Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PM przy sobie

Co myslicie o PM przy kosci?

Polecane posty

Gość PM przy sobie

czy naprawde dla was PM ktore maja troche wiecej nadprogramowych kg sa gorsze? ciagle tylko sie slyszy taka PM to pasztet i nigdy nie bedzie ladnie wygladac! a co jesli taka PM ma nadwage od kiedy pamieta lub jest po prostu chora (np.niedoczynnosc tarczycy) to co ona ma zrobic?nie wychodzic za maz? jak wy to widzicie?tylko szczerze...

Gość autorko a może
każda panna młoda wygląda pięknie w dniu swojego ślubu, przede wszystkim dlatego ze jest szczęśliwa i tym szczesciem promieniuje. sukienkę i dodatki mozna dobrac, wazne jest to jak sama bedziesz siebie widziec w dniu slubu. nie zwracaj uwagi na zawistne suczyska ktore pewnie ci zazdroszcza. dla swojego faceta bedziesz ta jedyna najpiekniejsza.

Gość jest pasztetem
i basta!

Gość ja sie chajtam we wrześniu
nie jestem super laską i zdaje sobie z tego sprawe... znalazłam kieckę która świetnie na mnie lezy i nie mam zamiaru czy jakas bezmózga locha pomyśli sobie o mnie z ejestem gruba;) i Ty też sie nie przejmuj;) bo mówią tak zazwyczaj te co chłopów nie mają, przez swoje zryte berety;)

Gość wiesz jak ja to widzę
Znalazła sobie narzeczonego, chca brac ślub to w czym problem? Ma nie brac ślubu nie nie prezentuje się jak księzniczka w sukni ślubnej? Weź mnie nie rozśmieszaj.... To nie pokaz mody, to przysięga na całe zycie (jesli to slub kościely) przed Bogiem i Panem młodym co z tego że jest gruba czy z własnej winy czy z powodu choroby

Gość ot co mysle
prwda jest taka ze taka mloda chociaz ladna z buzi,mimo pieknej fryzury,slicznych pazurkow itd. jest po prostu gruba.nawet jesli ma dobrana idealnie suknie to widac ze ona wazy te np.20kg wiecej.jesli nie widac brzucha czy waleczkow to widac grube ramiona.jesli ramiona zakryte widac owal twarzy i w ogole ogolnie widac ze jest wielka... osobiscie mi to nie przeszkadza.kazdy czlowiek ma inne parametry i najwazniejsze zeby byl szczesliwy w dniu swojego slubu.ale jesli o wyglad to tak jak napisalam wyzej-grube widac ze est grube i tego nie zakryje nic! ale to nie znaczy ze panny mlode przy kosci wygladaja brzydko-bez przesdy!

Gość czarna koala
ale kochana, 3/4 z nas nie ma figury modelowej, co nei zmienia faktu że podczas własnego ślubu wszystkie wyglądałyśmy, wyglądamy lub będziemy wyglądać najpiękniej jak się da. i to juz nawet nie jest kwestia makijażu, sukni itd, tylko tego co z panny młodej ze środka promieniuje :) tak więc jak my to widzimy? - normalnie :) a "paszteciarstwem" się nie przejmuj - niektórzy po rpostu lubią byc wredni, zwłaszcza anonimowo albo za plecami. :)

Gość smerfetka01
Nic się nie martw:)napewno będziesz pięknie wyglądać:)

Gość ja jestem gruba ale
jakos niewymairowo, nie jestem okraglutka tylko mam szerokie biodra i okropny brzuch-w pasie cos ok 100 cm wiec wyobrazcie sobie ze duzo ludzi mysli ze jestem w ciazy:( i coz, probuje jesc mniej ale nie udaje sie,w zwiazku z tym ejstem podlamana ale nie odwolam przeciez slubu z tego powodu

Gość sdf
mi grubsza PM nie przeszkadza. przeszkadza mi za to czasami styl w jakim sie ubierze-tzn wiele grubszych zaklada na siebie wszystko co sie da..rekawiczki,wielka bizuteria falbanki piorka itd a chodzi o to zeby znalezc w tym jakies minimum,w czym bedzie jej do twarzy,ale nie bedzie wygladac jak choinka.nie znosze tych wielkich sukien na PM kiedy naprawde nie dodaje im to uroku.. pomysl o MADRYM kroju ktory wyszczupla,lub przynajmniej NIE pogrubia, czuj sie w tym DOBRZE i inni Cie tez tak odbiora!! no i to szczescie wewnetrzne robi swoje ;) zero kiczu.

szczerze - nie zwracam uwagi na wage innych ludzi, raczej zwracam uwage na swoja wage. Zwisa mi i powiewa, czy PM jest chuda, szczupla czy z nadwaga - no chyba ze z monstrualna nadwaga, ale wowczas to martwie sie raczej o jej zdrowie, nie o wyglad.

