Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edziorek1111

moj eks i jego ...... nowa dziewczyna /

Polecane posty

nikt nie wie bo nie chcialam mu marnowac zycia pomimo ze on moje zniszczyl... uwazacie , ze powinnam poinformowac o ciazy i o tej mlodej jego rodzine?

Gość wwrrr
Regres - prawo zabrania wyrzucac ciezarne z pracy, widocznie dotyczy to tez zwiazkow ;)

Gość shoot me again
szczerze Ci współczuję, jedno jest pewne, nie zostawiaj tak tego, to nie pora na unoszenie się honorem, niech płaci alimenty skoro tak perfidnie się na Ciebie i Wasze dziecko wypiął.. a i jeśli sprawa trafi do sądu postaraj się aby sprawa z 14 latką wyszła na jaw, chyba nie chcesz by on spotykał się z Twoim dzieckiem skoro to pedofil...

Gość malancja
nie chodzi o przywileje , ale o zachowanie, spoko , obcy facet czy nawet laska może nie ustąpić w busie miejscówki ciężarnej - i ja tak robię, bo mnie nogi bolą. Poza tym myślę , że to tatuś powinien zajmować się dzieckiem a nie obcy ludzie mają zbierać pupcie z siedzenia...ale chodzi mi o to , że ojciec powinien być odpowiedzialny a nie się miga i leci na małolatki.ale beznadzieja...

Regres - prawo zabrania wyrzucac ciezarne z pracy , widocznie dotyczy to tez zwiazkow" w takim kraju jak polska nie tylko cieżarne są poza prawem :p jesli wiesz co mam na mysli :P ?

teraz ma opis "Moja Kocica :****" a ona "ohhh Ty Diableku , przygotuj sie na jutro :** " :/ brzydze sie nim to jest wstretne . obrzydliwe

Gość gogoli
fuj

"Moja Kocica :****" a ona "ohhh Ty Diableku , przygotuj sie na jutro :** " :/ o masakra.widac ze dzieci jakies :o

ja nie rozumiem jak facet w tym wieku moze sie tak zachowywac. nie rozumiem jak on tak moze z nia . z dzieckiem ....

Pamietaj- TO JEST KARALNE.... i radzilabym jako kobieta to gdzieś zgłosic... on naprawde nie traktuje jej poważnie, a tylko zmarnuje DZIECKU zycie!!!!!!:o

i teraz mam w glowie to co moglo sie dziac na tych koloniach, gdzie byl opiekunem . moja intuicja mnie napewno nie zawiodla... on moze juz wtedy sie z nia spotykal ..... a pozniej przychodzil do mnie .....

a skad wiesz ze tylko ona jest jego ofiarą??????????? skoro jezdzil na kolonie to ja bym sie zastanowila....:o

mysle tak jak ladyeees, marnuje zycie tej hm dziewczynce a nie portafi wziac odpowiedzialnosci za swoje dziecko ktore niedlugo sie urodzi... zglos to na policje, niech sie nauczy zycia bo na razie zero odpowiedzialonisci za siebie i za innych

jeszcze miesiac po tych moich przypuszczeniach znalazlam jej fotoblog czy jakos tak . miala linka do niego w opisie. rozpowiadala ze zakochala sie w jakims starszym mezczyznie i ze cudowny jest. smialam sie z tego wtedy. myslalam ze to taka platoniczna milosc ... ale nie i dzis to widze :(

a ty masz namiary na te dziewczynke? moze pogadaj z jej rodzicami? oni beda wiedzieli co zrobic...:/chyba nie beda chcieli zeby ich córka zaszla w ciaze z kims takim w wieku 14 lat?

Gość lallalalaa
Abstrahując od tego co z kim robi, bo to naprawdę powinno być dla Ciebie bez znaczenia, to chciałabym poruszyć inną kwestię... łatwo się unieść honorem i powiedzieć facetowi "nic od Ciebie nie chcę", ale dziewczyno, nie o Ciebie chodzi, tylko o to dziecko... to dla niego są alimenty, a nie dla Ciebie... jak podrośnie to i tak zacznie zadawać niewygodne pytania, nie lepiej to ustalić teraz raz na zawsze? i dlaczego niby on ma umyć ręce od tego wszystkiego i być wolny? tak się nie robi, on jest ojcem, wytocz mu sprawę o alimenty, to dla Twojego dziecka w przyszłości może okazać się bardzo istotnym źródłem dochodu, zwłaszcza jeśli będzie się chciało długo uczyć... poza tym jaki by nie był, to jego ojciec, i dziecko ma prawo wiedzieć

Gość Aurelia 31 Grunwald
co wy gadacie, ja , jak miałam 13 lat też się interesowalam facetami, właściwie to już nawet jak miałam 10 :) i co? jakoś byłam dziewicą do 18tki . a wszystko inne i dziesiątki adoratorów to tylko flirty były. oni może nic takiego nie robią złego jak wam się wydaje że myślicie że robią tylko jedno i to samo

A skąd ta pewność ze On z Nia sypia? Widziałaś...??? Zeby kogos o cos takiego oskarżyc trzeba miec dowody. A pisac to można sobie różne rzecz, między innymi po to żeby prowokowac takie myslenie jak Twoje. Zeby nie było że Go bronie, po prostu nie doczytałam a może autorka nie napisała czy oprócz opisów sa jakies inne informacje na ten temat.

ja nie wierze w to wszystko co sie dzieje :( cala sie trzese . o alimenty owszem wytocze sprawe. wszyscy sie dowiedza !! tylko wejdzie na gg . juz ja z nim porozmawiam powaznie

Gość shoot me again
trzymaj się dziewczyno:)

ja mialam do tej pory z eksem bardzo dobry kontakt pomimo wszystko. a ta mala znalam. wiem jaka ona jest. wiedza to rowniez jej rodzice ale nie zajmuja sie tym. wiem poprostu ze jesli jeszcze ze soba nie spali to napewno beda. ale wybacz nawet takie rozmowy czternastolatki z wiele starszym facetem sa nieetyczne i niedopuszczalne

Gość lallalalaa
ale nie rób tego z zemsty, bo trzęsiesz się, ale po części dlatego, że żal Ci dupę ściska (żeby nie było, mi też tak odbijało, jak się rozstałam z chłopakiem)... niech sobie robi co chce - jego życie, daj spokój i zajmij się swoim szczęściem...

wlasnie szukam dowodow. wchodze na takie mlodziezowe portale jak fotka - moj eks mial tam konto :/ dowiaduje sie coraz to nowszych rzeczy .... znalam jego haslo do tej pory , poczekam az wejdzie tam i sie zaloguje tak by sie nie domyslil.

mowie przeciez ze chcialam zeby sobie kogos znalazl ale nie dziecko !! dla mnie to jest obrzydliwe!! nie wyobrazam sobie ze uprawial z nia seks a pozniej przychodzil do mnie i robil to samo ze mna!!

ehhh nie mam sily zeby tam dalej zagladac. nie moge uwierzyc ze przez tyle czasu bylam z kims kogo zupelnie nie znalam :(