Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jollabud

Czy realny niebrzydki fajny i zaradny facet pokocha puszysta kuleczke ?

Polecane posty

Gość moniq-1977
witam jestem tego przykładem że tak .Jestem w udanym związku już 7 lat z super facetem .Mąż właśnie moją puszystość uważa za atut .Zycze powodzenia

Gość Viera Viera
widzisz droga autorko, sa ludzie ,ktorych poziom intelektualny nie pozwala im pojac ,ze ktos moze miec nadwaga np z powodu cukrzycy, tarczycy badz genow. te chude laski nie sa chude dlatego ,ze zdrowo sie odzywiaja i cwicza... wiekszosc ma to w genach... :P szkoda ,ze wiekszosc tych chudych ma rownie chudo w glowie :P nie przejmuj sie .

Gość zwałaZwas
jollabud a co ty sie przejmujesz tymi z******ami genetycznymi same ideały a w rezultacie faceci rękodzieło cwiczą a te wywłocze co takie zgrabne faktycznie to wygladają jak ogry olej system jak te niedorozwoje palcem robione nie wiedzą co znaczy mieć chorobę ale to takie bezmózgi że shok pozdro przygłupy

Gość gość
przychlasty jesteście żałosną namiastą gooooowna rozmazanego po chodniku jak mozecie nasmiewac sie z chorej dziewczyny chciała porozmawiac pisząc a wy drwicie z jej nadwagi co za paprochy jezu

Gość gość
"idiotyczna szkapa"? że co proszę? Śmieszą mnie takie wątki jak twój, nie jesteś żadną kuleczką tylko zwyczajną grubą świnią tudzież spuchłą maciorą i pogódź się z tym.

Gość gość
Temat bardzo stary ale się wypowiem, autorka choruje, ma sporą nadwagę a zobaczcie jakiego faceta szukała, przecież to hipokryzja... nie weźmie brzydalka który mógłby ją pokochać tylko patrzy na wygląd... dla mnie jej podejście jest puste i źle świadczy o tej kobiecie, co z tego że to z choroby, dlaczego nie da szansy brzydalkowi?. Niestety ale znałem podobny przypadek kobieta która powiedźmy sobie szczerze była otyła (z powodów nie zdrowotnych a żywieniowych) opowiadała mi jakiego faceta by chciała... no cóż i ja się nie dziwię że jest sama, zawsze będzie bo żaden normalny i przystojny facet zdrowy umysłowo nie weźmie sobie kobiety która waży ponad 100 kg.