Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca dobrego podkładu

Podkład matujący i kryjący - jakie polecacie?

Polecane posty

Gość szukająca dobrego podkładu

Witajcie, Czy znacie jakiś podkład, który dobrze matuje cerę i jednocześnie w miarę dobrze kryje przebarwienia? Mam mieszaną cerę, troche piegów na nosie i policzkach i "nierówny" koloryt twarzy. Dotychczas kupowałam tanie podkłady (Kolastyna Satin MakeUp albo Lirene Matujący MakeUp, oba w granicach 11-13zł). Nie stać mnie na kosmetyki z górnej półki, ale chciałabym zainwestować trochę więcej pieniędzy w jakiś lepszy i skuteczniejszy podkład, dzięki któremu mój makijaż będzie się lepiej prezentować. Mogę przeznaczyć na ten cel 30-35zł. Czy możecie mi polecić jakiś dobry podkład w takiej cenie?

Gość grenadinne
kryjacy i matujacy w jednym to ciezka sprawa... kryjace sa zwykle ciezkie... na zime polecilabym ci max factor PanStik - bardzo dobrze kryje i nie jest drogi (30 zl), ale z kolei jest dosc ciezki i na lato nie bardzo sie nadaje.. teraz uzywam sypkiego pudru mineralnego l'oreal true match minerals - kryje dobrze, choc to puder, matuje ladnie i nie obciaza skory - stapia sie ze skora i nie tworzy efektu maski - idealny na lato jak dla mnie. ale tez drozszy - okolo 50 zl...