Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjaaaa

granatowa sukienka

Polecane posty

Gość jjaaaa

Hej mam pytanie, jakie dobrac dodatki - chodzi mi o kolor, by ożywic trcohe stroj, mam granatową sukienke i wybieram sie na wesele kolezanki. co proponujecie?

Nie wiem jaki krój ma sukienka, ale może białe dodatki? Duża biała bransoletka, białe kolczyki? Jeśli możesz, to wklej link do tej sukienki, wtedy będzie łatwiej coś Ci doradzić :)

Gość jjaaaa
niestety nie mam mozliwosci teraz wkleic jakies fotki, jest to grantowa sukienka, krota, tak przed kolano, obcisla (mozna by powiedziec ze mała czarna- tylke ze granatowa :) ) mam 25 lat

Gość NIE narzeczona
wg mnie srebro ładnie komponuje się z granatem, ale to dość oklepany zestaw... może zaszalej z jakims kolorem... A z jakiego materiału jest sukienka i jaki ma krój?

Gość na diecie...ale nie dzisiaj
no to chyba bizuertia- naszyjnik,kolczyki,bransletka, pierscionki, torebka, buty,sinki do wlsoow....

Gość jjaaaa
jest ona dopasowana do ciała

Gość jjaaaa
dziekuje Wam :) pozdrawiam

Gość zyczliwa chyba
czerwone lub fioletowe. Ladnie moze wygladac kolor fuksji ale musi byc doskonale dopasowany

Gość misia pysia rysia zysia
PROPONUJE BIALE , ALBO CZERWONE DODATKI, ALBO TAKIE STARE CIEMNE SREBRO, LUB BIALE DODATKI, CZERWONA SZMINKA I PAZNOKCIE. ROZOWY TEZ SIE FAJNIE KOMPONUJE Z GRANATEM. NP, BRANZOLETA ROZOWA I KOLCZYLI, BEZ NASZYJNIKA.

Gość liberal girl
białe? będziesz wyglądać nudno i jak uczennica proponuję kontraścik jakiś: może fuksja, może róż ładny a może pistacja, albo pomarańczowy lato jest w końcu, prawda? jak chcesz srebro - może wg mnie też być, ale uważaj żeby zbyt nobliwie nie wyglądać :)

MOZES TEZ ZASZALEC I TRZASNAC SOBIE CZERWONE SZPILKI, I NP, JAKIES BOGATE KOLCZYKI CZERWONE, I JUZ WIECEJ NIC. ALBO TO SAMO TYLKO Z CIEMNYM ROZEM. NO NIE WIEM, ZALEZY KTO DO JAKICH KOLOROW DA SIE PRZEKONAC.

PIZSTACJA TEZ SUPER.

Gość NIE narzeczona
tak, czerwony będzie najodpopwiedniejszy :) Biały to zbyt grzecznie, i tak .... nijako :P

Gość jjaaaa
dziekuje :) wiedzialam ze na Was moge liczyc :)

Moim zdaniem biały będzie srednio pasował... Jakos tak marynarsko wyjdzie :O Lepiej dobierz jakiś kolor, który ozywi granat, ja bym postawiła na czerwień albo fuksie ;)