Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość N e s k a

obiad

Polecane posty

Gość N e s k a

mam problem z obiadkiem, moja 3 letnia coreczka od jakiegos tygodnia moze wiecej codziennie grymasi przy obiedzie i mowi ze chce indyczka i od tygodnia juz je gotowanego indyczka, ziemniaczk i marchewke no i do tego soczek czy to normalne ze jeszcze jej sie nie znudzilo?

Gość wisniowy sok
Przejdzie jej . Mój synek prawie trzy tygodnie jadł na obiad rosół , nic innego nie jadł . Teraz jak się pytam czy zrobic mu rosołku robi kwaśna minkę

Gość N e s k a
dzieki za chociaz jedna wypowiedz :) wczesniej przez 4 dni na okraglo byly nalesniki wiec dobzre ze teraz miesko bo bardziej wartosciowe :)

Gość to wy gotujecie te obiadki
pod DYKTANDO dzieciaka???? matko...

jak dziecko jest niejadkiem to tak, gotuje sie troche pod dyktando :O dawaj jej tego indyka az jej sie znudzi :) dzieci tak maja. dorosli zreszta tez. ja miewam tak nawet teraz ze mam ciagle ochote na jedna rzecz a po jakims czasie nie moge na to patrzec :D

Gość ona ma oregano
...moja corka 3 letnie na sniadanie nie chciala jesc nic innego jak bylke z dzemem brzoskwiniowym miala faze na zupe pomidorowa brokuly zeby urozmaicic jej posilki na dzem kladlysmy plasterki roznych owocow z brokula robila ze mna salatke dla siebie z miesem-dzielila rozyczki brokula,rwala mieso, wrzucala ser..mieszala jogurt z pieprzem i sola wrzucala ziola do zupy pomidorowej wrzucala zielenine robilam jej kluski lane z natka o i jeszcze makaron-moze jesc i jesc..i jesc