Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kijanka nie królewa

Serce z kamienia. Szkoda.

Polecane posty

Gość Kijanka nie królewa

Czy można zdobyć mężczyznę?

Gość Kijanka nie królewa
A można? Bo ja już próbowałam wszystkiego, i nic:( Jak znasz przepis, to się podziel

Można, można lecz wymaga to sporego wysiłku i mocnego obniżenia poprzeczki własnych wymagań i zachcianek. Mężczyźni to skomplikowani przeciwnicy, cierpliwością a nie siłą można ich wręcz zniewolić emocjonalnie i seksualnie

Gość Kijanka nie królewa
Może masz racje:( Ale, jak się głębiej zastanowić, nie mogę po prostu być mu do końca obojętna, chyba, ze wszyscy faceci to...hmmm:) Ja go uwielbiam, a on? Podtrzymuje kontakt ze mną, ale nie wiem czy jedynie nie z grzeczności... Żebym ja może raz na zawsze dowiedziała się, czy to otwarta kwestia, czy jedynie moje marzenie. Bo na tym etapie nie wiem, a do tego chce go zdobyć:)

Gość Kijanka nie królewa
hmmmmmmmm... Może jakiś wpływ na moje niepowodzenia, ma fakt, że jestem mężczyzną..?

Gość ja na twoim miejscu
postawilabym wszytsko na jedna karte..Tez bylam w takiej sytuacji...Zakochana na maksa...Ale balam sie cokolwiek powiedziec..Plakalam po nochach bo przciez to mialo byc niemozliwe zeby on byl tez mna zainteresowany..Mijaly miesiace i nic sie nie dzialo...W koncu postanowilam teraz albo nigdy i...jestesmy juz razem 8 lat,2 po slubie i czekamy na dzidzie wlasnie :D powodzenia!!

Gość Kijanka nie królewa
Ale jak się odważyłaś? Bo ja tez ryczę po nocach:( Najbardziej boję się tego, że stracę z nim jakikolwiek kontakt. Dlatego muszę mieć jakiś sposób, żeby się przekonać czy on coś do mnie ma, czy jest to moje marzenie:(

Gość Kijanka nie królewa
Czy ktoś doradzi?

Gość na troche moze ale chustka na
jedziesz do delikwenta czaisz sie, ladujesz go do auta, przywozisz do domu, przykuwasz kajdankami do kaloryfera i masz :-) gotowe!

Gość Kijanka nie królewa
hehe, ciekawy pomysł:) Ale nie uniosę go:) może jeszcze jakiś, taki mniej "napadowy":)