Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaobserowane w tłumie

Myjcie się rodacy

Polecane posty

W ciągu ostatnich trzech dni panującego upału, zmuszona byłam z racji przeprowadzanego remontu do zakupów w dużych marketach. Odwiedziłam Castoramę, Practikera, Liroy Merlin, Obi, i dwa hipermarkety. W czasie zakupów przewinęłam sie wśród tłumu ludzi. Mój nos zaobserwował, że 60% populacji śmierdzi z odległości 1-2 metrów, w tym przedziałe znakomita większość to szczupli młodzi mężczyźni, zaraz za nimi plasuja się szczupłe ! kobiety :P Nie wyczułam żadnych zapachów wśród mijających mnie tęższych czy wręcz grubych osób. Wniosek, osoby puszyste dbają o swoją higienę w przeciwieństwie do młodych szczupłych ludzi. Pewnie tym ostatnim wydaje się, że się nie pocą. Na szczęście nie poruszam się środkami komunikacji miejskiej, i nawet nie chcę wyobrażać sobie jaki tam może panować fetor.

Gość masz rację w tym temacie
tez zauważam, ze osoby grubsze częsciej dbają o higienę. u mnie w pracy mamy pulchną - baaardzo pulchną babkę - zawsze świeże ubranie i miły zapach - w przeciwieństwie do kilku szczupłych lasek ja mam taki dziwny problem, ze w nocy strasznie się pocę, a w dzień nie - i wiem, że rano muszę wziąć prysznic, bo spaliłabym się ze wstydu, gdybym pomyślała, ze coś ode mnie czuć. gorzej, gdy jestem poza domem cały dzień i wracam wieczorem, a jest upał - wtedy już nie czuje sie komfortowo, niestety... i co na to poradzić...

ja tez jestem szczupła :)

Gość autorka to na pewno gruba
świnia i chce się dowartościować pisząc że szczupli się nie myją :D Właśnie najczęsciej to grubasy śmierdzą, pocą się strasznie i jeszcze mają kłaki pod pachami :o Znam większość grubych bab które śmierdza wiec autorko i tak nikt ci nie uwierzy :p

Gość ogranicz spożywanie pasztetu
chyba jesteś jakaś niechuda i dowartościowujesz się, ale OKEJ. chudzinka może śmierdzi ale zimą, jesienią jej to przejdzie a wam tłuszczyk i słoninka nie zniknie :)

grubych bab owszem to dotyczy, ale młodych dziewczyn niekoniecznie

Gość po zbóju
Heh, u mnie w pracy jest taka młoda pinda, zawsze odstrzelona, ale jak podniosła rękę do góry to oj...:O Nawet nie chcę myśleć o jej majteczkach :O

no, zebym chociaz była gruba, heheheh, hihihi, po padnę trupem ze śmeichu, ze mnie ktoś o to posądza

Gość shoot me again
ludzie przestańcie naskakiwać na autorkę.. Coś w tym jest, że puszyści ludzie są bardziej przewrażliwieni na punkcie swojej czystości, dlatego starają się dbać o siebie a dla niektórych staje się to wręcz obsesją. A szczupli czasem myślą, że jak się spocą to nikt nie poczuje bo przecież tylko tłuściochy śmierdzą... Jestem szczupła od razu zaznaczam.

aha

ja jestem szczupła i fakt czasem zaśmierdnę mimo że się myje i używam dezodorantów perfum, no ale wychodząc na 35 stopniowy upał ... jednak gdy spotykam kogoś kto pachnie to najczęściej młodzi szczupli ludzie, nie widziałam jeszcze pachnącego grubaska

Gość jacy puszyści znaczy się
tłuste świnie ?

ja już zaczęłam używać męskich dezo i perfum , bo mocniejsze, trochę działają ale skóra mi przesiąka smrodem z ulicy i ciało bo jestem wegetarianką więc trochę inaczej pachnę , ale przynajmniej ładnie wygladam a z daleka smrodu nie czuć, a jak czuć to i tak będzie na kogoś grubszego hahaha:D:D

hihihi, w sumie masz racje, hiihi

Gość wole smierdzącą szczupłą
kobietę niż najlepiej pachnącego spaślaka

Gość maskulinator
szczupłą spoconą można umyć i popachnić albo zapalić kadzidełka i nie czuć:) z grubą to dziwnie...czułbym się jak zbokk

ta co temat założyła czyli ja, jest szczupła ale to nic nie ma do rzeczy:P Nic nie chce nikomu udowadniać, napisałam tylko co mój nos wyczuł. Ogólnie jako naród śmierdzimy i to w większym stopniu dzięki szczupłym a nie grubym ludziom.

wszystko co zdrowe jest niedobre, śmierdzi albo źle smakuje. na erotycznym też coś kiedyś o tym było, że narządy wegetarianów smakuja inaczej. śmierdzę jako jedyna w rodzinie, bo nie jem mięsa,ale zaraz idę się myć to może będzie lepiej . a no i powiem że waże 48 kg :) :) :) czyli połowę wagi do której odchudzaki zbijają z 150 kg :) :) :)

O, proszę.. ja tez waże 48 hihihi, tyle co ty