Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sUpErLaSsEcZkA.

Jest piąteczek imprezka a ja stoje przed lustrem i dziękuję Bogu że stworzył tak

Polecane posty

zajebistą laseczkę jak ja :):):):) 53kg 175 cm wzrostu bardzo piekne cialo, bardzo zgrabne, piekna talia, piekne piersi plaski piekny umiesniony gladki brzuszek przepiekna twarz, duze oczy, wyraz zamyslenia i inteligecji dziekuje Ci Boze za mnie :):):) a dzis wieczorem ide na imprezkę z chłopakami ode mnie ze studiów bo studiuję na najlepszej uczeli w Polsce jestem bardzo nteligennta :)

0/10 mam 178 cm wzrostu i jak ważyłam 59 kg to byłam chodzącym szkieletorem :)

Gość skromność niech żyje
jak na taka inteligenciuche masz cholernie dużo błędów ortograficznych i przydałoby ci się trochę daru skromności proponuje sie o to pomodlić

widać ,żę lasce sie nudzi w domu i dlategho takiego pierdoły wymysla a nastepnie wypisuje;D:D:D może danie zdjęcia nie jest najlepszym,rozwiązaniem a swoja droga ciekawi mnie jak taka niby pieknośc wygląda:)

Królewno :) hehe fajny nick - moja waga idealna, przy której najlepiej wyglądam i najlepiej się czuję to 65 kg. dążę do niej usilnie bo po ciąży jeszcze trochę zostało ;)

Gość niki....
nie słuchajcie jej pare dni temu tez tu była ten sam nick najpierw była piekna brunetka a potem pokazała fote spalonej blondyny to zwykłe kiepskie prowo!!!!!!

Gość markopoloo.
Jeśli masz tyle wzrostu co piszesz, to przegrałaś życie laska :D

1) Piękno to pojecie względne 2) Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia 3) przy takim wzroście i wadze masz niedowagę

Gość rysowanka szkolna
i z czego sie cieszysz laseczko? jestes chuda i dluga, kość na kości, a wiadomo, że facet nie jest psem, kości nie weźmie :D:D:D:D

Gość glupia niedojrzalapizda jestes
a laopatologie studiujesz? taaaa..emanuje z ciebie ta madrosc

meaaa, dziekuje ;-) ja wlasnie waze 65, ale chcialabym zeby biust mi zmalal o jakies 2 rozmiary... wiec jednak musze zejsc troche nizej;P zycze Ci powodzenia, a niunia w stopce sliczna ;-)

dziękuję :) i tobie również powodzenia życzę :)

Gość
no to gratulueje 🌼 bo chyba co Tobie dał to zabrał mi :O 😭