Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edziorek1111

moj eks i jego ...... nowa dziewczyna /

Polecane posty

Gość hanulkam
Dlaczego skoro miałas tyle podejrzen i watpilości co do swojego wybranka , czułaś że coś "nie gra"i pozwoliłaś sobie na zajście z nim w ciąże...? Powinnas sie zabezpieczać na wszystkie mozliwe sposoby!!! To skrajna nieodpowiedzialnośc z Twojej strony. Ale jeśli rzeczywiście jesteś w ciązy, a mam co do tego wątpliwości to powinnas mysleć o sobie i o dziecku a nie o tym z kim bzyka sie ten pajac i jak zrujnować im życie. Weź sie w garść.

i nie mialam znow tyle watpliwosci. raz jedyny raz w tamte wakacje po tych koloniach i jesienia czulam ze cos nie gra .

ale ciesze sie ze on z ta mloda jest. teraz przynajmniej wiem ze wyleczylam sie z niego i nic do niego nie czuje ... kompletnie nic oprocz rozczarowania , obrzydzenia i nienawisci. gardze nim

Gość kaffeina
przepraszam, a ile Ty masz lat??

Gość hanulkam
powiem ci tak: moja siostra rozstała sie z facetem awlasciwie dowiedziala sie ze on od kilku lat prowadzi podwojne życie, ma poprostu dziewczyne, prowadzaja sie za rączki, spał raz u mojej siostry raz u niej...zniszczył jej zycie w tym sensie że ona żyje teraz TYLKO zemstą, zatruł jej zycie, zniszczył i podeptał a ona ciągle obmysla sposoby jak go zgnoić, obić mu jape, zrobic cos żeby wywalili go z pracy, żeby żałował i pewnie wrócił do niej...strasznie mi jej szkoda , poswieciła mu 10 lat zycia i kompletnie nie umie sie z tego otrzasnąć, nie umie o nim zapomnieć, żyje i pracuje jak automat a po pracy jeździ i szuka ich po mieście... bierze jakies uspokajacze... a kiedys była taka wesoła, nadal jest bardzo ładną dziewczyna ale jest zamknieta na nowe znajomości - żyje tylko obmyslaniem zemsty, juz nie wiem jak jej pomóc, co zrobic żeby przestała o nim myśleć, żeby zapomniała, zyła "nowym" życiem ps. jesli rzeczywiscie jestes w ciązy powinnac walczyc o alimenty ale nie walcz o niego, o ten chory związek, o tego chorego zboczonego człowieka.

taa przez 6 miesiecy trzymałaś ciąże w tajemnicy aż pod wpływem kafe postanowiłaś mu to powiedzieć i poważnie z nim porozmawiać na gg :o sorki ale twoja opowieść \"kupy\" się nie trzyma ....a co do twojego faceta, jak młoda dziunia daje to chłopak korzysta . Pedofilem byłby gdyby podstepem niewinne dziewice młode wykorzystywał a skoro dziewcze samo nogi rozkłada, najwyżej zajdzie w ciąże prokurator się tym zainteresuje i będzie jaaaazda

o niego nie walcze. nie chce chce miec z nim nic wspolego. poprostu ciezka mi z mysla ze jak uprawialam z nim seks oralny , mialam w ustach cos co pare godzin wczesniej bylo w dziecku :/ jak mam porozmawiac z nim o tych alimentach skoro wczesniej od niego nic nie chcialam. co mam mu powiedziec?

nie trzymalam tego w tajemnicy. on wiedzial ze jestem w ciazy , wszyscy bliscy mi ludzie rowniez itd. nie wiedza tylko osoby z jego strony gdyz mi grozil. sama zreszta nie chcialam psuc mu zycia

Gość kaffeina
i teraz będziesz siedzieć i rozpamiętywać co miałas w ustach. Weź się ogarnij! Skup się na sobie i dziecku! Zakręć się za alimentami i zajmij się sobą!! A zapytałam o wiek bo Twoje wypowiedzi, są delikatnie mówiąc nie spójne i co kolejna wypowiedź to nagle przypominasz sobie nowe fakty. Tu Ci grozi, tam nie chcesz dziecka, jeszcze wcześniej chciałaś żeby był szczęśliwy z inną i teraz rozkminiasz seks oralny!!! Nie masz niczego ważniejszego na głowie---> jako kobieta po studiach w szóstym miesiącu ciaży??!?

co sie niby nie zgadza?? wszystko sie zgadza. nigdy nie robilam na kafe prowokacji i robila nie bede bo mnie to nie bawi. chcialam sie poprostu wygadac bo mi dzis ciezko jest. jutro zajme sie juz czyms innym bo duzo pracy mam i czasu na myslenie tez malo

