Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka23333

dla 3 latków

Polecane posty

Gość fanka23333

dla ma dzieci od 2,5 lat ktore karmia jeszcze piersia spisujcie sie tutaj

Gość to mozna az tak dlugo
?powaznie pytam

Gość o my goooooodd
Chyba żartujesz... To już zboczenie :o

Gość LizoDupąMówimyNarciarz
dlugo dlugo Ci leci

Gość Białe Złoto*
dla mnie byłoby to nie do przyjęcia. Sama karmiłam piersią 9 miesięcy (pierwsze 6 miesięcy to było wyłącznie karmienie piersią) i uważam, że starczy. przy drugim dziecku - planujemy za 2 lata a nasz jedynak ma teraz 2 lata - chcę karmić piersią góra 3 miesiące. zatem, 3 lata... jak dla mnie za długo, to już niesmaczne. ja, jak karmiłam piersią, to nie miałam ochoty na seks a jak już czasem miałam, to nam nie wychodziło - sucha byłam. bo pierwszy okres dostałam dopiero 7 mies. po porodzie i wtedy się "ruszyło".. więc u mnie także to mogło być powodem, że teraz już nie chcę tak długo.. A co dopiero lata :O

wydaje mi sie ze u mojej siostrzyczki to nie bylo picie tego mleka ale raczej dzialalo to jak smoczek chciala sie przytulic i zasypiala bo czul a sie bezpieczna

Gość fanka23333
ja pytam sie tylko z ciekawosci bo mam 3 miesieczna coreczke i jak powiedzialam kolezance ze mam zamiar karmic do roku albo krocej to powiedziala ze lepiej dluzej ona karmi dziecko 2 letnie i ma zamiar jeszcze troche karmic i sie zdziwilam

niech kazdy karmi ile chce. osobiscie 3 lata to dla mnie za dlugo. planowalam 3 miesiace do gora 6 i karmilam do 6-go miesiaca. drugiego z wygody najchetniej nie karmilabym w ogole ale bede i tez zalozenie 3 do 6 miesiecy. do roku poltora uwazam za normalne. wiecej to duzo za duzo, ale jak sie komus chce to niech karmi nawet i do osiemnastki ;) poza tym nawet lekarka mi powiedziala ze dziecko potrzebuje pokarmu matki lub mleka modyfikowanego do roku. po roku jest mu to zbedne. je normalnie i wszystko dostaje z normalnego pozywienia. :)

Gość kkkaaa_gdansk
dla mnie to już zboczenie :O

Gość sama karmie dwulatka
to nie zboczenie, to wygodnictwo

Gość jakie wygodnictwoO
karmienie 3-latka nie przynosi zadnych korzysci:Oprzeciez takie mleko niewiele dziecku w wieku 3 lat juz daje, a ssanie cycka psuje tylko zgryz. chcecie, zeby wasze dzieci mialy potem szczeke dolna wysunieta do przodu i krzywe zeby? - to karmcie piersia dalej.