jednak nie zmienil . ja juz szczesliwa bo w tym hasle sa slowa milosne skierowane do mnie. kliknelam w wiadomosci i tam sie jedna laska spytala go czemu jest juz sam a w takim momencie wiadomo ze kazda z nas tu by sie juz nie powstrzymala i kliknela w rozmowe. a on tam wszystko jej wyjasnil ;( no i sie dowiedzialam ;( 05.03.2009] 22:27 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 mowil tam ze nie byl ze mna szczesliwy i tak naprawde nigdy nie wiazal swojej przyszlosci ze mna!! no ku...rwa mac jak to - przeciez spodziewalismy sie dziecka , mieszkalismy ze soba juz , mielismy sie pobrac ! w dodatku nie bylam jego idealem z wygladu!! ale tego tez nie rozumiem. bylam modelka , na koncie tytul miss , kazdy mi powtarzal ze ja na tego faceta za ladna jestem . jezus nie rozumiem.... ;((( w szoku jestem ;(( pozniej cos tam pisal ze ja nadal na niego lece i swiata poza nim nie widze.. jescze czego - nie odzywam sie do niego przez tyle czasu !! jejuuuu jak mi zle

08.03.2009] 09:33 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 alez jestem wsciekla !! wczoraj bylam taka smutna , ryczalam ciagle a moj sobie przeprowadzal seks rozmowe z przyjaciolka !!!! jak ja moglam byc z kims takim :/ 09:39 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 nie powiedzialam wam jednego kobietki. jestem w ciazy i stad ten moj dol 08.03.2009] 09:59 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 ponad 20 mamy on jest 3 lata straszy . nie chce mowic konkretnego wieku bo moze czyta ten topik ktos kto mnie zna. a ciaza pierwszy miesiac. eks wie. i tak sie tym przejal ze wczoraj uprawial seks wirtualny z przyjaciolka , bo ona ma taki opis z ktorego mozna to wywnioskowac :/ 08.03.2009] 10:06 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 a jak mu powiedzialam to zareagowal tak, ze on dziecka nie chce. i mam ..... poronic :/ :/ 08.03.2009] 12:47 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 napisalam mu ze nie bede robila nic by poronic. a ten odpisal -" Edyta ono ma sie nie urodzic ! " 08.03.2009] 13:25 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 pokaze wam kawalek rozmowy ex 12:53:30 fajnie Ja 12:56:11 Ty myslisz ze tak latwo jest poronic a to nieprawda... Ja 12:56:45 sa dziewczyny ktore skacza z okien i w ogole Ja 12:56:49 a dziecko zyje nadal ex 12:57:02 nawet nie zdaje sobie jak trudne to jest ex 12:57:52 sprawy* ex 12:58:11 że tak powiem Ty jesteś ekspertem w tym heh Ja 12:58:29 moze przestaniesz ironizowac co? ex 12:58:30 a ja nie wobrażam sobie aby sie mały gabrielek urodził już teraz ;p ex 12:58:37 przepraszam ex 12:59:03 wybacz Edi ex 12:59:38 poprostu wiesz dobrze że ja tego nie chce a Ty to nie wiem już sam Ja 13:03:52 tak wiem Ja 13:03:59 ale myslisz ze mi jest latwo i w ogole? ex 13:04:20 nie nie myśle tak ex 13:04:24 wrecz przeciwnie ex 13:04:26 jak mówiłęm ex 13:04:38 pewnie nawet sobie sprawy nie zdaje z tego jak Tobie ciezko... Ja 13:08:03 juz serduszko w nim bije , nosek mu sie ksztaltuje... ex 13:08:39 no i co z tego? Ja 13:09:18 ja nie potrafie nic zrobic by go zabic ex 13:09:29 ehh ex 13:09:35 czyli juz wiadomo ze go urodzisz ex 13:09:44 super ex 13:14:03 dziękuje Ci Edytko Ja 13:14:19 przestan ex 13:15:10 nie nie przestane Ja 13:15:51 z tymi podziekowaniami to przesadziles .... ex 13:17:44 no i co ex 13:17:46 nie podoba sie ex 13:17:54 to nie musisz ze mna rozmawiać ex 13:18:00 możesz mnie zablokować prosze bardzo Ja 13:18:19 nie , nie mam zamiaru Ja 13:18:38 ale rowne dobrze ja Tobie tez moge podziekowac ex 13:19:07 no to dziękuj ex 13:19:13 przyjme wszystko ex 13:19:15 co napiszesz ex 13:19:54 jakby to facet miał rodzić czyli np. ja to bym robił wszystko dla drugiej zamieszanej w to osoby tak jakby chciała ex 13:20:42 mogła byś chociaż zagwarantować tyle ex 13:20:51 a Ty sie rozczulasz z miekkim serduszkiem ex 13:20:59 no hello

Gość dkfdsf
sorry ale ten facet to prymityw jakis, chodzi o sposob w jaki pisze gdzie ty mialas oczy dziewczyno

Marek 21:16:23 Edyta specjalnie mi to robisz? Ja 21:16:35 wiesz co ... :/ Ja 21:16:50 zachowujesz sie jak egoista Marek 21:17:25 a Ty wiesz co? Marek 21:17:33 myślałem ze w koncu mam od Ciebie spokoj Marek 21:17:35 ale nie Marek 21:17:51 myslaem ze w koncu sie odpie**olisz za przeproszeniem Marek 21:17:52 ale musiałas wyjechać z ciąża Marek 21:17:59 a teraz z jeszczee z takim pie**oleniem Ja 21:18:13 no nie teraz to juz przesadziles Marek 21:18:47 myśl co chcesz Ja 21:18:51 myslisz ze ja czegos od Ciebie chce? Ja 21:18:54 gowno prawda Ja 21:18:58 nie potrzebuje Cie Marek 21:19:18 tak? w styczniu jakoś potrrzebowałaś Marek 21:19:23 czy tam w lutym Ja 21:19:30 myslisz ze ciaza jest mi na reke? Ja 21:19:35 mylisz sie Marek 21:19:42 nie nie myśle tak Marek 21:19:46 wiem że jej nie chcesz Marek 21:19:54 ale sie nastawiasz ze nie da sie z tym nic zrobić Marek 21:20:00 i to mnie denerwuje.... Ja 21:20:15 mam to w dupie Ja 21:20:21 nie bede narazac swojego zdrowia Marek 21:20:51 no i co urodzisz Marek 21:20:51 i co dalej? Ja 21:21:58 nie wiem Marek 21:23:24 co mu powiesz że tata was porzucił bo był poj**any? Ja 21:25:26 tak dokladnie to mu powiem Marek 21:26:14 to super miło CI było z tym poj**anym kolesiem co nie