Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4564645

pytanie do dziewczyn z nadwagą

Polecane posty

Gość 4564645

Uprawiacie seks przy świetle? Zupelnie bez żadnego skrępowania? Oczywiscie pytam te dziewczyny z realną nadwagą (lub otyłością), a nie wyimaginowanymi 5 kg.

odpowiem ja waze 75kg mam 165cm ale trenuje prawie 4 lata kick boxing oprocz tego silownia i basen nie mam grama tluszczyku plaski brzuch, ladna sportowa,umiesniona sylwetke...kocham sie przy swietle i uwielbiam to

i nie wiem czy powinnam sie tu wypowiadac to nie nadwaga to waga miesni...poprostu..

Gość bybybybybybyb
sabide - po co sie chwalisz? pytanie dotyczylo innego rodzaju nadwagi :O

Gość uuuuuuuup

Gość malinqa
ja mam troszkę więcej ciałka 160cm/85kg i lubię seks przy świetle (chociaż wolę w takim nastrojowym polmroku, przy świeczkach, itp), ubieram wtedy cos, zeby zatuszowac pewne mankamenty, np. lateksowy gorsecik albo stroj pielegniarki, wiec brzucha bardzo nie odsłaniam (po ciążach jest dość zniszczony :( ) i wydaje mi się, że jest ok

Gość bbbbbbbbbb
malinqa, podziwiam Cię. Jestem szczuplejsza niż ty (170/81), ale nie wyobrazam sobie kochać się przy swietle. Mój facet ma już tego dość, a ja nie mogę się przełamać. :( Mój brzuch jest większy od biustu, to jest po prostu gigantyczny worek wypełniony tłuszczem. Mam straszne kompleksy i dopoki nie schudnę - nikt mnie nago nie zobaczy.

Gość
strój pielęgniarki? :D :classic_cool:

bbbbbbbbbb To na co czekasz? Weź się za siebie a nie jęcz na kafe! Ja mam 173cm i ważę 63kg(nadal jestem miejscami zaokrąglona), ale jak ważyłam 68kg to w miesiąc sobie z tym poradziłam.Czułam się jak tłusta foka,fuj!