Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollabud

Czy realny niebrzydki fajny i zaradny facet pokocha puszysta kuleczke ?

Polecane posty

Gość tutti fruttttti
nie chce cie pojeżdżac , ale ty nie jestes troche przy kości typu 160cm i 70 kg tylko masz ogromna nadwagę.Sorki , ale teraz tak jest na świecie ,że panuje kult piękna , szczupłego ciała Ty tez jak widzę szukasz chyba przystojniaka 180 cm i 80 kg . Nie oszukujmy sie , ale wyglad jest ważny i odpowiadajac na twoje pytanie myśle , że masz małe szanse na fajnego faceta.

Gość magda341111
ale pasuje Wam, że możecie po niej pojechać, co?:D fajnie tak się wyżyć, prawda? pewnie, że fajnie... przecież to prowokacja, a wy lecicie do tego wątku jak muchy do miodu....świadczy także o was, nie tylko o autorce.

Gość rffsd
miałem takaw szkole mogła chodzić z nami na wódkę bo miała dupe tak wystającą że stolik sie zniej robił nawet jak stała

Gość Puśka jak widze
to ty z każdym załozonym nowym topikiem tyjesz o kilka kg wiecej! :D:D:D:D

tak jestem bad boy i lubię jeżdzic po innych zwaszcza po 3 tonowych tusznikach - taką am kurewsko zła naturę i tyle:P

Gość liberal girl
prow czy nie, przynajmniej jest o czym pogadac :p

jollabud szukam raczej szczupłych, ale ine koniecznie moze mieć 180wzrostu i 80kg. bo tak zazwyczaj jest ze troszę wieksza kobieta i szczupły meżczyzna W takim razie jestes (o ile to nie prowokacja) hipokrytka :o Przez \"podobnej tuszy\" mialam na mysli ... w Twoim wypadku mezczyzne o masie jakies 160 kg. Tobie samej nie podobaja sie "puszysci" (w moim nazewnictwie puszysty to "lekko zaokraglony" - 162 cm to do max 70kg) czy raczej grubi mezczyzni, ale dziwisz sie, ze sama nie jestes w typie panow szczuplych? Nie tepie, nie nasmiewam sie z grubych osob. Tym niemniej nie lubie hipokrytow i ludzi obrazajacych innych bez powodu ("lafiryndy"). Naprawde dziwisz sie, ze nie mozesz znalezc partnera?

vampire :o a niech sobie dziewczyna szuka, jej sprawa, ale nie musisz jej obrazac:o

hmm 162cm i ponad 100 niezle .... 180cm i 80kg hmm popatrzcie z tej strony tutaj 20cm roznicy i 20kg roznicy :P a tak serio kobietka ktora ma nadwage moze swietnie wygladac jesli dba o siebie ale jesli ma ponad 40kg to otylosc i to ogromna

Gość jogobella 19
i Ty to nazywasz "puszystą kuleczką" ha ha uśmiałam sie naprawde:D nie mowie tego złośliwie ale jesteś po prostu GRUBA a to juz zasadnicza roznica.

Gość jollabud
jak już powiedziałam jestem chora i moja sprawa jak wygladam, wy jesteście po prostu nieludzcy.i wierzę ze jeszcze jakiś szczupły chłopak pokocha mnie

Gość jogobella 19
nie usprawiedliwiaj sie chorobą.i skoro to twoja sprawa to nie zawracaj ludziom d**y pierdolami na forum.

Gość 90 kg mam
jestem gruba, ale dbam o siebie, dobrze sie ubieam,jestem mezatka od 3 lat, kocham mojego meza nad zycie, wiem ze on kocha mnie, jest przystojny, na kase tez nie polecial, bo zarabiam duzo mniej od niego, duzo duzo mniej, poprostu mnie kocha, ja kocham jego, i zaraz beda zlosliwe komentarze, ale wali mnie to:) sprawa jest prosta.. kazda zmora znajdzie swego amatora. jak mie poznal wazylam 95, potem sobie schudlam dla siebie, wazylam ok 65, po slubie zszlam w ciaze i znow sie roztylam, wazylam, ok, 105 po urodzeniu dziecka, teraz waze 90, ale do przyszlego roku zamierzaqm wrocic do swoich 65, tylko ze nie robie tego dla niego, tylko dla siebie. on mnie kocha, i widze jak patrzy na mnie jak sie kochamy, nie mam oporow zrlobic mu striptiz, albo wymyslac pozycje, ehheheh zeby mnie widzial cala.