Gość tez jestem przy kosci
mam 80kg.nie moge schudnac... czy uwazacie ze 80kg przy 168cm wzrostu to juz monstrum?:O

Gość zadne monstrum
roznie sie tluszcz rozklada, rozna jest tez waga kosci wiec spoko :)

...być pięknym i szczupłym jest łatwo,trudniej jest być grubym i pięknym...ale wszystko do zrobienia:)

to jeszcze nie monstrum, jestem o 3 cm mniejsza i tylez samo kg lżejsza niż ty. A do tego nieproporcjonalna Ale co z tego? Jeśli samej się akceptujesz i nie masz problemów zdrowotnych, to dlaczego masz mieć kompleksy bo nie jesteś wieszakiem?

Gość jacobs
Pamiętacie program na TVN Style o urodzie? tam była makijażystka ,taka brunetka mocno przy kości.Znajomi faceci mówili głosno,że ma w sobie tyle sexu ,jest zadbana i z kilogramami wyglądała super.więc głowa do gory i innym wara od waszej-naszej wagi

Gość ale wy sie nakrecacie
Ja sie nie zgadzam że każda PM w dniu ślubu pięknie wygląda :o Niektóre "na własne" życzenie się oszpecają dobierając sukienki podkreślające mankamenty wyglądu, dobierając fatalne fryzury itd. PM przy kosci może byc piękna pod warunkiem że zna swoje "słabości" (w kwestii wyglądu) i nie stara sie za wszelką cenę urzeczywistnić marzenia (czesto odbiegające od rzeczywistości) np. o sukience bezie w której wygląda jak wieloryb - ale oczywiście nikt jej prawdy nie powie bo to jej MARZENIE. Czasem trzeba zejsc na ziemie i krytycznie spojenie na wszystko.... wtedy ma sie szanse byc piękną PM. Dotyczy to wszystkich kobiet niezależnie od tuszy.

Gość nie będzie gorsza
tylko może po prostu mniej efektowna, ale to przecież żaden dramat :)

Gość BabaZHorroru

Gość *szeh
jak ja widze gruba Pm to soibe mysle" mogla przynajmniej do slubu schudnac'... omijam wypadki z powodu choroby,co sie i tak rzadko zdarza. i nie kazda PM wyglada pieknie, tka jak nie kazda kobieta jest piekna. Sa osoby tak brzydkie ze nic im nie pomoze.

Gość kleo99
Jesli komus przeszkadza fakt, ze PM jest gruba, to znaczy, ze ma problemy sam ze soba:O

Gość dziewczyna z linka allegro
wklejonego wyzej wygladala bardzo adnie-niewiem co wy chcecie.fakt budowa potezna ale bardzo ladna suknia,wg mnie dobrana do figury-zadne tam kolo czy beza.ladna prosta-czepianie sie wy glupie siksy!

Gość fhbhtf
Szczuplejsza (nie wychudzona, żeby nie było) kobieta wygląda subtelniej, a ta z linka (mimo że sukienka ok) wygląda zwaliście, i te tłuste ramiona... :o

Gość kjkjlkj
E tam, wszystko zalezy od urody. Nieraz widzi sie szczupla panne ale brzydka jak noc, spalona na solarze i chocby nie wiem co robila to i tak dobrze wygladac nie bedzie, nawet z figura modelki. Sa z kolei grubsze dziewczyny z ladnymi buziami i nawet najbrzydsza sukienka ich nie oszpeci. Jak to sie mowi: ladnemu we wszystkim ladnie. Nie jest powiedzianbe, ze szczuplemu tylko wlasnie ladnemu. A duzo dziewczyn przy kosci ma piekne twarze, rownie duzo jest ladnych szczuplych ale nie oszukujmy sie, jak ktos wyglada "jak wez i wyjdz stad" to nie mozna oczekiwac, ze najlepiej dobrana suknia i makijaz mu w czyms pomoga. Przed slubem warto jednak jednak schudnac kilka kilo, nie mowie zaraz 30 a 5-7 spokojnie wystarczy. Na miesiac przed odstawiamy chleb, ziemniaki, makarony, cukier, kawe, mocna herbate i wszystkie uzywki, jemy duzo warzyw i chudego nabialu. To sprawia, ze schodzi nam opuchlizna z twarzy i z ciala i wygladamy lepiej. Proste i skuteczne.

Gość melumelu
Tu jest panna XXL (a tak właściwie jak sama pisała rozmiar 48-50) właśnie w bezie i uważam że jest bardzo ładną panną młodą, natomiast jako panny młodej nie wyobrażam sobie Joli R. choć szczupła to naprawdę paskudna więc, nie uogólniajmy :P Panna młoda przy kości jest najpiękniejszą i najseksowniejszą kobietą dla swojego mężczyzny ;)

Gość nie przy kosci ale tlusta
sorry, ale przy kosci to jest jak przy 165 wazy 70 kg ludzie, piszcie normalnie, moze jeszcze nazijcie siebie kruszynkami kazda pm wyglada wyjatkowo, bo to taki dzien i ich swieto, ale powalac na kolana nie bedzie ale nie chodzi o wyglad w tym dniu, ai=ni o to by byc chudsza od tej lub tamtej skupcie sie na tym co trzeba i schudnijcie dla zdrowia nie do sukienki

Gość ta z tylu przy tej maciorze
w sukni slubnej jest fajna