Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcówka20009

dla rodziców

Polecane posty

Gość lipcówka20009

Jak myślicie czy danie rodzicom w ramach podziękowania upominku w formie szampana i 2 kieliszków z wygrawerowanymi naszymi imionami i datą ślubu to dobry pomysł czy kiczowaty?

Gość lipcówka20009

raczej kiczowaty. szampana pija na toast.. chyba ze do kieliszkow dodasz inny alkohol my dalismy zdjecia w albumie,bardzo sie ucieszyli.

Gość milkchocolate
album ładniejszy o wiele bardziej :]

Gość bumtralalalabum
dla mnie te kieliczki sa strasznie tandetne - na co to komu? beda staly i sie kurzyly :P hahahaha

Kieliszki to rzeczywiście marny pomysł. Chyba, że rodzice lubią takie \"gadżety\". Natomiast pomysł z albumem super. My pokusiliśmy o fotoksiążkę. http://www.superfoto.pl/fotoksiazka_album_odbitki.html Piękna oprawa i zdjęcia możesz ułożyć jak chcesz i oni drukują to na papierze fotograficznym, więc jakość jest naprawdę dobra. A rodzice byli zachwyceni, bo zdjęcia są chyba lepszą pamiątką niż szampan albo wino, prawda?

Gość jenk
A mi to mama zrobiła piekny album ze zdjeciami od narodzin do teraz.to ja mam pamiatkę a naszych rodzicow wysłalismy na wekeend do pieknego pensjonatu w karpaczu żeby się zintegrowali i odpoczęli.wrocili zakolegowani i bardzo zadowoleni