Gość jollabud
no jest tam kto ?? pisać co myslicie o moim super ciałku:)

Gość wdcwccsd
90 kg mam co pierdolisz za głupoty jak byś dbała to być nadwagi nie miała:)

Gość Edzio
Mnie tam nie pszeszkadzaja puszyste kobiety

Gość Tom1981
hm... czy jestem niebrzydki? na pewno nie jestem przystojny :( ...ale jak każdy potrzebuję miłości. Nie wiem co złego się widzi w puszystych - tylko raz miałem dziewczynę i to właśnie puszystą. Nie wiecie jak puszyste kobiety przejmują się swoją wagą... a tymczasem wiele z nich nie może z tym nic zrobić (np wady genetyczne). Ale co jest interesującego w anorektyczkach to nie wiem? Dość głupiej mody na coraz chudsze kobiety! A wracając do tematu przewodniego: aktualnie nadal szukam dziewczyny - najlepiej puszystej w wieku 24-29 wzrostu ok 160-170 z okolic Myszkowa-Zawiercia. Cel - stały związek. Czekam na gg 472 83 93 Pozdrawiam!

Śmieszy mnie to gadanie o chorobach, uwarunkowaniach genetycznych...:D Jak ktoś naprawdę chce to wszystko się da. Ja jako 12-letnia szczupła dziewczynka leżałam w szpitalu w łózku i dostawałam przez miesiąc sterydy. Nie chciecie wiedzieć ile przytyłam.. 25 km dziennie na rowerze, a6w, 2 razy w tygodniu 4 km biegiem, dieta 1200 kcal..:) i nadwagi nie ma, jojo też.

Gość upupupupupupuuu
cukrzyca jest od otyłości, a nie otyłość od cukrzycy.. zresztą uwielbiam to że tacy ludzie rozróżniają innych na dwie kategorie "puszysta kuleczka", bądź "mam kobiece kształty, i "szkapy" "szkieletory" zalecam wizytę u psychiatry i balon do żołądka 👋

Gość szczupła PANI
ale jesteście wredni,a szczegolnie dziewuchy. ile w was jadu , nienawiści i pogardy dla innego człowieka. ja nie mam problemów wagowych, ale nigdy tak nie myślę o ludziach otyłych. oni nie zawsze potrafią schudnąć. ludziska są różni. jedni będą uważać na jedzenie, inni kochają jeść i to ich sprawa . a wy zajadłe gówniary przestańcie już obrzucać krągłych ludzi błotem. 70 procent z was po urodzeniu dzieci będzie miała nadwagę i to sporą. znam mnóstwo takich idiotek , które zawsze ujadały na grubych ludzi a teraz po porodach- aż żal patrzeć. tak im się roztyły dupska i nogi ,że porażka. i nie pie'''''e mi tu ,że wy nigdy ,że wam to sie na pewno nie przytrafi. pamiętajcie , nigdy nie mówcie NIGDY idiotki i idioci ( bo wam też, chłopaki, większości urosną mięśnie piwne i będziecie obleśnymi podtatusiałymi panami :) . tępmy nietolerancję i idiotów.

Gość ksennaaa
Lilly Allen jest pieknoscia?????? I moze miec kazdego??????? Smiech na sali :D

Gość hehehehehee
a mnie jeste żal tych chudych laseczek, które w pizzerii zamawiają tylko wodę i patrzą pożadliwie na pizze którą wcina ich chłopak. Ale one jej nie tkną, bo to bomba pustych kalorii, w środku skręca im wnętrznosci ale sie nie poddają, przecież utrzymanie rozmiaru 36 jest najważniejsze i gwarantuje im akceptacje reszty chudego społeczenstwa.... :D :D OMG jakie to żałosne....

Gość upp
podbijam