Gość kaffeina
To zrób dziś co masz zrobic jutro! :)

nie moge. teraz czekm na tego szmaciarza . musze sie z nim rozmowic. tylko nie wiem nawet od czego zaczac. pozniej wam moze przesle te rozmowy

Gość ja tez Ciebie pamietam
jesli chodzi o alimenty to nie dyskutuj z nim wcale o tym, dlaczego teraz zmienials zdanie, tylko mu oswiadcz, ze po glebszym zastanowieniu stwierdzasz, ze co bylo to bylo, ale o alimenty (i zapewne ustalenie ojcostwa) bedziesz sie starala i ze te swoje smieszne grozby moze sobie wsadzic... Pamietam Twoje wklejane rozmowy z topiku "Jak sobie radzic..." i z takim kolesiem nie ma co wdawac sie w dyskusje. A co do tej malej, to przykra sytuacja, ale daj sobie z tym spokoj, zajmij sie soba i dzieckiem. :) rzymam kciuki.

Gość ja tez Ciebie pamietam
ale to sa pieniadze dla Twojego Dziecka, a nie dla Ciebie. Poza tym, pieniadze pieniedzmi, bo tyle, ile Sad przyznaje to wola o pomste do nieba, ale chodzi o to, zeby koles tez poczul odpowiedzialnosc. I dodam, ze ja tez bylam taka honorowa, nikt Tobie nie kaze od razu leciec do Sadu i zalatwiac, ale w pewnym momencie sama poczujesz, ze jestes na to gotowa. Ja zalatwialam wszystko dopiero, gdy dziecko mialo poltora roku i nie dlatego, ze przycisnal mnie brak kasy, ale dlatego, ze dopiero wtedy dotarlo do mnie, ze chyba warto przestac zachowywac sie jak Matka Teresa. :)

głupio Ci walczyc o pieniądze? A nie bedzie Ci głupio jak dzieciak nie będzie mial co jeść. Dziecku sie to należy i koniec kropka. A po co wspominac o tej dziewczynie. Chcesz rozmawiac o dziecku i alimentach czy o Jego prywatnym zyciu. Jak wyskoczysz z tekstem ze jest pedofilem to wcale sie nie zdziwe jeśli uzna to za obraze i Cie strzeli ze 2 razy. Nie masz na to dowodów, nie zagladasz mu do łóżka więc sie hamuj. Za takie epitety to On może Cie do sądu podać. I będziesz sie tułała nie tylko w sprawie o alimenty.

Gość kaffeina
a będziesz z nim rozmawiała na gg?

tak na gg. i teraz mam pytanie. jesli on zaproponuje zeby sprawy nie naglasniac i bedzie mi placil jakas gotowke miesiecznie bez sadu to czy sie zgodzic? jesli tak to ile zaproponowac? jak wy byscie zrobily na moim miejscu?

po 1 to nie rozmowa na gg. tak nic ni eustalicie. Najlepiej jest sie spotkac i wszystko obgadac. Po 2 takie gadanie ze bedzie Ci płacił a Ty nikomu nic nie powiesz - tak zapłaci przez kilka miesiecy a poźniej kasy nie zobaczysz. po 3 ja bym powiedziała Jego rodzinie, moze Jego matka Ci jakos pomoże. A poza tym ja bym chciała zeby moje dziecko mogło poznac własna babcie, dziadka itd itp.

10:27 [zgłoś do usunięcia] edziorek1111 (edkapierwsza@interia.pl) nie moge. teraz czekm na tego szmaciarza . musze sie z nim rozmowic. tylko nie wiem nawet od czego zaczac. pozniej wam moze przesle te rozmowy Obcym ludziom sie uzewnetrzniasz a Jego rodzinie nie powiesz??:-O

ja chcialam powiedziec juz na poczatku ale on byl przeciwny . zazadal abym nikomu nie mowila o dziecku. przez pierwsze miesiace sie zgodzilam . ale teraz on juz w ogole nie interesuje sie co z malym. chce by ktos mu wreszcie przemowil do rozumu i zeby wzial odpowiedzialnosc za swe czyny.a on dobrze wie jego matka i ojciec beda po mojej stronie

Dziewczyno na co Ty czekasz. A jak za jakiś czas w ogóle nie da Ci złamanego grosza to tez bedziesz cicho siedział? Skoro On nie jest odpowiedzialny to Ty bądź. A ta rozmowe na gg to sobie odpuść, nic nie załatwisz. Bedzie Ci mydlił oczy. To się załatwia poprzez rozmowe w 4 oczy. A co na to Twoi rodzice?