Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatuch

zalamana pracą

Polecane posty

Gość kwiatuch

kolezanka z pokoju nabija sie ze mnie i mojej sytuacji -wie, ze mnie oszukali co do pensji, wie ile dokladnie zarabiam. Ja szefowostwo faworyzuje chociaz laska ma 1/4 mojego stazu pracy :( mam poza tym totalnie koszmarne relacje wpracy :( Nie chce sie zyć :(:(:( Przez prace mam zrabane zycie osobiste. Ciagle zle trafiam.Myslalam, ze jak zmienie zawod to bedzie lzej a jest na razie ciagle pod gorke od kilku lat:(:( Tu mialam zarabiac wiecej ,myslalam, ze soe wyniose z domu a tu lipa :( Az wstyd byc takim pechowcem a ta malolata z pracy jeszcze sie ze mnie nasmiewa:(

Gość kwiatuch
myslicie ze rozmowa z psychologiem za kase mi pomoze? Bo chce jakos wyjsc z tego dola o braku checi do zycia.

Gość kwiatuch
placa mi 25%mniej niz obiecali. Ona sie smieje bo twierdzi, ze zarabia ode mnie60%wiecej a ma dostep do wyciagow z konta :( To co mi obiecali na rozmowie wydali na szkolenia dla niej i dzieki temu ona zarabia ode mnie wiecej i dostaje dodatkowe zlecenia, bo jest pupillkiem u szefostwa :(

Gość proxacin
Wiem co to znaczy być oczkiem w głowie szefa:( Pewnie młoda i ładna a szef stary pryk, śliniący się na jej widok:(

a co masz na umowie? tyle ile ci płacą ( jezeli tak to przecież widzaiłaś co podpisujesz) najwyższa pora zmienić pracę skoro masz taką lipę. w jakiej branzy pracujesz?

Gość surokatyn
Pokaż morde... heheh sie nie dziwie paszczurze że masz tak do dupy!! :)

Gość kwiatuch
bazienko oni na rozmowie w sprawie pracy mi obiecywali wiecej a dali mniej, potem obiecywali ze na okresie probnym dostne to co mialam dostac wtedy a i tak niue dostalam a wszystkie przywileje zbiera kolezanka. W dodatk sie z emnie nabija i mnie obmawia. :o Opoznia moja prace, bo robi swoje fuchy zlecone przez szefostwo a szefowa sie z nia namawia, co ma mi mowic :o Trzymaja sie razem. Nie chce byc za ofiare :(nie chce zeby wszyscy widzieli, ze mnei oszukali :/

Gość kwiatuch
szefom tylko w to graj. Jak cos powiem to tylko ja sie upokorze aona nadal bedzie miala raj :o Szefowa jest chyba nieszczesliwa w malzenstwie i odbija sobie wladza w pracy. Nie ma sensu nic probowac :( PRacuje tam od prawie roku, mam najgorsze zadania, najbardziej zmudne, tamta laska ma same atrakcyjne, nabywa cenne na rynky umiejetnosci i jeszcze dostaje dodatkowe zadania, zeby od razu sobie dorobic na tym cvo ja doszkolili. Ja mysle, ze to mi nic nie da, jesli sie upomne o swoje. :/ :( Oni sie ciesza, ze ktos ma gorzej.:(

jeżeli jest tak kiepsko- zmień pracę. może być ciężko, ale im szybciej zaczniesz wysyłać CV tym lepiej

Gość kijowo owo
ale z Ciebie zyciowa sierota, walcz o swoje!

Gość rdddff
Oni widzą że jesteś miękka i sie przejmujesz więc dlatego Ci dowalają . pokaż im że masz ich w dupie, przyłaź odwalaj swoje a w miedzyczasie szukaj innej pracy. ps. i na pismie wszystko a nie na pysk jesli chodzi o kase

Gość kwiatuch
z tego stanowiska kazdy ucieka, jest na nim duza rotacja a ta laska wie, ze ja mialam zle doswiadczenia w poprz.pracach Niepotrzebnie to mowilam :(Glupia bylam:(

Gość kwiatuch

Gość kwiatuch
thx za rady i wsparcie. Wezme je sobie do serca.Dziekuje 🌻 :)

Gość gownojakies09
ja bylam w podobnej sytuacji kazdy w tej zasranej firmie roznie zarabil nie wazny staz itp wazne bylo kto jest lizodupcem masakra wkurzala mnie ta falszywosc niesprawiedliwosc itp a jeszcze tym bardziej jak inni maja wglad i takie cos komentuja to juz w ogole porazka takie cos nie powinno wychodzic po za ksiegowosc a nie ze wszyscy maja dostep

Gość kwiatuch
gownojakies09--dokladnie :o No nic, lecę.Dziękuję Wam raz jeszcze.🌻

Gość kfffkfkfkfffffff

Gość podnoszeee...